Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Odstranění FAP a hlášení chyb

Recommended Posts

Odesláno

no nevadi utorok pojdem na diagnostiku ale neverim ze by daco zistili a dam aj prezut gumi aj geometriu.

:xvul inac neviete zhruba kolko stiji geometria a jak dlho to trva? vopred diky

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak jsem zvědavej...dnes rano jsem odvezl tu svojí příšeru do Powertec na Kladně na odstranění FAP...celou cestu auto cukalo při slabšim přidání plynu...jak kdyby vynechávalo...tvrdili že by to mělo pomoct i na tohle...tak snad...uvidíme večer...určitě dám vědět a nějakou tu referenci spokojenosti :)

Odesláno

Tak jak jsem slíbil...FAP je venku...a hned jsem si všiml silně pozitivní změny...to hnusný cukání a těžší rozjezdy, hlavně do kopce....to už je všechno pryč...vyndali ho v POWERTECu na Kladně...cena necelých 5000, mam k tomu komplet diagnostiku, včetně kontroly vstřikovačů, tlaku turba a podobně...všechno je naštěstí v pořádku :)...Ráno jsem auto přivezl...a v 5 odpoledne jsem to vyzvedl...Profesionální jednání...všechno vysvětlili, upozornili mě na slabší spojku nebo spíš ložisko...Můžu jen doporučit :papa

Odesláno

je to tohle :)http://www.dpf-centrum.cz/ prý regeneraci řešili...akorát jim tam pořád skákala hláška o tom, že je málo aditiva...tak to prý nějakym způsobem vyresetovali...ale to mi až tak nevadí...auto mam od listopadu a už jsem si zvykl že mi to při nastartování nadává :)

Odesláno

no tak sem bol v aut. servise a zevraj fapko mam vo vynikajucom stave... :/ ale dajakym sposobom mi nepovedali poslednu regeneraciu kedy prebehlo... a prave to som ziadal... auto tam bolo 5hodin a to len vyvazenie,geometria a diag... :/

neviete dakoho z brna alebo z bliskosti kto ma origo diag. a aj sa vyzna vtom, a lacno?? Sorry za gramatiku :-)

[upravil dne 18/4/13 11:43 od tybyt]

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...