rendyD Odesláno 30. prosinec 2012 Autor Odesláno 30. prosinec 2012 rendyD: neviem z ktorej casti slovenska si, ale ak to mas blizko do PB, tak mi ich kludne privez a ja ti ich strieknem za rozumnu cenu Podla teba nie je rozumna cena 100€ hm? Robievaš to lacnejšie? Citovat
King81 Odesláno 31. prosinec 2012 Odesláno 31. prosinec 2012 Caute chlapi. A je potrebne davat dolu tapacir z dveri a dolu narazniky ak chcem demontovat tieto listy? Alebo sa to da len nejako vycvaknut (aj dvere aj narazniky)? Citovat
Qcko Odesláno 31. prosinec 2012 Odesláno 31. prosinec 2012 rendyD: ak je to cena aj s demontazou a montazou tak je to vyborna cena Citovat
rendyD Odesláno 31. prosinec 2012 Autor Odesláno 31. prosinec 2012 Qcko takže by si to za tu cenu urobil aj ty? Citovat
Qcko Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 Ak sa musi zhadzovat naraznik a tapacire tak by som sa do 100€ nezmestil ani so zlavou:(. Ak by si ich mal demontovane, tak by som ti ich vedel spravit za 80€ Citovat
Brizan Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 Caute chlapi. A je potrebne davat dolu tapacir z dveri a dolu narazniky ak chcem demontovat tieto listy? Alebo sa to da len nejako vycvaknut (aj dvere aj narazniky)? U dveří nevim, ale u nárazníků je to pouze nacvaklé a jde to celkem v pohodě vyndat. Jednu jsem měnil, protože se mi na ní začal trochu loupat chrom Citovat
rendyD Odesláno 4. leden 2013 Autor Odesláno 4. leden 2013 Qcko tak zisti čo a ako a ozvi sa.. za 80€ by sme sa dohodli Citovat
Qcko Odesláno 4. leden 2013 Odesláno 4. leden 2013 No ja nemam co zistovat, ak mi ich donesies demontovane z auta tak ti ich streknem aj na pockanie, od pondelka uz na plno frcime A idealne prist s tym autom aby som si podla vzorkovnika presne odchytil farbu [upravil dne 4/1/13 09:40 od Qcko] Citovat
rendyD Odesláno 4. leden 2013 Autor Odesláno 4. leden 2013 myslel som ze ci nevies zistit ako ich dam dole kolega uz pisal ze z naraznikov idu lahko dole ale co tie z dveri?nerad by som doškriabal koly lištam dvere Citovat
janik6163 Odesláno 4. leden 2013 Odesláno 4. leden 2013 No neviem to presne,ale mám taký dojem že tie na dverách sú nalepené. Citovat
kurka Odesláno 4. leden 2013 Odesláno 4. leden 2013 www.peugeot-club.com/forum/viewthread.php?tid=104965 Citovat
rendyD Odesláno 4. leden 2013 Autor Odesláno 4. leden 2013 janik6163 - ja myslim že nie ale čakam kym sa niekto ozve čo ich už daval dole Citovat
Judes Odesláno 4. leden 2013 Odesláno 4. leden 2013 Marcel00 menil vo dverách reproduktory a spevňoval bitumenom je to v tomto liku s fotkami. Prípadne ho kontaktuj či nevie náhodou ako to tam bolo, či niečo trčalo s tej lišty do dverí ako úchytky. Citovat
Balachar Odesláno 21. červenec 2013 Odesláno 21. červenec 2013 Ahojte, ja som mal listy s chromom, ale chcel som ich mat aj vo farbe a tak som sa v jednu sobotu pustil do demontaze. Najviac som sa bal tych list na dverach ... vsetky 4 boli vonku za 5 minut :-) Vezmite si sirsi plechovy platok, cca 3cm a tenku tkaninu, aby ste nou ten pliesok obalili a toto pouzivajte na podvazenie, je to tenke a neposkodite tym lak. Ide to fakt lahucko. Ine kafe boli listy na naraznikoch ... maju uchyty na vrchnej aj spodnej hrane a ide to dost tazko, hlavne ta na zadnom narazniku ... pouzil som ten isty \"nastroj\" a snazil som sa ten pliesok natlacit do tych otvorov, kde tie uchyty vchadzaju do naraznika a tak to slo. Mam z toho aj fotky, neskor ich snad pridam :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.