Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čau, chlapy mam 407 2.0hdi 100kw r.v 05 a mam docela obrovsky problém ... pravě podobně mi odešel Filtr pevných částic. jenže jsem měl docela dlouhou cestu před sebou abych se dostal dom , auto jelo v nouzovem režimu max 70km/h pak se z auta začalo kouřit a pištět pod vozidlo a po chvilce přestalo jet vůbec ted auto nemohu ani nastartovat .. ma na to taky nějaký vliv že bych zničil turbo ??

[upravil dne 18/12/12 21:15 od Lukinecek14]

Odesláno
Čau, chlapy mam docela obrovsky problém ... pravě podobně mi odešel Filtr pevných částic. jenže jsem měl docela dlouhou cestu před sebou abych se dostal dom , auto jelo v nouzovem režimu max 70km/h pak se z auta začalo kouřit a pištět pod vozidlo a po chvilce přestalo jet vůbec ted auto nemohu ani nastartovat .. ma na to taky nějaký vliv že bych zničil turbo ??

A na ten FAP jsi přišel jak? Díky hlášce \"Depolution system faulty\" na displeji?

Odesláno

Hláška s tím dost pravděpodobně nemá co dělat, ale chápu, že to člověka napadne. Co přesně bylo a Diag a pokud možno i s kódem chyby? Byla to Peugeot diag nebo něco obecného?

Odesláno
Čau, chlapy mam 407 2.0hdi 100kw r.v 05 a mam docela obrovsky problém ... pravě podobně mi odešel Filtr pevných částic. jenže jsem měl docela dlouhou cestu před sebou abych se dostal dom , auto jelo v nouzovem režimu max 70km/h pak se z auta začalo kouřit a pištět pod vozidlo a po chvilce přestalo jet vůbec ted auto nemohu ani nastartovat .. ma na to taky nějaký vliv že bych zničil turbo ??

[upravil dne 18/12/12 21:15 od Lukinecek14]

pokial mas skutocne FAP total upchate - je velka pravdepodobnost ze si to odsere turbo kedze plyny nema kam tlacit a vraca ti ich spat...

resp. je dost mozne ze ti dosiel EOLYS co je aditivum ktore spolupracuje s FAP filtrom a ak neni z coho vstreknut dalsiu davku, je dost mozne ze auto sa zachovalo tak ako sa zachovalo.,

Ale to je len jedna z mnoha teorii, viac ti povie origos diagnostika a chybovy kod.:papa

Odesláno
:D Ještě jses s tím nesetkal ???

Spíš jsem zvyklý řešit problémy a né si nechat namluvit, že když už dozrál čas musí se něco pokazit ;)

PS: netvrdím, že nemůžeš mít ucpaný FAP, jen bych z tvého popisu viděl určení závady trochu jinak.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...