Marcel00 Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 u nas vyhlaska povoluje osobakom po dialnici s vozikom do celk. hm. 750kg maximalne 90 km/h... ma sa to tento rok zmenit vraj na 110 km/h. inak bola by asi odvaha fakt ist rychlejsie, je to brutalny napor vetra a stratit nieco z vozika na dialnici by bol asi masaker ja bezne po dialnici jazdim 100~110 bez vozika a myslim ze 90km/h s nalozenym vozikom, ktory aj sledovat treba v spataku je tak akurat... Citovat
Guest Scratch Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 tak s nalozenym jezdim taky normalne a s motorkou na voziku taky nepojedu asi vic nez 100, ale s prazdnym se s tim da jet v poho kolem 130 i vice.. Citovat
Charlie 1 Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 jo aby jsmě o tobě brzo neviděli reportáž v TV,blázen na dálnici letěl s přívěsem 170km/h a boční vitr ho rozhodil a způsobil hromadnou DN:D:D:D Citovat
Guest Scratch Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 no, jeden praskac je zde ve vlakne a rika si moby89 :D Citovat
Ferry Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 videl jsem na Prumyslove, v tom klesani na most pres Kyjske udoli, kde zacina 70, jak si to svihal v levym pruhu citroen picaso s vozikem nalozenym drevenyma tramama, chytnul jednim kolem privesu kanal a u toho, co nasledovalo, jsem byl rad, ze jsem byl svedkem jen z hodne velke dalky. Picaso litalo pres vsechny pruhy, kolem ty tramy, nakonec se vozik utrhnul a skoncil samostatne lezet, auto obouchany ze vsech stran, na odpis a trefilo to i auto, ktery se chystal predjizdet (jelo pomaleji v pravem pruhu) Citovat
Martinsk Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 Ja mám dva vozíky agados a obidva majú konštrukčnú rýchlosť 100 km/h. Obidva sú brzdené jeden má 3m ložnú plochu a druhý 4,2m. Citovat
adraj Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 Hurvajz, je jedno jestli s tloumici, nebo bez, hlavni je, co mas v technicaku a na vozejku a co schvali technicka. Ja si koupil vyrobek otypovan tak a tak a nehodlam hledat nekde nejaky tlumice a to co pisou za ty blaboly v clanku, jak to do boku odskakuje, a houpe se a nez se to rozjede...... tak maji pravdu v jediny veci, ze neni prdel to nalozene ubrzdit.... brzdí to dobře,jak s tramvají. Musíš předvídat:D Citovat
Guest Scratch Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 no, jako tramvaj, to je presne prirovnani Citovat
Pinďa Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 Tady výcuc z 361 § 18 Rychlost jízdy (1) Rychlost jízdy musí řidič přizpůsobit zejména svým schopnostem, vlastnostem vozidla a nákladu, předpokládanému stavebnímu a dopravně technickému stavu pozemní komunikace, její kategorii a třídě, povětrnostním podmínkám a jiným okolnostem, které je možno předvídat; smí jet jen takovou rychlostí, aby byl schopen zastavit vozidlo na vzdálenost, na kterou má rozhled. (2) Řidič nesmí a) snížit náhle rychlost jízdy nebo náhle zastavit, pokud to nevyžaduje bezpečnost provozu na pozemních komunikacích, b) omezovat plynulost provozu na pozemních komunikacích, zejména bezdůvodně pomalou jízdou a pomalým předjížděním. (3) Řidič motorového vozidla o maximální přípustné hmotnosti nepřevyšující 3 500 kg a autobusu smí jet mimo obec rychlostí nejvýše 90 km.h-1; na dálnici a silnici pro motorová vozidla rychlostí nejvýše 130 km.h-1. Řidič jiného motorového vozidla smí jet rychlostí nejvýše 80 km.h-1. (4) V obci smí jet řidič rychlostí nejvýše 50 km.h-1, a jde-li o dálnici nebo silnici pro motorová vozidla, nejvýše 80 km.h-1. (5) Řidič nesmí překročit nejvyšší povolenou rychlost vozidla,2) a jde-li o jízdní soupravu, nejvyšší povolenou rychlost žádného z vozidel soupravy. (6) Místní úpravou provozu na pozemních komunikacích podle § 61 odst. 2 lze nejvyšší dovolenou rychlost podle odstavců 3 a 4 snížit. (7) Místní úpravou provozu na pozemních komunikacích podle § 61 odst. 2 lze nejvyšší dovolenou rychlost podle odstavce 4 zvýšit, maximálně však o 30 km.h-1. (8) Při použití sněhových řetězů na vozidle smí jet řidič rychlostí nejvýše 50 km.h-1. (9) Ustanovení odstavců 3, 4 a 8 neplatí pro řidiče zpravodajských služeb15) a stanovených útvarů policie a stanovených útvarů celních orgánů, je-li to nezbytně nutné k plnění úkolů stanovených zvláštním právním předpisem,16) je však povinen dbát potřebné opatrnosti, aby neohrozil bezpečnost silničního provozu na pozemních komunikacích. Útvary policie stanoví ministr vnitra. Útvary celních orgánů stanoví ministr financí. [upravil dne 3/1/13 17:48 od Pinďa] Citovat
Guest Scratch Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 ano, takto to je spravne, ale toto plati myslim jen v cechach, coz je skoda, uvazuju, ze v lete vezmu masinu do chorvatska za autem, protoze dalnice je uplne strasna na nahaci... Citovat
tigertec Odesláno 4. březen 2013 Odesláno 4. březen 2013 Budu kupovat nový vozík a chtěl bych se zeptat zda musím nejdřív na STK na evidenčku nebo stačí dojet rovnou na dopravní inspektorát?Vzít sebou velký techničák a zapl.povinné ručení to by mělo sebou stačit?Kolik přibližně stojí přihlášení? Díky Citovat
Red Devil Odesláno 4. březen 2013 Odesláno 4. březen 2013 Na STK nemusíš chodiť, až po štyroch rokoch. Zaplať povinné ručenie a potom DI. Citovat
Veverka Odesláno 4. březen 2013 Odesláno 4. březen 2013 Nechci dělat vlny, ale když jsem přihlašoval svůj nový Agados, tak nejdřív pojistku bez registračky, pak na DI, tam mi dali registračku (SPZ) s technickou na 6 let a pak jen na pojišťovně doplnit registračku do zelené karty. Je to už chvíli zpátky, takže se možná v něčem trochu mýlím, ale tou první STK \"z výroby\" na 6 let jsem si dost jistej P.S. Samolepku mám tuším 110 km, ale už jsem viděl ty samé modely se 130 km V praxi prázdný na dálnici 110 km těžká pohoda, 130 km bylo taky OK, ale bez větších zkušeností jsem to nechtěl víc drážit. No a když potom naložíte plnou užitečnou hmotnost pískem, jej, i 50 km před ostřejší zatáčkou je pořádnej hukot [Edited on 4/3/13 23:58 by Veverka] Citovat
Guest Scratch Odesláno 5. březen 2013 Odesláno 5. březen 2013 Budu kupovat nový vozík a chtěl bych se zeptat zda musím nejdřív na STK na evidenčku nebo stačí dojet rovnou na dopravní inspektorát?Vzít sebou velký techničák a zapl.povinné ručení to by mělo sebou stačit?Kolik přibližně stojí přihlášení? Díky nejdriv pojistovna, pak urad, stoji to tusim do 500, spis myslim min pokud to neni agados a podobne zname typy, tak je nutne zajit na evidencku.... tot ma zkusenost... Citovat
odee Odesláno 5. březen 2013 Odesláno 5. březen 2013 Když sem stěhoval šváru ze slovenska tak se mi omylem podařilo jet na dálnici u BB s vozíkem co měl nálepku 80 asi 140 (prázdnej), nějak sem na něho zapoměl, jak mě provokoval drsnej tuningovej Fanouš. Pak se švára probral ze spaní a začal na mě hučet, že se nám za autem rozpadá vozík (měl ho pučenej od kolegy z práce), nevím, co to bylo za model, ale nebyl to žádnej homemade, ale asi byl staršího data výroby, páč měl kovový blatníky a ty fakt vypadaly, jakože každou chvíli uletí. Pak sem s ním už jel pomaličku, bo sem měl kakance i já A po cestě nazpět sem je měl ještě větší kakance, páč sme vezli kupu parohů co švára podědil, ale od ničeho neměl papíry a na slovensku by to prej bylo s policií o průser...naštěstí nás kontrolovali až za hranicema, kousek od slavkova...asi sme byli podezřelí s feldou, velkým vozíkem, narvaným a zaplachotvaným a ještě k tomu ve 2 ráno:D Citovat
mxmen Odesláno 5. březen 2013 Odesláno 5. březen 2013 Nikdo si neuvědomuje co vozík s autem udělá když se ve velký rychlosti rozkýve. Párkrát jsem viděl jak to dopadne.Jednou jsem dokonce viděl jak se vozík po rozkývání odpojil, naštěstí nikoho netrefil. Citovat
Guest Scratch Odesláno 5. březen 2013 Odesláno 5. březen 2013 jj, rozkyvani uz jsem zazil a mel jsem co delat to nejak srovnat Citovat
Haryk Odesláno 5. březen 2013 Odesláno 5. březen 2013 v TP 80 na vozíku taky 80 a na D 11, ještě valcha, 120 abych přeletěl ty hrby, z opakovat to už nechci Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.