Luka123 Odesláno 10. prosinec 2012 Odesláno 10. prosinec 2012 Nazdar vospolok, mam jednu prosbu tykajucu sa problemu so stratou oleja. Mam auto Peugeot 306 1,6 b. Nedavno som na podnet mechanika v autoservise vymenil tesnenie pod hlavou pre podozrenie tecenia oleja cez tesnenie pod auto. Po vymene som zistil, ze sa mi olej straca ale nie pod auto. Dal som preto vymenit guferka. Dufal som, ze to pomoze a ze aj ked sa to neostrani uplne tak aspon vyraznejsie znizi spotreba oleja. Avsak aj po vymene guferiek mi to zerie tak isto oleja a uz mam naozaj hlavu v smutku, pretoze na 500km mi to zozerie viac ako pol litra oleja. Neviete mi poradit co s takymto pripadom spravit? Da sa s tym nieco este robit? Za radi moc dakujem Lukáš Citovat
dyno Odesláno 10. prosinec 2012 Odesláno 10. prosinec 2012 jakej kour jde z vejfuku jestli namodralej tak ho spalujes zapeceny krouzky mozna voditka ventilu ve kterych se ventil vakla a nova gufera to nevytesni ... nechal bych zmerit kompresi ve valcich Citovat
P607Olda Odesláno 10. prosinec 2012 Odesláno 10. prosinec 2012 \"Da sa s tym nieco este robit?\" Dá se vyměnit motor anebo vyměnit mechanika. Výměna gufer je obvyklá a po určitém čase potřebná. V 95% případů pomůže k úplné spokojenosti (po výměně olej nežere). Takže buď máš jinou závadu, anebo to zbabral mechanik. Takže znovu: podívat se do vody, zda tam není olejová emulze, změřit tlaky, nalít do válců olej, znovu změřit tlaky. Pokud bys chtěl, přijeď sem. [upravil dne 10.12.2012 18:11 od P607Olda] Citovat
Luka123 Odesláno 10. prosinec 2012 Autor Odesláno 10. prosinec 2012 mne povedali dvaja mechanici nezavisle od seba, ze zmeranim tlakov vo valcoch nezistia nic. mne sa nezda ani ze by isiel nejaky namodraly dym z vyfuku. nie je mozne aby tiekol olej pocas jazdy zo spodu motora kadesi? Citovat
dýzl Odesláno 10. prosinec 2012 Odesláno 10. prosinec 2012 Pokud by tekl jen \"počas jazdy\",tak bys měl spodek auta \"oblemcaný\" olejem,jistě bys to nepřehlédl!! A teď logicky-změřím tlaky a zjistím že alespoň na jednom válci jsou špatné-pístní kruhy nefungují jak mají a olej co zůstane na stěně válce se poté spálí nebo jde s plyny do výfuku. Znalci.pokud se mýlým či mám špatný názor tak prosím opravit,ne kamenovat! Citovat
Luka123 Odesláno 10. prosinec 2012 Autor Odesláno 10. prosinec 2012 Olejovou emulziou vo vode je myslena skvrna na vode v chladici? Citovat
dýzl Odesláno 10. prosinec 2012 Odesláno 10. prosinec 2012 Pokud by tekl jen \"počas jazdy\",tak bys měl spodek auta \"oblemcaný\" olejem,jistě bys to nepřehlédl!! A teď logicky-změřím tlaky a zjistím že alespoň na jednom válci jsou špatné-pístní kruhy nefungují jak mají a olej co zůstane na stěně válce se poté spálí nebo jde s plyny do výfuku. Znalci.pokud se mýlým či mám špatný názor tak prosím opravit,ne kamenovat! Citovat
dyno Odesláno 10. prosinec 2012 Odesláno 10. prosinec 2012 ten unik by byl videt kdyz pises ze ti to zere pul litru na 500km proc by se to tedy delalo to mereni tlaku kdyz se tim nic nezjisti Citovat
dyno Odesláno 10. prosinec 2012 Odesláno 10. prosinec 2012 jak to startuje ? muze byt i vydrenej pist nebo velka ovalita ... taky me prosim nekamenujte jen pisu s cim uz jsem se setkal ... a motory zraly oil Citovat
P607Olda Odesláno 10. prosinec 2012 Odesláno 10. prosinec 2012 Zavolej si na vrakáč Křelov (u Olomouce), 00420 602 512 987, zjisti, kolik by stál motor, abys věděl \"o kolik bojuješ\". Výměna - práce je do 2000 Kč. Protože za hledání závady a rozborku motoru a opravu dáš možná víc. [upravil dne 10.12.2012 18:38 od P607Olda] Citovat
Luka123 Odesláno 10. prosinec 2012 Autor Odesláno 10. prosinec 2012 skontroloval som vodu a mam tam olejovu skrvnu a dokonca je tam poklesnuta hladina vody. je to nejaky znak ubytku oleja? a teraz v zime tam treba doliat nejaku nemrznucu tekutinu pretoze destilovana voda by mohla zamrznut ci nie? Citovat
dyno Odesláno 10. prosinec 2012 Odesláno 10. prosinec 2012 jezis to je tvoje prvni auto ??? ze takovou zakladni vec jako mit nemrzku v chladici resis az ted kdyz jsou mrazy chudak motor doporucuju odevzdat odbornikum Citovat
P607Olda Odesláno 10. prosinec 2012 Odesláno 10. prosinec 2012 To vypadá na praskliny v hlavě - když dávali nové těsnění, tak tlakovali a brousili hlavu? (Taky jsem na tom šetřil a doplatil, už jsem se poučil, že \"levná\" výměna těsnění pod hlavou se pak musí zopakovat pořádně). [upravil dne 10.12.2012 18:47 od P607Olda] Citovat
P607Olda Odesláno 10. prosinec 2012 Odesláno 10. prosinec 2012 Tady jde o strategii opravy, a ne o to, kam co nalít. Kdybys byl tady, tak už mám ověřené postupy. Radím - napiš soukromou zprávu členovi Martinsk, koho a jaký postup ti doporučí ve vašem městě a okolí. Citovat
Luka123 Odesláno 10. prosinec 2012 Autor Odesláno 10. prosinec 2012 ano prve auto. ja som to daval vymienat o to sa nebojim len je tam toho pomenej. tym myslim ze tam nie je kvapalina az pokial ma byt. neviem totizto co mi tam aky druh nemrznucej kvapaliny v autoservise davali. zevraj su viacere druhy podla druhu motora, ci sa mylim? Citovat
Luka123 Odesláno 10. prosinec 2012 Autor Odesláno 10. prosinec 2012 take veci ci tlakovali a brusili hlavu som sa vobec nepytal. vsak to pocujem prvy raz, nie som odbornik a fachman v automechanike. Ide len o to ci sa oplati vobec nieco s tym robit alebo len dolievat olej nech to zere a uz len to nechat tak. lebo uz som do toho vrazil 300 eur a vysledok nie je ziadny. Citovat
P607Olda Odesláno 10. prosinec 2012 Odesláno 10. prosinec 2012 No, 300 E do toho ještě vrazíš. Jde jenom o to, aby výsledek byl dobrý. Tedy jestli rovnou vyměnit motor anebo opravovat tento. Citovat
Luka123 Odesláno 10. prosinec 2012 Autor Odesláno 10. prosinec 2012 a v pripade vymeny motora sa to da spravit ako kus za kus? po najdeni dobreho motora nie je nejake riziko ze by sa nedal namontovat? riadiaca jednotka by mohla zostat ta ista? tento motor ma nabehanych zatial 190000 km. Citovat
rkolac Odesláno 10. prosinec 2012 Odesláno 10. prosinec 2012 Tak ho kluci tolik nestraste:roll,hned měnit motor,zkusil bych najít někoho kdo na to opravdu pořádně koukne a pak dělal závěry. Citovat
mxmen Odesláno 10. prosinec 2012 Odesláno 10. prosinec 2012 já bych zajel zpátky kde to dělali a reklamoval bych to když je stav po opravě stejný jako před ní a ještě se objevil olej v chl. soustavě Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.