klonlukas Odesláno 11. prosinec 2012 Odesláno 11. prosinec 2012 chci se jen zeptat kolik stojí práce, neberu v potaz materiál, ale výměna Silentbloku na motoru a převodovce? na P206 2.0 Citovat
PAJA106 Odesláno 11. prosinec 2012 Odesláno 11. prosinec 2012 Myslím si, že šikovný opravář by to mohl mít za hodinku hotové, ale přesně ti nepovím, protože já to dělal zároveň s rozvodama, vodní pumpou, takže se to těžko odhaduje, kolik by zabrali jen ty silentbloky. Jen si dovolím poznamenat, že je tam i 3 silentblok u poloosy. Práce jako taková to není zas tak těžká, stačí vymontovat baterku a ŘJ + nějaké hadičky a jejich držáky a poté už jen zespodu podepřít motor. Ten 3 u poloosy už je horší, protože se musí vyndat celá poloosa, aby šel sundat držák, kde je i ten silentblok. Citovat
Eon Odesláno 12. prosinec 2012 Odesláno 12. prosinec 2012 Chtěl jsem napsat to co PAJA106, ten akcelerační silentblok pod motorem je komplikovanější. Docela drbárna. Citovat
klonlukas Odesláno 12. prosinec 2012 Autor Odesláno 12. prosinec 2012 Tak už to mám hotové 2 silentbloky s prací 2200kč ,ale díky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.