Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim mam problém

najednou při jízdě se rozsvítila žlutá kontroka diagnostiky,ale auto jelo dál bez poklesu výkonu....po cca 80km motor chcípnu točil ale už nenastartoval........odtáhl sem na laně laně cca 2km auto točilo a nakonec chytlo.....pak 40km jelo v poho a zase zdechlo a zase nechytlo ani po několika násobném startování ....tak zase 10km na laně a chytlo.............a to je furt jede v pohodě a najednou zdechne a nejde natočit .........neví někdo včem by mohla být chyba? Na diagnostice to píše malý tlak nafty......naftovej filtr sem vyměnil a dělá to furt

Odesláno

No tak filtr je vyměněn ,DRV jsem dal nové vstřiky jsou taky prej v pohodě...........a furt to blbne ......

jen když sem vyměnil ten ventil tak kontrolka diagnostiky zhasla a jelo to normálně.........asi tak 20km

A dneska sem se v tom zase vrtal a po nastartování zase diagnostika normálně zhasla............samozřejmě že po asi 1km jízdy se zase rozsvítila.

Nemohlo by to třeba dělat nějaké čidlo?

Přijde mi že když se tam s něčim hne tak to funguje.

Odesláno

No najeto mam necelejch 99000 km

Ne ne neroztahuju to na laně.

Byl jsem odtahován na laně ....no a při tý jízdě jsem prostě jen zkusil nastartovat a ono to asi při druhym pokusu chytlo;)

Odesláno

Zdravim...............tak sem ještě zjistil že to auto začalo hodně kouřit.

A neví náhodou někdo jak by se projevoval motor kdyby rozvodový řemen přeskočil o zub?

Odesláno

jaká je barva kouře, pokud by ti přeskočil řemen určitě by jsi to poznal na výkonu a to píšeš že nepoklesl. nejlepší zajet na diagnostiku co ukáže

Odesláno

tak kouř je černej...........

a na diagnostice (jak sem už psal) to píše nízkej tlak nafty.....

a na jinej diagnostice to píše zase jako...... fuel něco open.......

to něco už nevim přesně co bylo

Odesláno

MAs v prdeli snimac tlaku nafty na cerpadle,vadne cerpadlo,alebo zapchaty palivovy filter.

Pokial si este filter nemenil,zacni s nim,potom prever cidlo a nakoniec to najdrahsie cerpadlo.

• O 2 týdny později...
Odesláno

řešim stejny problem, filtr jsem vyměnil, přetěsnil spoje a dal nové hadičky na naftu a stejně to občas ještě dělá, a ještě to blbě startuje strašně dlouho točí... taky to vidím na ty vstřiky, dnes se pujdu objednat na repasy a jestli to nebude tim tak už nevim.... Jo na kolik tě to teda vyšlo ty vstřiky repase?

Odesláno

kontrola vstřikovačů u Diesel servis Křížek ve Slivenci vyjde na 250kus, repase podle použitého dílu cca 1500,-,alespoň co jsem se ptal

Odesláno

No já to dal do servisu Autodráb v kladně

vstřiky stály necelejch 23000 kč

a kontrola vstřiků a čerpadla vyšla na 5000.

No myslel sem že to semnou švihne...........ale když to auto potřebuju no;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...