Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak si tak už asi 3 měsíce vybírám kupátko a když už mám v podstatě vybráno jedno v6 152kw manuál v modré barvě tak moje přítelkyně přijde s tím že po 3 měsících našla konečně pořádnej novej byt a že se budem stěhovat. No a kouknu takhle na street view na novej byt a co nevidím. 406 coupe v modré barvě. Otázka zní. Najde se tu majitel? Odkaz: http://maps.google.cz/maps?hl=cs&client=opera&hs=Gb1&channel=suggest&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&bvm=bv.1355534169,d.d2k&bpcl=40096503&biw=1366&bih=686&q=%C5%BEelezni%C4%8D%C3%A1%C5%99sk%C3%A1+4+%C4%8Desk%C3%A9+bud%C4%9Bjovice&um=1&ie=UTF-8&hq=&hnear=0x47734faef9701fff:0xd0c745aab343df02,%C5%BDelezni%C4%8D%C3%A1%C5%99sk%C3%A1+1786/4,+370+06+%C4%8Cesk%C3%A9+Bud%C4%9Bjovice&gl=cz&sa=X&ei=lMziUKjqF8mQ0QX2zoC4AQ&ved=0CC4Q8gEwAA

Odesláno

Já tu vídám akorát jedno čistě červené a potom ještě jedno tmavé ale barvu nevím a to je asi ze sídliště máj. Tohle sem taky ještě na silnici neviděl. Ale tak bude to soused tak sem to chtěl tady zkusit. Třeba se ještě nekdo najde

Odesláno

Tak si ji tam nalep;).

Ohledně toho Peugeot 406 modré barvy, co má zadní křídlo jako zahradní stůl, tak toto jezdí po budějovicích. Občas jej zahlédl a i jel za ním. Řídil to starší pán. Většinou jsem jej zahlédl a nebo potkal na Strakonický a směr Nádražní, Rudolfovská a nebo Husova, Levobřežní. Takže se tu a tam objevý. Jinak v budějkách je dost 406 coupé od zelené po červenou či modrou, ale žádné nemá samolepku P-C:nevim.

[upravil dne 1/1/13 15:02 od OK406]

Odesláno

I já mám samolepku P-C a taky nic:( . Ale co, jsem rád, že jsem v P-C řádný člen a snad se na mě štěstí usměje a to i na tebe;).

Odesláno
I já mám samolepku P-C a taky nic:( . Ale co, jsem rád, že jsem v P-C řádný člen a snad se na mě štěstí usměje a to i na tebe;).

no snad jo,zítra jedu do Karviné,tak uvidíme :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...