Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 206 1.4i - Olej , olejovy filter ...

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte , prosim vas pekne potreboval by som poradit nasledujuce veci. Vlastne vsetko som si asi uz zistil cez googlu alebo priamo tu na fore ale ani raz to nebol presne moj typ automobilu. A preto sa chcem uistit ci mam spravne info.

Moje auto- Peugeot 206 1.4i (benzin) , Rok vyroby - 2003 , 5-dverak :)

Snad to bude stacit pre presne info.

Potreboval by som teda zistit mili peugeotaci , aky olej mam pouzit a olejovy filter? Moze financne moznosti niesu zas take obrovske cize neprezente to so znackou :)

Vopred velmi pekne dakujem

Odesláno

no-name nekupim urcite :) Ved ten olej nieje az taky drahy aby som musel este viac setrit nez je nevyhnutne :) A prosim vas pekne kolko litrov toho oleja mam kupit?

Zatial dakujem za vsetky odpovede , velmi ste mi pomohli.

Odesláno

Dal som ti sem odkaz na dokument. Kukni vyssie.:nevim

Kup 5litrovu bandasku, budes mat na dolievanie, pripadne dalsiu vymenu.

Aj cena balenia je vyhodnejsia.

Ja objednavam tu... Aj filtre.

http://obchod.damoslovakia.sk/katalog/vyhladavanie-olejov-a-maziv/?category=0&viscosity=0&norm=0&class_acea=0&class_api=0&pack_size_from=0&pack_size_to=4&producer=10

Nad 60€ postovne zdarma.

[upravil dne 13/12/12 23:17 od Marcel00]

Odesláno

Dakujem chlapci :)

Dakujem za ten odkaz ale som z toho akysi domyleny kedze tam pisu ze mozem mat vlastne akykolvek olej :D

A prosim ta poradis mi tu ACEA specifikaciu /ani neviem co to je/ a ci polosyntetiku alebo plnu?

Vedel by si mi este z tej stranky z toho internetoveho obchodu poradit aj olejovy filter?

A ked budem menit ten olej a filter mam vymenit este nieco k tomu ci toto bude stacit?

Prosim vas mohli by ste mi niekto este radsej poradit ten filter podla tejto stranky? http://olejove-filtry-pro-automobily.heureka.sk/ VLastne potrebujem vediet aky typ podla tych cisiel ma byt do mojho auticka

Vopred dakujem velmi pekne , dnes to uz musim objednat.

[upravil dne 14/12/12 08:44 od depor99]

[upravil dne 14/12/12 08:51 od depor99]

[upravil dne 14/12/12 09:05 od depor99]

Odesláno

Boze ale preco mi nemozes odpovedat na vsetky otazky :( Prepac ale fakt sa v tom tak nevyznam a bol by som velmi vdacny keby mi normalne niekto odpovie na vsetko na co sa pytam.

A na filtre tam ziadny konfigurator nieje.

Odesláno

No příště mi ještě vynadej ..... ten konfigurátor tam svítí jako vánoční stromeček, taky zelenej... ach jo... asi 13 vteřin trvalo než jsem po zadání originál čísla ( které máš ode mě) našel typ který mají v eshopu: HU 612 x ....:bojim

[upravil dne 14/12/12 10:38 od koblih69]

Odesláno

Dakujem , boze fakt som si to nevsimol , som zvyknuty ze je ta konfiguracia hned v ponuke viditelna ako vyberte typ vozidla a tak :)

Viem ze to vyznelo tak ale vynadat som urcite nechcel :( Ale prosim ta pekne krasne nadherne prosim prosim odpovedz mi este na tie ostatne otazky , napriklad ci pri vymene oleja treba menit aj nieco ine ako olejovy filter.

A prosim ta pekne krasne nadherne mohol by si mi este poradit aky je rozdiel medzi 6v,12v a 24v ziarovkou?

Respektive preco kupit 12v a nie napriklad 24v.

Este raz dakujem.

Odesláno

Prostě kup 10w40 od nějaké trochu lepší firmy a filtr,nic jiného nepotřebuješ.

Možná ještě nějakej lavor do kterého to budeš vypouštět,špatně se to vytírá hadrem.:bojim

joooooo a málem bych zapoměl,ještě raději nové těsnění na výpustný šroub,minule jsem to vypustil a zjistil že ho nemám a ani to staré,tak jsem to rysknul a ejhle:roll,dělal jsem to znova:D:D:D:papa:papa

[upravil dne 14/12/12 10:54 od rkolac]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...