Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Na podobné silnice bývá podobným obludám vjezd přísně zakázán - pochybuju, že video je z Evropy (šacuju to spíš na Asii nebo Jižní Ameriku). Každopádně to ale klukům vyšlo hezky.

Odesláno

Neco podobneho jsem zazil pri ceste z Prahy do Usti. Vubec nemam sajna kde jsem to byl, byla tma, zadne omezeni ani na vysku, ani na hmotnost a ja poslouchal navi :bojim Slo to do te doby, nez jsem se potkal s autobusem. Pak me prislusnici dostavali ven po centimetrech, pro jistotu vse uzavreli, nez jsem se dostal z tehle slamastiky. To vam povim, ze me bylo pekne horko. Myslim, ze pak pani prislusnici zapremysleli, jestli tam nedaji nejake omezeni. Ja v tom byl nevinne.

Odesláno

Kamiony by mely mezi Prahou a Ústím využívat D8 a žádná šlamastika by jejich řidiče nečekala. Objíždění dálnice nechápu - ve výsledku ztráta času a vyšší spotřeba minimálně srovná (ne-li překročí) částku, kterou by cesta stála včetně mýta.

Docela chápu obce, které se snaží průjezd jimi blokovat třeba omezením do 6ti tun, z vlastní zkušenosti vím, že spousta řidičů kamionů je schopna objíždět dálnici skoro po polňačce jen aby jim nepípla mýtná krabička.

Pokud na silnici nebylo žádné omezení, je možné, že nikdo ani nepředpokládal, že by se tam 20ti metrová obluda mohla vyskytnout.

[upravil dne 25/12/2012 08:33 od Medvěd]

Odesláno

Je to uz par let, nevim presne kam jsem jel, nekam k Usti. Toto mi vypocitala navi, ja jen tupe poslouchal. Mym cilem urcite nebylo nekde usetrit.

[upravil dne 25/12/12 08:34 od macik.83]

Odesláno

Taky je pravda, že kolikrát firmy a jejich sklady jsou umístěné tak, že soudný člověk \"jen\" zírá - ne vše se dá vozit Avií nebo Tranzitem a ten kamioňák potřebuje pro svou práci silnici úplně jiných parametrů.

[upravil dne 25/12/2012 08:36 od Medvěd]

Odesláno

Presne tak, kdysi jsem casto jezdil Fonteu ve Veseli nad Luznici (limonady) a z vetsi casti procent jsem zavazel Jednoty nekde v Horni Dolni. Strasne cesty, jeste horsi rampy pred lety budovane na stare avie. Takze nejednou couvacka pres pul visky na blikacky a tam to zlomit do jednicky.

Odesláno

Podle mě je vidět, že ten kamioňák tudy nejede poprvé--dlouho trvalo, než autobusák pochopil, že kamionák mu ukazuje, že musí jet první on, jinak by to pravděpodobně nešlo :myslim

Odesláno

macik.83- skoro na stopro tuším kde se ti to stalo. Těch míst na ústecku moc není.Taková cesta vede z Ústí zadem přes Hostovice na Lovosice.

Odesláno

mám na mysli tu cestu z Velemína na Stebno a Hostovice. To je takový marast pro kamion.

Jinak za tmy se zamotáš na to tata.

[upravil dne 25/12/12 15:13 od ozzy1]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...