Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Výroba kalendáře PEUGEOT - pokec, případné připomínky a problémy

Recommended Posts

Odesláno

Lucka chce zaslat kalendář společně s Tomem :) Takže jsem Lucku škrtnul a přidal jeden kus Tomovi a u Lucky je poznámka, že to chce poslat s Tomem ;)

Lucka je stejně furt u Toma, tak je to pro ně takle jednoduší :papa

Odesláno

Romane,

zaplaceno 442,- Kč resp. příkaz zadán, splatnost 27.12., takže 28.12. by to mělo u Tebe ;)

Jestli máte ještě díry, můžu poslat ještě jednu fotku do nějakýho volnýho týdne. Ale bude to ta samá kára, jezdím jenom jednou - ta mi plně vyhovuje :super

Odesláno

Díry nějaké máme :) já fota připravuju na svoje další 2 pozice, takže tím něco zaplním a driver ještě nenahrál :)

Ale chceme aby každý týden bylo jiné auto.. zatím je to tedy tak v plánu :) Pokud by bylo místo, tak to budem nějako řešit individuálně ;)

Odesláno

Ale máš dvě fotky tak krásné, že nevím kterou vybrat:D. A co já s tím mám teď dělat:D.

Koleje a odraz ve vodě jsou opravdu moc pěkné.

[upravil dne 25/12/12 10:29 od Roman Bazi]

Odesláno

Už chápu..já věděl že to bude celkem oříšek to odlousknout:)....záleží jak to bude vypadat na papíře mno.... za mne osobně odraz ve vodě :aut

Odesláno
Lucka chce zaslat kalendář společně s Tomem :) Takže jsem Lucku škrtnul a přidal jeden kus Tomovi a u Lucky je poznámka, že to chce poslat s Tomem ;)

Lucka je stejně furt u Toma, tak je to pro ně takle jednoduší :papa

Moje chyba, neznám interní klubové vztahy tak dobře :D :D :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...