Feelly Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 Mam dotaz, zda nemate zkušenosti s nějakymi pastičkami do chat, jsme již po třetí tento rok vykradeni a rádi bychom to někomu trochu aspon znepřijemnily, takže mě napadlo, že by tu někdo mohl mít zkušenosti s pěknyma pastičkama jedná se o zahradkařskou kolonii takže žadne velké exploze Děkuji za připadné rady Citovat
rkolac Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 Dal bych tam jako ve filmu Sám doma ,letlampu na saturnu:D:D Citovat
Feelly Odesláno 2. leden 2013 Autor Odesláno 2. leden 2013 Popravdě Mě nějaky vychytavky co měl Sam doma taky napadli, ale k tomu je potřeba i elektrika, a zase nechcem investovat nějak moc. Jinak by to bylo fajne, kdyby měl vypaleny kolečko . Ja jsem přemyšlel nad tou klikou, že bych ji rožhavil no, jenže jak řikam elektrika tam neni. Citovat
rkolac Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 Tak pak jedině brokovnici na špagát,k tomu el. nepotřebuješ Citovat
ChouLu Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 kup si 2 cikány a nikdo ti tam už nikdy nic nesebere Citovat
banan1987 Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 daj tam fotopascu.. sice to nieco stoji ale ide to na baterky vie ti to posielat foto na email a fotky to robi paradne.. nejedneho pachosa sme tym uz dostali.. Citovat
Feelly Odesláno 2. leden 2013 Autor Odesláno 2. leden 2013 Pak jen vytřem a zametem To by bylo dobry osobně jsem přemyšlel, že bych něco přivazal ke klice dal to buď na dveře a zloděj až by vstoupil spadlo by mu to na hlavu, ale nevyřešil jsem časovaní, to že to spadne před nim mi je k ničemu.. [upravil dne 2/1/13 17:25 od Feelly] Citovat
Feelly Odesláno 2. leden 2013 Autor Odesláno 2. leden 2013 Banan, ta fotopast neni špatnej napad A co třeba v noci..? Vyfotí to taky nějak dobře? Myslim, že to by se i vyplatilo. ChouLu a po sezoně, musiš ty dva cikany zastřelit, ale.. Citovat
MilanF1 Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 Pozor na zranění zloděje, poté z něj bude jenom kolemjdoucí a vypáleným cédečkem na hlavě ... pak to odneseš sám ... Citovat
banan1987 Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 robi to foto aj v noci a celkom dobre.. ako ked mas nocny rezim na kamere.. na nete je vela ukazok ako to foti aj v noci.. je to super vec a da sa to pekne schovat... Citovat
rkolac Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 Co budeš jako dělat s fotkou,pověsíš si ji leda tak nad postel,fotka je dneska k ničemu a ještě můžeš mít průser že ji někomu ukážeš.)OCHRANA OSOBNOSTI:D:D:D Citovat
Feelly Odesláno 2. leden 2013 Autor Odesláno 2. leden 2013 MilanF1- To je sice pravda, ale jde tam spíš o to, aby jsme někoho poznali ten kdo to dělá, a to, že si vypalí cedečko v naší chatě je jeho problém, on tam neměl co dělat.. Banan- To Mě docela zaujalo kouknu na to, teď je otazka aby ten zloděj tu fotopast neukrad Vždycky mame boudu převracenou vzhuru nohama a nikdy neni všechno na svym místě.. Rkolac- Fotku nikomu ukazovat nemusíš, jen pak aspon víš, kdo to dělá o to jde Jinak zakony co se tyče tohohle u nás jsou da se říct na prd, v Americe to maj lepší si na mém pozemku? A nechci aby si tam byl? No tak tě jednoduše zastřelim To by se mi libilo i tady. Citovat
Guest Scratch Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 no, jestlize do toho nechces investovat a vymyslis takovy hovadiny, tak se dobre pojisti. Protoze az nekomu ta tva pasticka zpusobi dozivotni nasledky, tak se ti ta pojistka bude sakra hodit. Bohuzel nase zakony chrani padouchy a proto je nutne si uvedomit, jestli to za to vubec stoji. Ja bych sel cestou napojeni objektu na PCO. Investice cca 10 000 a pak mesicni poplatek cca 500-1000 Kc. no, a jedine teda bezdratem napojit jelikoz jsem se nekolik let zivil ochranou majetku a osob, tak vim o cem mluvim. ad fotopast: jednak musi byt umistena tak, aby ji dotycny nezbalil a druha vec, ze staci na objekt umistit cedulku, ze je objekt monitorovan kamerovym systemem. Zaznam ale nesmis uschovavat, pouze \"prehrat\". V opacnem pripade muzes mit problem s tim, ze to nemas registrovany na UOOU. Je to sice kravina, ale stoural si to najde, zda to mas registrovany [upravil dne 2/1/2013 17:36 od Scratch] Citovat
Feelly Odesláno 2. leden 2013 Autor Odesláno 2. leden 2013 Scratch, Já vím no, jde tam spíš prostě o to, aby přiště věděl, že sem NE.. A pravě jak jsem psal v přispěvku výš, naše zakony jsou na nic v tomhle .. Tohle už je investice na nějakou chaloupku kterou máš v osobním vlastnictví a kde se ti to vyplatí, řikam tady je to zahradkařská kolonie a fakt nas nebaví, mít měsíc co měsíc ji převracenou vzhuru nohama a již po třetí dokonce jednou i 2x za měsíc.. Citovat
Guest Scratch Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 chapu, ja mam chalupu a jezdim tam v zime, a vzdy se snazim udelat co nejvice stop, aby bylo videt, ze se tam nekdo pohybuje. Nasim ted taky vykradli poprve po 20 letech chatu (maji ji na konci vesnice, takze je s podivem, ze letos poprve....) ale nez opravdu nastrazis nejakou pasticku, tak si projdi ty dotycne paragrafy, protoze on tam sice nemel co delat, ale ty jsi ho v podstate umyslne poskodil. A jelikoz neslo o krajni nouzi, nutnou obranu, ci sebeobranu, tak to nemusi pro tebe dopadnout dobre Jedina vec je ta, vse na zimu sbalit a odvzet do prahy, nechat okna pruhledny, at je videt, ze tam nic neni.... Citovat
MilanF1 Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 MilanF1- To je sice pravda, ale jde tam spíš o to, aby jsme někoho poznali ten kdo to dělá, a to, že si vypalí cedečko v naší chatě je jeho problém, on tam neměl co dělat.. Chápu, ale tys mu svým činěním způsobil újmu na zdraví, on maximálně vypáčil dveře ... u soudu se může hájit, že si myslel, že v objektu hoří a chtěl požár uhasit, proto do objektu vniknul ... Ať tak či onak, dobře zvaž, co si na pachatele přichystáš. Citovat
Feelly Odesláno 2. leden 2013 Autor Odesláno 2. leden 2013 Scratch, no mi tam jezdíme docela často a když né my jezdí tam sousedi s kteryma jsme domluvení a oni tam udělaj to co dělaš ty žejo.. A jinak to buď rád, že to je jen jednou, je to fakt hrozny babičce zahradu udělali asi 5x za zimu a vzali ji tam uplně všechno, ještě než to stačila odvést.. (Bylo to před zimou) A šli tam stejně pak asi 3x a přitom věděli že tam nic není teda pokud to byly ti samí.. Těžko říct. Je to síla no, jsou to svině ty lidi nejlepší by bylo ho tam chytit.. To by jsme si užily aspon nějakou zabavu.. A Policisté jsou v tomhle ještě dobří, teda pokud narazíš na nějaký kteří s tebou soucití, tak řeknou, že někde upadl.. To je asi nejlepší, bohužel no.. Jinak chatu mame v Praze Kunraticích.. Takže ji mame kousek, a vše cené doma máme, jen prostě je blbost aby jsme odvaželi napřed všechno oblečení nebo tak navíc bydlíme v paneláku a skladovat to doma .. Nebo ve sklepě kde stejně neni místo.. MilanF1- Oba mate se Scratchem pravdu je to buď a nebo to by chtělo aby ho to přizabilo a vyzvedly bys me si ho my, při další navštěvě chalupy, no chce to spíš jen něco aby to zanechalo stopu buď, ale ne hroznou a nebo někde v boudě, aby se prostě nedala smýt nebo tak.. No. Citovat
Sagic Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 Je to pár let zpátky, co si takhle někdo chránil majetek, nainstaloval samostříl, který zasáhl zloděje při vstupu a tahali ho za to po soudech.. http://zpravy.idnes.cz/zacal-soud-s-chatarem-jehoz-samostril-zranil-zlodeje-pch-/krimi.aspx?c=A051014_110828_krimi_lja http://zpravy.idnes.cz/nastrazena-kuse-muze-byt-nutnou-sebeobranou-urcil-nejvyssi-soud-py8-/krimi.aspx?c=A090930_160900_krimi_jba Asi bych začal tou cedulí, objekt monitorován kamerovým systémem, mohlo by to mít alespoň efekt na psychiku zloděje nelízt tam.. [upravil dne 2/1/13 17:54 od Sagic] Citovat
Feelly Odesláno 2. leden 2013 Autor Odesláno 2. leden 2013 To mě dostalo tahle věta : Policie ho obvinila z porušování domovní svobody a krádeže. Soud s ním i jeho kumpánem však ještě nezačal. Duchodce chudaka už souděj, ale zloděje ještě k tomu recividisty ještě ne.. To jsou zakony ty vole.. No jo, pokud mu to zpusobí zranění nějaké těžší tak je to na nic, ale ja bych chtěl fakt jen lehčí aby prostě třeba měl stačila by možna i modřina nebo tak.. A to jako si myslim, že modřinu muže mít odkudkoliv. Citovat
Sagic Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 Jo modřina, ale náhoda je blbec, budeš mířit na nohu, ten vůl se náhodou ohne a bude mít třeba po oku. Myslím, že za ty následné problémy to fakt nestojí.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.