navi Odesláno 23. červen 2005 Odesláno 23. červen 2005 Chci si namontovat el zamky od Jablotronu. Nebude mi to vadit v pozdej¨ší možnosti doplnit si el stahy oken ?? Dík Citovat
Seiner Odesláno 23. červen 2005 Odesláno 23. červen 2005 Centrální zamykání (s DO) od Jablotronu jsem nedávno montoval k plné spokojenosti (206SW). Ale s minimálními zásahy do původní instalace. V podstatě jsem si jen od \"rozvaděče\" vytáhnul +12V. Oželel jsem automatické zamykání, vyřazení při zapnutém klíčku i blikání směrovek. Do moderní elektriky není amatérovi radno zasahovat. V takovém případě nevím, jakou by měla elektrika oken spojitost s centrálem. Citovat
Seiner Odesláno 23. červen 2005 Odesláno 23. červen 2005 Jo, teď mne napadlo, jestli nemyslíš mechanicky - jestli se tam všecko vejde. To nevím. Pardon Citovat
Freedy Odesláno 23. červen 2005 Odesláno 23. červen 2005 Vadit to určitě nebude na mojí první 405 jsem dával taky komplet centrál od jablotronu a až pak jsem domontovával stahování oken. Jsou to dva nezávislé okruhy a místa je tam dost, pokud to nechceš mít jako já z dojezdem po uzamknutí auta, to se pak musí elektrika tahat trošku jinak Ale ze svýho auta vim že je asi lepší si někde sehnat originál motory jak na centrál tak na stahování oken- maji větší sílu a jdou líp než tyhle univerzály a hlavné ve dveřích máš už proně předvrtaný díry a líp se to montuje. Citovat
navi Odesláno 24. červen 2005 Autor Odesláno 24. červen 2005 Díky za rady. Přesně o to místo mi šlo. Zkusím ještě nejdřív poptav vrakáče, jestli neseženu orig motorky. Pochopil jsem to správně ? Centrální jednotka Jablotron a mohu použít i original motorky ? Citovat
oddie Odesláno 24. červen 2005 Odesláno 24. červen 2005 Navi: orig. mechanismy el. stahování oken na 405 tu mám, vč. ovládání a tapecírů (ve starém modelu jsou jiné plasty, s domečky na ty spínače). Dtto kabeláž dveří, a ty servomotorky dveří... Je vhodné udělat to všechno naráz, natáhne se totiž jen jeden kabel, a nemusíš to rozebírat stokrát... Centrál jde přímo napojit na Jabkotron, a to ve dvou verzích - buď funguje na dálku i samostatně, a nebo jen na dálku. Největší opruz na tom je zástavba Jabkotronu pod palubku a natahání drátů pod palubkou, zbytek je trivka. If zájem, můžeš to mít komplet, i s návodem na zapojení - ale je třeba osobní odběr a vysvětlení. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.