Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
rendyD: neviem z ktorej casti slovenska si, ale ak to mas blizko do PB, tak mi ich kludne privez a ja ti ich strieknem za rozumnu cenu ;)

Podla teba nie je rozumna cena 100€ hm? Robievaš to lacnejšie?

Odesláno

Caute chlapi. A je potrebne davat dolu tapacir z dveri a dolu narazniky ak chcem demontovat tieto listy? Alebo sa to da len nejako vycvaknut (aj dvere aj narazniky)?

Odesláno

Ak sa musi zhadzovat naraznik a tapacire tak by som sa do 100€ nezmestil ani so zlavou:(. Ak by si ich mal demontovane, tak by som ti ich vedel spravit za 80€ :roll

Odesláno
Caute chlapi. A je potrebne davat dolu tapacir z dveri a dolu narazniky ak chcem demontovat tieto listy? Alebo sa to da len nejako vycvaknut (aj dvere aj narazniky)?

U dveří nevim, ale u nárazníků je to pouze nacvaklé a jde to celkem v pohodě vyndat. Jednu jsem měnil, protože se mi na ní začal trochu loupat chrom

Odesláno

No ja nemam co zistovat, ak mi ich donesies demontovane z auta tak ti ich streknem aj na pockanie, od pondelka uz na plno frcime ;)

A idealne prist s tym autom aby som si podla vzorkovnika presne odchytil farbu :super

[upravil dne 4/1/13 09:40 od Qcko]

Odesláno

myslel som ze ci nevies zistit ako ich dam dole :) kolega uz pisal ze z naraznikov idu lahko dole ale co tie z dveri?nerad by som doškriabal koly lištam dvere ;)

Odesláno

Marcel00 menil vo dverách reproduktory a spevňoval bitumenom je to v tomto liku s fotkami.

Prípadne ho kontaktuj či nevie náhodou ako to tam bolo, či niečo trčalo s tej lišty do dverí ako úchytky.

• O 6 měsíců později...
Odesláno

Ahojte, ja som mal listy s chromom, ale chcel som ich mat aj vo farbe a tak som sa v jednu sobotu pustil do demontaze. Najviac som sa bal tych list na dverach ... vsetky 4 boli vonku za 5 minut :-) Vezmite si sirsi plechovy platok, cca 3cm a tenku tkaninu, aby ste nou ten pliesok obalili a toto pouzivajte na podvazenie, je to tenke a neposkodite tym lak. Ide to fakt lahucko.

Ine kafe boli listy na naraznikoch ... maju uchyty na vrchnej aj spodnej hrane a ide to dost tazko, hlavne ta na zadnom narazniku ... pouzil som ten isty \"nastroj\" a snazil som sa ten pliesok natlacit do tych otvorov, kde tie uchyty vchadzaju do naraznika a tak to slo.

Mam z toho aj fotky, neskor ich snad pridam :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...