PetrCoupe Odesláno 30. prosinec 2012 Odesláno 30. prosinec 2012 Zdravím, mám problém, rozsvítila se mi kotrolka motoru, doprovázená hláškou - engine antipollution system inoperative - Jede to jakoby na 3 válce, prostě jako traktor. Neukazuje to autuální spotřebu paliva, na dojezdu mi kilometry přibývají. Z 350km mi to po ujetých 10 km ukazuje 850km. Voda nemizí, z výfuku se nekouří. Prostě to nejede, při akceleraci se rozdrncá celý auto. Prosím Vás o nějakou radu, co by to mohlo být. Auto potřebuji každý den, tak to chci co nejdříve vyřešit. Díky. Na diag se musím domluvit někdy v týdnu. Citovat
koblih69 Odesláno 30. prosinec 2012 Odesláno 30. prosinec 2012 U těhdle motorů odcházejí zapalovací cívky a katalyzátory.... to je tak všechno co se dá bez diag napsat. Citovat
PetrCoupe Odesláno 30. prosinec 2012 Autor Odesláno 30. prosinec 2012 Wow. Uvidím co napíše diag. achjo. Díky Citovat
Y2K Odesláno 30. prosinec 2012 Odesláno 30. prosinec 2012 je to cievka zapalovacia diag povie ktora predny rad valcov vymenis aj sam za 5 minut, zadny bude horsie, musi ist dolu sanie cievka okolo 50 E mam doma 9 zvysnych Citovat
PetrCoupe Odesláno 30. prosinec 2012 Autor Odesláno 30. prosinec 2012 Uff, myslel jsem že to bude něco horšího. Ale že tak najednou. Z ničeho nic a z 607 je tříválec Zetor. Diiiky [upravil dne 30/12/12 22:44 od PetrCoupe] Citovat
koblih69 Odesláno 30. prosinec 2012 Odesláno 30. prosinec 2012 je to cievka zapalovacia diag povie ktora predny rad valcov vymenis aj sam za 5 minut, zadny bude horsie, musi ist dolu sanie cievka okolo 50 E mam doma 9 zvysnych Normálně bych napsal: \"na co 9 když je to jen 6-ti válec\" ale v tvým případě je i 9 málo Citovat
Y2K Odesláno 31. prosinec 2012 Odesláno 31. prosinec 2012 no mal som nejake do zalohy plus 6 z motora co mam tak preto Citovat
jozefsv Odesláno 31. prosinec 2012 Odesláno 31. prosinec 2012 ide na 5 a nie na 3 valce ale to je nepodstatne. este pred diag si mozes skusit vytiahnut cievku na prednom pristupnom rade jednu po druhej ci nenajdes tu vadnu.ked nejaku vytiahnes a nebude to chciet zdochnut ale bude sa to spravat rovnako tak je to ona.pokial to bude chciet zdochnut tak to nie je ta konkretna. na zadny rad uz idealne vediet z diag ktora to je nakolko tam sa neda robit taky pokus.odporucam vymenit do zadu vsetky 3 cievky aby si toto nemusel nahodou po mesiaci opakovat na inom valci.davat dole sanie nie je bohvie co a v servise zbytocne budes preplacat tu istu pracu ked nevymenis vsetky zadne. Citovat
Ducatista Odesláno 31. prosinec 2012 Odesláno 31. prosinec 2012 jozefsv : dobrá rada Ještě se zeptám, když se mi to stane někde cestou, dá se s tím dojet na 5 válců domů, nebo radši odstavit a odtah? Citovat
Y2K Odesláno 31. prosinec 2012 Odesláno 31. prosinec 2012 ja som s tym raz presiel asi 90 kilakov...a nebadal som cosi zle ale zevraj trpia katy a tak neviem presne Citovat
PetrCoupe Odesláno 1. leden 2013 Autor Odesláno 1. leden 2013 Zkušel jsem odpojit přední 3 cívky: nic se nezměnilo, chod motoru zůstal stejný. Je možné aby byly hned tři vedle sebe špatné? Čekám až mi bratránek s diag vystřízliví a pak se uvidí co dál. Foto pořízeno za chodu motoru. Jsem z toho jelen. [upravil dne 1/1/13 15:42 od PetrCoupe] Citovat
Judes Odesláno 1. leden 2013 Odesláno 1. leden 2013 Predpokladám že na tri valce by ti to ani nenaštartovalo, dia ti nakovie viac. Citovat
PetrCoupe Odesláno 1. leden 2013 Autor Odesláno 1. leden 2013 Ja jen, že jsem to odpojil ( za chodu ) a brčelo to. ... Pak na diag uvidim, no. Citovat
jozefsv Odesláno 1. leden 2013 Odesláno 1. leden 2013 to je nejake divne, na 3 valce ten motor asi nepojde. pozeram ze origo je tam asi jedna v strede a tie bocne budu nejake menene uz asi. teda aspon podla mojich. ked si vytiahol jednu tak sa nic nezmenilo?a potom si postupoval dalej az kym si odstavil vsetky 3? ziadna zmena v otackach...? Citovat
PetrCoupe Odesláno 1. leden 2013 Autor Odesláno 1. leden 2013 Ano, odpojil jsem jednu a pak další, pak tu třetí a žádná změna. Citovat
Y2K Odesláno 1. leden 2013 Odesláno 1. leden 2013 ta v strede je tusim Sagem a tie na kraji su Delphi, tipujem tu na tu Sagem kasli na to...bez dia ani neskusaj nic radsej Citovat
PetrCoupe Odesláno 2. leden 2013 Autor Odesláno 2. leden 2013 Tak diagnostika ukázala špatnou civku na prvním a druhém válci. Je to objednané, odpoledne se bude opravovat. Chlapi diky Citovat
John Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 Osobně doporučuji vyměnit všech 6 ať máš na delší dobu klid.Mě se tohle stalo minulý rok v zimě jak bylo v noci skoro -25 a dvě cívky se odporoučely,auto běžělo ale nemělo žádný výkon.Pokud ti odejde jen jedna dá se s tím normálně ,,nouzově\" dojet do nejbližšího servisu. Citovat
jozefsv Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 nudzovo sa da dojst kludne 500 km, to mam vyskusane. nebola ina moznost [upravil dne 3.1.13 01:11 od jozefsv] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.