vix Odesláno 26. prosinec 2012 Odesláno 26. prosinec 2012 Ne, to si nemyslím, ale co mám dělat? Já na nové nebo jiné nemám.. Tím, že bych tohle prodal za pár kaček si nepomůžu,... Když vím, v kolik už peněz investovaných je a vím, co bylo děláno a co ještě ne. A prostě za 50 - 60 000kč nekoupím slušné auto. Když bych chtěl něco nad rok 2003, aspoň. Kup za 10 tKč Favorita/Felicii. Budeš mít auto na ježdění na pohovory. Nepotřebuješ na něj diagnostiku - případné, časem vzniknuvší závady ti opraví obratem v každé Horní/Dolní nebo časem přijdeš na to, jak je opravit sám. A 307 po takhle těžké ráně můžeš rozprodávat na díly, když už jseš nezaměstnaný a máš dost času. Kopřivnicko je tvrdý kraj. Budeš mít auto a budeš mít i peníze Tuhle radu ber ode mě jako dárek k Vánocům. Citovat
lukaro Odesláno 26. prosinec 2012 Autor Odesláno 26. prosinec 2012 Děkuji, zavolám a domluvím si termín prohlídky, a prostě popíšu vše jak mě teď zlobí... Je dost členů, kteří mi psali, že mi snad jakýkoliv airbag seženou od 800 do 1500kč, takže to není tak velká investice pokud bude katalyzátor OK, tak jiné větší investice mě asi nečekají, ale nebudu předbíhat... Každopádně ti děkuji Citovat
lukaro Odesláno 26. prosinec 2012 Autor Odesláno 26. prosinec 2012 To vix: dívej, já v takovém autě se necítím bezpečně, já vím, že teď v tom mojem to není o moc jiné, ale oprava vyjde levněji než se plánovalo, teda doufám.. Ale i tak děkuji Citovat
punkac Odesláno 26. prosinec 2012 Odesláno 26. prosinec 2012 hele, už tě nechám, ale jak si myslíš, že vypadají deformační zóny u tvého auta? Citovat
Charlie 1 Odesláno 26. prosinec 2012 Odesláno 26. prosinec 2012 dobře jsou tam navařený úplně nový [upravil dne 26/12/12 20:13 od Charlie 1] Citovat
punkac Odesláno 26. prosinec 2012 Odesláno 26. prosinec 2012 Čárlí, to jo, válím se tu po zemi :D:D:D Citovat
Charlie 1 Odesláno 26. prosinec 2012 Odesláno 26. prosinec 2012 co se válíš je to pravda,svítěj novotou.... když si vezmeš že 50% aut je lepenejch možná je lepší to nevedět.....nebo aspon vědět jak.... Citovat
punkac Odesláno 26. prosinec 2012 Odesláno 26. prosinec 2012 no právě, znáš mě a víš, že já tohle jednoduše neberu Citovat
lukaro Odesláno 26. prosinec 2012 Autor Odesláno 26. prosinec 2012 Hm... To je fajn, smát se cizímu neštěstí. Resp., když nemám to štěstí při koupi vozu a snažím se s tím teď bojovat. Děkuji Oldovi (P607Olda) a přes SZ budu s tebou ještě v kontaktu, kdyby náhodou, ohledně toho servisu... Jestli budou někteří nadále \"rýpat\", tak bych byl vděčný za případný LOCK, protože prvotní téma tohoto vlákna bylo jiné. Děkuji Citovat
punkac Odesláno 26. prosinec 2012 Odesláno 26. prosinec 2012 podívej se takovýhle váhavý střelce mám opravdu rád. Nikdo se ti nesměje chlapečku, nevšiml sis? A jestli si si všiml, co jsem ti psal a co ti skoro stejně psal i Olda, tak musíš vidět, že se v tom maličko vyznám a hlavně mám nějaký úsudek narozdíl od tebe. Třeba jen v tom jak zacházet s penězi a jak plánovat další postup. Ty sem akorát v záchvatu melancholie vždycky postneš totálnní <> jako 607 za +/-60kkč nebo jiné podobně prachama náročné auto za pusu. Proč si myslíš, že má proboha takovou cenu? Asi proto, že to je vylítaná past přesně na takový naivky jako ty. Uvědom si, že nový auto tohohle typu stojí kolem jednoho milionu, od toho se odvíjí následný servis a cena dílů. Ale co ono je dobrý blejsknout se na foru a před kámošema voe mám 607 fplnýpalbě. Dám na to tuzing a vosumnáctky kola a jiný srajdy, než auto pořádně opravit a starat se o něj Hlavně to s tou bezpečností mě fakt rozsekalo, podívej se v jaký rychlosti se testujou auta na boční náraz do sloupu a zjistíš, že je úplně jedno v čem sedíš kurna to sem se naštval. Ale co.... Citovat
punkac Odesláno 26. prosinec 2012 Odesláno 26. prosinec 2012 jinak o LOCKU rozhodují moderátoři a ne ty! Holt pravda někdy bolí Citovat
lukaro Odesláno 26. prosinec 2012 Autor Odesláno 26. prosinec 2012 Promiň, já to asi blbě pochopil..... Nevyznám se v tom, kolik jaké auto by mělo stát a já nevím co ještě. Prostě když tohle není 10. auto a nemám tolik najezděné a nemám tolik zkušeností, tak to prostě nevím. A tím ani nechci popírat to, že jsi s Oldou znalec, že máš zkušenosti a víš o čem mluvíš. Citovat
vix Odesláno 26. prosinec 2012 Odesláno 26. prosinec 2012 Ono to, apriori, není o tom, kolikáté máš auto. Tohle je o konstruktivním smýšlení. Jsi ho schopen? Citovat
Medvěd Odesláno 26. prosinec 2012 Odesláno 26. prosinec 2012 Lukáši - je dobré třeba než \"zaperlíš\" a plácneš, že bys koupil třeba 607u za 60 - trochu si něco o těch autech zjistit. Zrovna na tomhle fóru se dá při otevřených očích snadno zjistit, že 607a je krásné a pohodlné auto, ale už od počátku to chce mít otevřenou kapsu připravenou na investice do servisu. Pokud se ale jeden jediný z předchozích majitelů snažil servis nějak \"očůrat\", už se to s tím autem veze a následné uvedení do spolehlivého stavu je kolikrát dražší než celá kupní cena ojetiny. Tahle auta si většinou pořizovali manažeři firem a ti s nimi nalítali klíďo i 50 tkm za rok - nechali si ho 2 - 3 roky, zaplatili leasing a šli do nového. Jetinu si pak koupil někdo, kdo v tom potřeboval hlavně dělat parádu pro okolí a lovit baby - ten se další 2 - 3 roky vozil s minimem výdajů a vytvořil kousek s bouchajícími nápravami, kotouči žadonícími po výměně, tlumiči dávno po smrti a s bordelem v elektrice, jak se snažil obejít různé elektrovychytávky (příjemné uživatelsky přesně do doby než se po*erou). A to vůbec nezmiňuju možnost koupě podobné trefeniny jakou máš před domem - i 607y totiž někdy bourají. Abych nevypadal, že 607y jen haním - jediný, koho osobně trošku znám a vím, že koupil ve své době velice levně 607u je Džáňa. Jedná se ale o 3,0 béňo a i tak tvrdím, že měl z p*dele kliku - zatím se mu fakt až zázračně nesype. [upravil dne 26/12/2012 22:00 od Medvěd] Citovat
lukaro Odesláno 26. prosinec 2012 Autor Odesláno 26. prosinec 2012 Já vím, mě tohle všechno docvaklo až moc pozdě... Ale přijde mi, že někteří mě tu nějakým způsobem soudí za to, co jsem si to koupil. Jakoby mi dávali najevo, že jsem idiot a koupil jsem křáp. Ale když si kupuji auto, jedno z prvních \"lepších\", tak prostě všemu nerozumím. Věděl jsem, kde a jak zkontrolovat VIN, zkontrolovat třeba nosníky v motorovém prostoru a rok výroby na sklech. Jenže tohle bylo v pohodě. Mechanik na nic nepřišel, ani po jízdě, tak jsem neváhal a koupil,... Já nevím, 3-4 měsíce po koupi se vyskytly ty problémy, co dodat. Na servis jsem měl. Koupil jsem auto a pak dělal komplet rozvody, měnil jsem spojku, ale myslel jsem, že to bude všechno a potkají mě jen běžné věci - brzdy, čepy, ramena, oleje, filtry, pneu, žárovky.... Prostě špatný kup, bohužel teď je blbost to oplakávat, do auta jsem investoval, mám ho rád, opravím co je špatné a budu jezdit dále. Nechci riskovat, že bych koupil ještě větší rachotinu. Takhle aspoň vím o autě pravdu, vím co se na něm dělalo a vím co se ještě udělat musí.. Citovat
punkac Odesláno 26. prosinec 2012 Odesláno 26. prosinec 2012 já si nic o idiotech nemyslím, neznám tě a nikdy bych si to nedovolil. Mě jen štve ta nerozhodnost, vezmi si, kdy se tvá vlákna o končící STK a problémech s tím spojených začala zde objevovat? A pořád si nic nepodnikl, furt na něco čekáš. Jsou problémem peníze? Tak si to přiznej. Nerad bych tu četl vlákno o tom, že mám značky v depozitu a nedostanu se do servisu Chápu, že to je těžký, zaměstnání není, auto se vysralo v nejnevhodnější dobu na Vánoce. Do toho ta technická. Ale ruku na srdce, neutrácelo se za <>vinky pod stromek místo šetření se slovy ono nějak bude? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.