Bigbadjohn Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 Tak stále nabízím dvě volná místa v autě na sraz, možná místa nástupu na trase Trutnov, Vrchlabí, Jičín, Kolín, Havlíčkův Brod, Jihlava, Brno. Eventuelně někde poblíž, třeba Mladá Boleslav, Praha ... Citovat
Marcel00 Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 Marcel to by bolo FAJN ja sa ti v Piatok alebo v sobotu ozvem a poviem ci idem ak by si ma teda vzal A kebyze nejdem balicek vyzdvihne Cinic [Edited on 6/2/13 12:06 by safi1] Ok, ozvi sa vcas... A cinic chodi do BA? Mohol by obcas nejake zrnko KENYA doniest :-) Citovat
safi1 Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 Okey dakujem Marcel urcite sa ozvem... Napisem do SZ alebo pošleš mi do SZ čislo a ked tak napišem SMS. ze ako teda tu nedelu Citovat
Marcel00 Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 Kludne mozes aj SZ... Ja chodim na forum 12x denne, takze ziadna SZ ani OffTopic mi neujde Citovat
Marcel00 Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 Uz som konecnce vyprasil odoslane spravy... :-) Citovat
Cinicman Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 Marcel00 pošli mi do SZ tel. číslo... zajtra alebo možno ešte dnes idem pre kávu... Citovat
Durko Odesláno 6. únor 2013 Autor Odesláno 6. únor 2013 Ahojte, nepisal som skor lebo som nevedel ako to bude s tymto vykendom a je to tak ako som si zelal:grr takze na zraz bohuzial nepridem /e/ lebo mame nejake rodinne povinnosti takze sa pejne zabavte hostitela poprehanajte nech to nema lahke a keby som nahodou nieco vyhral v nejakej tombole tak mi to prosim odlozte ja si to na najblizsom zraze zoberiem. Ahojte Robert Zvolen /stred Slovenska:aut/ skoda ale bude aj iný neboj Citovat
robozv Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 rad chodim medzi vas ale teraz mi to nejak nevychadza. Na dalsom sa uvidime Citovat
Pe.Tr Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 tak koukám rekordní učast čechů , jestli jsem napočítal správně tak 14 kousků , tý jo , dobře my. Citovat
pastorek Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 rad chodim medzi vas ale teraz mi to nejak nevychadza. Na dalsom sa uvidime 7. alebo 14. apríla v Žiline. Naplánuj si voľno. Citovat
Marcel00 Odesláno 7. únor 2013 Odesláno 7. únor 2013 za rohom ked uz tak. Alebo vsechno za rohem... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.