Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

žárovky do zadních světlometů 307 ???

Recommended Posts

Odesláno

12 V-5 W.

A zrovna toho tady zneužiju,neví někdo,proč mi pořád (skoro každý měsíc) praskají tyhle žárovky?Sice stojí jedna 5,-Kč,ale fakt mě to začíná štvát.Kupuji stále u stejného prodejce (výrobce nevím),ale začalo to dělat posledního půl roku,koupil jsem si jich víc,jelikož jsem už neměl a od te doby jdou postupně do kytek a jsou úplně černé,když prasknou.

Zkusit koupit nějaké kvalitnější?

[upravil dne 11/12/12 20:45 od Petr V.]

Odesláno

Je více možností:

1) změř napětí v palubní síti při chodu motoru ( málo pravděpodobné, nejdřív by odcházeĺy potkávačky)

2) zkontroluj, zda jsou žárovky pevně usazené v objímkách a mají dobrý kontakt

3) změň dodavatele žárovek

[upravil dne 11/12/12 20:58 od HonzaZ]

Odesláno

Na jedné straně jsem při výměně žárovky objímku očistil,ne že by byla zaoxidovaná,ale oškrábnul jsem ji,spodní plíšek jsem trochu přihl,trochu by jistě ještě potřeboval,je tam malinko vůle,ale mám strach ho ohnout víc,aby to neruplo-pak bych nesvítil vůbec:-)

Včera si manželka brala auto a když jsem vysedal a šel zadem kolem auta,tak to druhé,se kterým jsem nic nedělal nesvítilo,tak při manželčině odjezdu jsem se nevím proč po světle ohnal-asi nějaký hloupí instinkt a světlo se rožlo,dnes manželka zase odjížděla a světlo nesvítilo,už jsem nestihl \"bouchnout\",tak uvidím zítra,jestli zabere klepnutí,tak ho rozdělám a vyčístím a přihnu plíšek,ale opravdu se bojím,že ho urvu,není nejmladší.

Díky za postřehy.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...