Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prodejce z Prahy v září mi říkal že snad v prosinci roku 2012 má vyjít nový Soft do WipNav v češtině a s přístupnějším Bluetoothem, jako třeba streemem hudby z telefonu. Tak uvidíme.

Odesláno

Pochopil jsi správně, domácí počítače, notebooky atd. jdou normálně do češtiny, ale počítač v autě zatím výrobce do češtiny nedává...:D

Odesláno

prodejce ještě v půlce listopadu nedodával CZ pc v 5008 aby všichni pochopili ! Kde jste to nechali předělat ?? navgaci nemám tu nepotřebuju .

Odesláno
Kehar: A ty máš nějakej problém se streamem z telefonu? Mě to funguje jak z telefonu Windows Mobile tak z androidího tabletu. Akorát ne z obojího najednou ;)

Ty streamuješ z telefonu hudbu do WipNav? A jak to zapneš co a jak přepínáš? To bych rád vyděl.

Pošli prosím nějaké foto to by mě zajímalo:)

Odesláno

Jsem netušil, že to co u wip sound normálně funguje tak u wip nav nejde. Já jsem do auta navigaci nikdy nechtěl. Mám raději aktuální mapy a taky rád plánuju doma, ne v autě. Ale to je vždy každého volba. Jen mě zaráží, že u vip nav nefunguje BT stream. A BT handsfree tam funguje?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...