Denpa Odesláno 1. leden 2013 Odesláno 1. leden 2013 máte někdo počítač v češtině od prodejce ?? Citovat
Kehar Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 Prodejce z Prahy v září mi říkal že snad v prosinci roku 2012 má vyjít nový Soft do WipNav v češtině a s přístupnějším Bluetoothem, jako třeba streemem hudby z telefonu. Tak uvidíme. Citovat
Pavelbbk Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 Denpa : omlouvám se , nenapadlo mě že myslíš navi Citovat
drroman1 Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 Nevim,jestli jsem to blbe pochopil,ale normalni pocitac bez navi uz jde ofiko do cz? Citovat
elton Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 Pochopil jsi správně, domácí počítače, notebooky atd. jdou normálně do češtiny, ale počítač v autě zatím výrobce do češtiny nedává... Citovat
drroman1 Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 No jo no. Zase jsem za blazna prijedu si to s tebou vyridit:D Citovat
Denpa Odesláno 3. leden 2013 Autor Odesláno 3. leden 2013 prodejce ještě v půlce listopadu nedodával CZ pc v 5008 aby všichni pochopili ! Kde jste to nechali předělat ?? navgaci nemám tu nepotřebuju . Citovat
Denpa Odesláno 3. leden 2013 Autor Odesláno 3. leden 2013 Asi všichni na normální počítač bych se neptal na stránkách Peugeot to snad dá rozum :D Citovat
elton Odesláno 4. leden 2013 Odesláno 4. leden 2013 Jestli nemáš navi a máš jenom RD4, tak na češtinu s klidnou duší zapoměň. Citovat
Pacho69 Odesláno 7. leden 2013 Odesláno 7. leden 2013 Kehar: A ty máš nějakej problém se streamem z telefonu? Mě to funguje jak z telefonu Windows Mobile tak z androidího tabletu. Akorát ne z obojího najednou Citovat
Kehar Odesláno 7. leden 2013 Odesláno 7. leden 2013 Kehar: A ty máš nějakej problém se streamem z telefonu? Mě to funguje jak z telefonu Windows Mobile tak z androidího tabletu. Akorát ne z obojího najednou Ty streamuješ z telefonu hudbu do WipNav? A jak to zapneš co a jak přepínáš? To bych rád vyděl. Pošli prosím nějaké foto to by mě zajímalo:) Citovat
Pacho69 Odesláno 8. leden 2013 Odesláno 8. leden 2013 Ne nemám vip nav, mám klasický Wip Sound. Stream přes BT, USB jsem nezkoušel. Citovat
elton Odesláno 8. leden 2013 Odesláno 8. leden 2013 Na Rnegu hudba přes Bt zatím nejde, ale u Rd4 by to mělo jít. Citovat
Vatsug Odesláno 8. leden 2013 Odesláno 8. leden 2013 Eltone tu češtinu Tí závidím. Ale ty prachy, ty prachy.......:( Citovat
Pacho69 Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 Jsem netušil, že to co u wip sound normálně funguje tak u wip nav nejde. Já jsem do auta navigaci nikdy nechtěl. Mám raději aktuální mapy a taky rád plánuju doma, ne v autě. Ale to je vždy každého volba. Jen mě zaráží, že u vip nav nefunguje BT stream. A BT handsfree tam funguje? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.