Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

106sťák: detaily tam nebudou, protože to Lukáš jen vypálí z kusu plechu...laserem detaily nepůjdou udělat...projeď celé toto vlákno a najdeš tam foto, jak by to asi mělo vypadat (prostě jen kus rovného plechu dle tvaru toho lva).

Odesláno

Potřebuji rozměry k jednotlivým modelům :) jinak výpalek bude takový, jaký máš ty... Možná lepší, trochu logo upravím. :papa

edit: detaily (rýhování) bych mohl zařídit, ale za příplatek, ale podle mě zbytečnost,... Jinak si už každý bude muset poradit jak umí. Plech bude tloušťky 1 až 1,5 mm, ať si můžete \"domodelovat\" ocas :)

[upravil dne 1/1/13 17:39 od Lukáš_307]

Odesláno

Tak model Partner: výška lva 6,5cm a šířka 6cm, délka ocasu 2,5cm, lev může být klidně i o něco menší, moc místa mezi lvem a rámečkem teď nemám.

Odesláno

Zdravim chalani pekný nápad mal by som oto jednoznačne záujem :) mam otazku to logo z tym ohnom a flaškou v ruke nemá nikto nakreslené ? vidí sa mi to take efektivnejšie :)

Odesláno

Stačí jen výška, šířka bude odvozena od délky :) potom i délka ocasu bude úměrná k výšce lva, pokud by pro někoho byl ocas dlouhý, ustřihne a zabrousí :)

Odesláno

Já teď jen potřebuji jednotlivé výšky k daným modelům. A až budu vědět všechny výšky k modelům, které tu hlásíte, tak potom založím nové vlákno, kde bude probíhat objednávka. :papa Ale to asi nejdříve za měsíc, než tu všichni doplní rozměry a než já zařídím výrobu.

Odesláno

Posílej ;)

Ostatní berte v úvahu, že pokud nebudou rozměry správné, budou jiní členové se stejným modelem zklamaní. Takže měřte pečlivě :)

Guest Džůny
Odesláno

Já se taky hlásím! :D Vzal bych nějaké na 406 Old, koukám že rozměry tady jsou.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...