Guest Scratch Odesláno 1. leden 2013 Odesláno 1. leden 2013 10. Pravidla pro podpis Uživatelé si mohou definovat vlastní podpis na fóru, tento může obsahovat vložený jednoduchý obrázek (ne flash apod.) o maximální velikosti 100x1024px a max 240kb. Obrázek nesmí být reklamního charakteru. Doporučuje se uvést aktuální vůz s motorizací, r.v. a popř. link na Váš profil na hlavní straně a Vaši spotřebu paliva. Zakázány jsou jakékoliv jiné webové adresy, inzeráty či odkazy na ně. Stejně tak do podpisu nepatří jakékoliv sdělení odlišné od zaměření fóra. Výjimku pro vložení webové adresy a popisu činnosti mají schválení komerční inzerenti po zaplacení daného poplatku klubu - Info ZDE Administrátor má právo nevhodný podpis (podpis příliš dlouhý, obsahující příliš velký obrázek nebo jinak porušující pravidla fóra) upravit do přijatelné podoby. Vedení klubu, admini a moderátoři mohou mít v podpisu jakékoliv sdělení či webové adresy související s chodem klubu. Dovoluji si upozornit, ze spousta clenu ma v podpisu misto linku na jejich profil na hlavni strane, linky na jejich soukroma vlakna o voze ve foru. Odporuje to pravidlum fora. zaroven maji nekteri clenove v podpisu vyjmenovany veskere vozy, ktere vlastnili a nejsou jiz aktualni, jini tam maji vozy cele rodiny vc, ex-vozu Opet to odporuje pravidlum fora. Citovat
Guest Scratch Odesláno 1. leden 2013 Odesláno 1. leden 2013 to jsem rad, ja byl zpracovan na konci roku asi 3x????? a otazka je, zda opravnene??? Neb jsem se vyjadroval k situaci na foru, ale pravdive...... kdyz jsem driv propagoval, tak to nikomu nevadilo....... akorat nechapu, jak se mi zmenila moje emailova adresa ivori na adresu pe.tr..... Citovat
Guest Scratch Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 ano, Marceli, doplnil jsem vsechny bejvaly kary,a hned se cejtim jako king, protoze misto A8 jsem mel BMW 750 :D:D a misto 2,2 a 3,0 ktere jsou aktualni, jsem jeste nepridal, ze sega ma hyundai i30, tata ma hyundai iX20, svagr ma mazdu 3 MPS s 220 konema, trhan pit ma rovera 25, ale jeho bratranek ma mondeo ST220 v bile kuzi, zmla ma renault grand espace nachipovanych na na jakych 220 koni..... ne, je to jen podpora, jak je vse absurdni, co se tu posledni dobou deje..... Citovat
Guest Scratch Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 bud marcel, nebo vedeni smazalo dotaz, a jestli to bylo vedeni............................... tak to vlakno bylo zalozeno opravnene [upravil dne 2/1/2013 01:39 od Scratch] Citovat
Marcel00 Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 ja som dotaz zmazal... pochopil som ze tvoj podpis je ukazka toho ako to vypadat nema a zrejme si si ho urobil zamerne necakal som ze budes tak rychlo este dnes reagovat, tak som nechcel do toho vstupovat... sory. [upravil dne 2/1/13 02:02 od Marcel00] Citovat
davidekcz Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 Počítám, že se to tady zvrhne v pěknou frašku zase... Citovat
Guest Scratch Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 potom se vedeni omlouvam za neopravnene narceni, a Marceli, priste to nemaz, aspon to vlakno ma pak souvislost, dekuji myslim, ze se to nezvrhne, ale vadi mi, kdyz propaguji svym podpisem nejaky sraz, cili pozitivne, tak je to uznano, ale kdyz napisu neco, co se nelibi vedeni, tak je to mazano, a je to stejnym fontem, proste vsim, jen se to nekomu nehodi do kramu. Tohle forum mi pripada, jako kdyz je posledni dobou na urovni ciny, komunistu a co neni posveceno je proste smazano..... muzu na to nadavat, muzu nesouhlasit, ale vzdy budu smaznut...... Citovat
Pe.Tr Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 Takze ten podpis si upravis sam nebo mam zase ja ? Citovat
davidekcz Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 Scratch: Evidentně máš problém s vedením. Nebylo by lepší si to zkusit vyříkat na úrovni sz? Všichni neví o co jde, a pak to vypadá, že tady do sebe akorát zbytečně šijete... :( a zbytečně se shazujete [upravil dne 2/1/13 02:04 od davidekcz] Citovat
Guest Scratch Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 Pe.tr: davidek to napsal hezky, z me strany realne i pre sz, ve spouste veci se sejdeme, ale je neco pres co nejede vlak..... z obou stran. Lepsi osobne, ale snazit se pochopit nazor druhe strany, souhlasis? Davidku: protoze ten klub mam rad, tak mi to za to stoji, proto bojuju, proto upozornuju, jen chci jako rad asi vic diskze, pozornosti?? Pe.Tr, podpis umazu..... [upravil dne 2/1/2013 08:46 od Scratch] Citovat
Guest StibTo Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 Jirko ty jsi se uhodil na chate do hlavy a chovas se od Noveho roku jak malej ? \"Jeeeee on ma lopatickuu ja ci taky lopatickuuuuu....\" ! To by bylo, abys nemel vsechno, co ostatni, vid ? Docela ziram teda, prijde mi, ze to nemas zapotrebi Citovat
Guest Scratch Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 mas pravdu, nemam to zapotrebi ale nepochopils [upravil dne 2/1/2013 09:22 od Scratch] Citovat
Guest StibTo Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 A ta \"nálada\" to je to same ..... hele tady plati uplne stejne jako v praci = nelibi se Ti tady ? NIKDO Te nenuti tady byt ... ja nerikam, ze souhlasim se vsim, ale porad pozitiva prevladaji takze se da rict, ze se snazim v ramci moznosti a zdraveho rozumu drzet \"hubu a krok\" a byt rad za to, ze Club JE ! Nechci Te nasrat, chci Te pochopit. Ale s tim mi musis pomoct, sam to asi nezvladnu Citovat
Schreek Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 Tak přesně tohle jsem od Tebe čekal Jako promin, ale snad sme dospělí a dokážeš pochopit, že když si dáváš do podpisu kraviny, který maj evidetně jen provokovat a ještě k tomu porušujou pravidla, tak na to budeme reagovat. Přestaň si už hrát na uraženýho, to že máš jiný názor než my Ti nikdo nebere, ale nečerti se, že s Tebou někdo nesouhlasí. A pokud máš tak velkou touhu tady své názory za každou cenu prosazovat, tak za chvíly budou volby, tak si to pojd zkusit z druhé strany Citovat
Guest Scratch Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 Schreeku: me jde jen o to, ze jsem mel v podpisu x mesicu info o budoucich srazech, pak i napis, pipa je uz na chalupe a nikomu to nevadilo. Jen jsem tam ale dal tu druhou vetu (pote, co jsem byl poslan k lekari, coz neustale vydychavam, ne necertim se kvuli nepriznane podpore, to jsem ocekaval ze to tak dopadne), tak okamzite smaznuti. Me to prijde, ze to je tu jako nehodici se, je skrtnuto. Ale opet jen upozornuju, ze kdyz mazete podpisy a chcete je mit podle pravidel, tak vsem.... chvili jsem o tom uvazoval, ale jako nerad se nemuzu hlasit do voleb a podpisy sbirat nebudu. Citovat
Přema Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 Hlavně že máš důvod proč se do voleb nehlásit: \" Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody\" Citovat
Schreek Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 Ber to tak, že na každého jednou dojde a co Ti delší dobu procházelo, tak už prostě nechtělo být dál tolerováno. Tot vše. Já spíš nechápu proč se tak čertíš za to že si někdo dovolil s Tebou nesouhlasit, i Pe.Tr na Tebe může mít svůj názor ne? K volbám - ted Tě vidím jako řáda nebo nejsi? Asi bych měl taky k doktorovi Citovat
Přema Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 Možná podal zrušení řádného členství.....ano zatím podle mě je řádný člen.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.