Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Hezký ceník, jenom se mi nezdá 10 ks a 1 mm nerez plech - 72 Kč :myslim

Já mám zájem, dopředu chci 2 kusy, dozadu 2 kusy (ten ještě budu muset změřit, pokud ho nikdo neměřil.)

Odesláno

Přijde mi zvláštní, že 1,5 mm nerez je za 34 Kč a 1 mm za 72 Kč, když v jiných počtech kusů (1 a 20) je vždy ten slabší nerez levnější.

Ať tak či onak, od 10 kusů jsou to fajn ceny a myslím, že deset kusů tu bude mít odbyt :)

Odesláno

Jo to určitě, ale proč je ten rozdíl cen takový, netuším :) teď zkusím poptat cenu povrchovky..

A to KOMAXIT (odstíny RAL) a MODRÝ A ČERNÝ ZINEK. Ostatní povrchovky: chromování, elektrochemické leštění a podobně, nejsem schopen zajistit :)

Odesláno

Já beru na 100% 2 kusy, rozměry jsem už psal, jen zatím nevím jestli plech a nebo nerez.

Dodo, zrcadlový nerez vypadá moc pěkně, jen jak píše Lukáš, není schopen tenhle materiál nehat obrobit.

[upravil dne 3/1/13 13:37 od Šalda]

Odesláno

Já mám v okolí firmy, které dělají do strojírenství a ne hobby :) Prostě nejsem v kontaktu s firmou, která by tuto nerez měla, a věř, že mě tahle možnost napadla, ale bohužel. Firmy, které tu mám mají standardně obyčejnou ocel a nerez, pak i hliníkové plechy a podobně, ale tuhle nerez nemají, protože to není standardem ve strojírenství (použití na stroje, roboty, výrobní linky apod.)...

Odesláno

Já jim dovezl lahev whiskey :D kterou tam mají kluci z vedení rádi.. A udělali mi cenu, resp. dali i slevu nějakou, když jsem pracoval u firmy, která od nich ve velkém brala :) nevím jak vysoká je sleva, ale pro porovnání.... Jedna firma mi nabídla jen ocel, tl. 1,5mm a za 10ks by 1ks stál 38kč a neměli v tom započítanou expedici.

Odesláno

Zatím jen jojo... Kdyby chtěl někdo jinou, je to dost práce na překreslení. Už teď musím složitě logo překreslit, abych měl různé velikosti (výšky). A to je práce na celý den skoro :)

Odesláno

Vidím, že těch 20 ks by jsme asi mohli dát, takže by cena byla skvělá :) pokud započítám poštu (10kč známka + 2 koruny obálka), tak to bude super... :) Nějakou provizi za to nechci. Cena za jakoukoliv velikost bude stejná! Ty haléře snad řešit nebudeme :)

Odesláno

Já bych si ještě nechal udělat jednoho lvíčka o velikosti 2 metry na 2 metry, když bude cena stejná za jakoukoliv velikost:D Haléře přece nebudeme řešit:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...