Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Od května 2009 jsem byl až dosud čestným členem v Peugeou klubu. Teďka jsem už pár dní řádný člen. Ani nevím proč jsem se neregistroval dříve, snaha ušetřit 400 kč to opravdu nebyla...... každopádně chtěl bych Vám všem poděkovat za veškerou podporu a rady. které jste mi v průběhu těch tří let poskytli...a že jich bylo, páč jsem co se týče opravy a údržby auta opravdový laik, né-li trouba :aut

Hned po novém roce jsem obdržel kartičku člena a nálepku Peugeot klubu...nálepku jsem letěl hned po silvestru nalepit, hodinu mi trvalo, než jsem sundal z nálepky jednu folii a celý text i obrázek s logem klubu zůstal na správné straně druhé folie. Celé jsem to připlácl na vnitřní stěnu zadního skla kufru, kufr jsem zavřel že se kouknu jak nádherně to vypadá ....no a řekl jem si, že jsem opravdu ta \"nudle\" v rozkroku, protože text byl obráceně - nečitelný, protože to byla nálepka vnější ..... tak jsem se dal do seškrabování se slovy, že nálepka je opravdu kvalitní, protože ta \"čuník\" opravdu drží a nejde dolů ....... to vše mi zabralo hodně času, i manželka se bála, kde jsem. vždyť jsem lepil jen jednu náleku...:super:aut

Dnes mi přišel další dopis z klubu s textem \"dodatečný dárek k vánocům\" .... dostal jsem pěkný malý odznáček lvíčka na připnutí do trička nebo košile .......takže moc děkuju PEUGEOŽÍŠKU za ty dary a Vám všem za podporu:papa

Odesláno

Mno normalne bych Ti sem napsal neco ironickeho jako ze \"no to se toho stalo\" a podobne ale ... cim vic lidi to uvidi tim vic se snad zamysli nad tim, ze byt radnym clenem STOJI ZA TO ! :papa

Odesláno

Jsem chtel napsat ze to dal na pneu.

Ale to ho muselo napadnout ze se z druhe strany musi sroubovat a to by musel shodit pneu.

Milhausekkk: Ber to jak legraci.

Jsi si zacal:aut:aut:aut:aut:aut

Odesláno

:D:D:D:D:D.... tak ta pneumatika mě dostala ...:D:D:D .... no ale i kdyby mě tohle napadlo, tak bych do toho nešel protože jsem puntičkář a jak by vypadaly ty zbývající tři gumy bez lvíčka...to by prostě nešlo:aut

• O 1 rok později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...