Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chcem si dnes kupit druhe radio RD4 a dat si ho aktivovat v peugeot servise cez diagnostiku a nemam skusenosti s autorizovanym servisom...som z Noveho Jicna a chcem tam ist do peugeot servisu.....je v cene diagnostiky ,ze sa opytam nech mi pozru priklad preco nejdu parkovacie senzory,nech mi aktivuju radio,ktory tlakovy senzor mi neukazuje dobre,diagnstika klimatizacie....atd.....mozem to ziadat v cene ktoru maju napriklad 700kc a poviem ze chcem aktivovat radio a nech mi este zdiagnostikuju tie dalsie veci alebo platim za kazdu polozku samostatne? neviem co mam cakat a co mam ziadat za tu cenu,alebo su ludia co maju vlastnu diagnostiku a vedia me to skontrolovat za lepsiu cenu a nemusim ist do autorizovaneho servisu...mozno lbe otazky ale idem prvy krat alebo chcem ist prvy krat na diagnostiku tak nejake skusenosti sa mi hodia...dakujem ak viete poradit samo sa potesim Maros

Odesláno

merlin99: Právě, že ne vždycky to berou podle času. Někde berou paušální sazbu a za diagnostiku účtují stejně ať trvá 5 minut nebo hodinu. A nebývá to zas tak málo peněz, bohužel.:(

Odesláno

Tak tak je to jak se jim libi,ja kdyz potrebival nahrat vin do radia tak sazba za pripojeni 200kc a 600 za sparovani,to samy nacteni krokovyho moturku hodnoty...200+400 tak se ptam proc tam majisazbu 700kc/hod a pry to jekdyz je zavada na kterou se blbe prijde a auto je napojeny na dia cely den.tak jsem jim rekl ze dekuju ze mi to clen Pc udela za 200kc,bylo to prace na 10 minut...

• O 4 roky později...
Odesláno

Píšu sice do jiného auta ale, přesto. Umíte mi někdo říct jakou diagnostiku potřebuji na to abych si povolil tempomat a spároval autoradio RD4 s mojiím Fiat Scudo 2009? je to celé peugeot expert samozřemě. Nové radio i display funguje ale po minutě se vypne a píská jak kdyby bylo kradené :) Budu toho do auta přidávat určitě víc, případně dělat nějaké úpravy, takže jeslti mám dát v peugeotu 2000Kč za hodinu to si fakt raději něco koupím. Poradíte? Kamoě si koupil tu delphi někde na ebay za 1500Kč a nebyl s tím schopnej změnit letní kola ze zimních (snímače tlaku mám na mysli) na Espaci IV tak nechci nějakou podobnou k ničemu věc.

Díky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...