Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Tak ako to nakoniec dopadlo? Skusal ich uz niekto davat dole, pripadne by sa sem dal dat nejaky obrazok ako na to?

Ja som ich ešte nezohnal..Nie je čas...ale sám si ich určite netrufam davat dole.Nechcem poškrábat lak,hm

Odesláno
Tak ako to nakoniec dopadlo? Skusal ich uz niekto davat dole, pripadne by sa sem dal dat nejaky obrazok ako na to?

Ja som ich ešte nezohnal..Nie je čas...ale sám si ich určite netrufam davat dole.Nechcem poškrábat lak,hm

Ked uz tie listy budes raz davat dole, tak si ich kludne daj aj strieknut a nezhanaj zbytocne dalsie, len ti potom budu stat doma. Ja to planujem spravit v lete, aby bolo auto cele pekne vo farbe:-)

Odesláno

Ked uz tie listy budes raz davat dole, tak si ich kludne daj aj strieknut a nezhanaj zbytocne dalsie, len ti potom budu stat doma. Ja to planujem spravit v lete, aby bolo auto cele pekne vo farbe:-)[/rquote]

Tiež by som ich chcel do farby,tak sa mi to paci viac..Kolko by to asi stalo??:myslim

Odesláno
Ked uz tie listy budes raz davat dole, tak si ich kludne daj aj strieknut a nezhanaj zbytocne dalsie, len ti potom budu stat doma. Ja to planujem spravit v lete, aby bolo auto cele pekne vo farbe:-)

Tiež by som ich chcel do farby,tak sa mi to paci viac..Kolko by to asi stalo??:myslim

Zavisi to od toho kam to budes davat robit ... podla mna to nieje nejaka narocna praca, ja to dam strieknut kamosovi, ktory ma doma na dedine dielnu a normalne sa klampiarstvom zivi a je cenovo uplne super ... tiez neviem kolko to bude stat, ale napriklad za striekanie naraznika s farbou a pracou berie 100€, takze si myslim, ze toto sice bude pracnejsie, ale na material menej narocne, cize asi tak isto, teda 100€

Odesláno
To nie je až tak vela..na jar priesim ;) dufam ze sa to nebude casom olupovat...hm

pokial sa to spravi kvalitne, tj. normalny nastrek a lakovanie ako sa to bezne robi, nie social solution:D tak to bude drzat, tiez chcem pockat na teplo, tak ako kolega vravel.

Odesláno

Taky sem kolem toho něco zjišťoval a přestříkání všech bočních lišt by přišlo na 3500,-Kč. Tady se nedá počítat plocha, ale pracnost s tím spojená + prostřik který je podstatně větší než u větších ploch. Cena je včetně demontáže z auta a po laku opět nasadit.

Odesláno

Nevim kde si sebral cenu 4400,- jestli z příspěvku na první stránce tohoto vlákna tak na tu cenu rovnou zapomeň. Na celý auto by to v Peugeotě stálo cca 11000,- + 3500,- za lak jak jsem psal já. Sice by to lakování možná vyšlo levněji protože by to nemuseli sundavat, ale musel by si to tam dávat ty.......

Takže za 4400,- komplet auto v laku haha :roll;)

Odesláno

Ja som sa nato pýtal v jednej dielni a povedali mi že za 100 € by mi to urobili ale lišty tam musia byt dlhšie kym sa im nazbiera viacej veci do pece..neoplati sa im koly mne zapínat pec :)

Odesláno
Ak je to normalna lakovna tak pec musia mat obsadenu stale, jedine ze by mali 1 zakazku tyzdenne, ale to by asi nevyzili :D ... tak kecaju :roll

Ano teraz cez Vianoce maju urcite stale obsadenu lakovnu a koly mne to budu stiekat na Silvestra o polnoci..Asi nevies kolko stoji prevadzka take pece ..oni ju nemaju ale davaju si to tam robit..takze koly pár lištám nebudu platit prenajom..

Odesláno
Pec? A na lopatu tě sednout nenutili ?:D

Velmi smiešne..Pokial bolo aj tych 12 tisic prispevkov podobnych tomuto,,nemam slov ...

[upravil dne 30/12/12 14:16 od rendyD]

Odesláno
Pec? A na lopatu tě sednout nenutili ?:D

Velmi smiešne..Pokial bolo aj tych 12 tisic prispevkov podobnych zomuto,,nemam slov ...

On už ti to napsal Přema - už jsi někdy viděl plastové lišty v peci? A vůbec už jsi byl poslední dobou v nějakých lakovnách (když pominu práškovou lakovnu)? Zamysli se prosím příště nad tím co píšeš a pak se vztekej. Pokud si z tebe vystřelil ten lakýra tak chápu že to není příjemné když si z tebe ještě dělám legraci já, niméně pokud plácneš tohle tak se moc nediv.:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...