Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zatím nic nového nevím. :(

Co se týče mého podpisu, tak na něm nevidím nic špatného, v bodě deset v pravidlech se píše, o warezu, nelegálních programech a autorsky chráněných dílech a já tam mám odkaz na své vlastní webové stránky..

Odesláno

Sorry za OFFTopic

10. Pravidla pro podpis

Uživatelé si mohou definovat vlastní podpis na fóru, tento může obsahovat vložený jednoduchý obrázek (ne flash apod.) o maximální velikosti 100x1024px a max 240kb. Obrázek nesmí být reklamního charakteru.

Doporučuje se uvést aktuální vůz s motorizací, r.v. a popř. link na Váš profil na hlavní straně a Vaši spotřebu paliva.

Zakázány jsou jakékoliv jiné webové adresy, inzeráty či odkazy na ně. Stejně tak do podpisu nepatří jakékoliv sdělení odlišné od zaměření fóra. Výjimku pro vložení webové adresy a popisu činnosti mají schválení komerční inzerenti po zaplacení daného poplatku klubu - Info ZDE

Administrátor má právo nevhodný podpis (podpis příliš dlouhý, obsahující příliš velký obrázek nebo jinak porušující pravidla fóra) upravit do přijatelné podoby.

Vedení klubu, admini a moderátoři mohou mít v podpisu jakékoliv sdělení či webové adresy související s chodem klubu.

[upravil dne 3/1/13 22:22 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Marty: tak to opravdu nase*e :grr

Zákony středověku na ně :bacha

Mám taky cécéčko v garáži,tak snad ho tam na jaře najdu :myslim

Dnes tam ještě bylo.Přeji Ti aby se našlo v pořádku ať si ho můžeš zase v létě užívat :papa

Odesláno

Medvěd : máš pravdu a to se ještě \"vzdělávají\" za naše prachy z daní,a když je pochytají tak je pak jedna nadaná hlava propustí na amnestii a jsou tu znova :grr ,ale nebudu rozširovat OFF topic byl bych hodně sprostej co si o tom myslím.Stačí mi když ve zprávách ukazovali jak všude jen na ty propuštěný čekali ty rodinný černý spoluobčaně... :grr:bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...