Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Charlie: pokud myslíš ten acer, byl jsem tím příjemně překvapen. Ve standby (vypnutý display) to ukazuje -0.2% až -0.5%/h, bez problémů by vydržel tak 1-2 týdny. Ale člověk si nekupuje tablet, aby ho měl ve standby že :D

Prohlížení internetu tak 8-9 hodin... Video jsem nezkoušel celou dobu, ale o něco míň. Počítám tak 6. Ale to nemám přesně vyzkoušeno. ;)

Odesláno

Když jsem si koupil Note n7000, jel rychle, ale po pár týdnech používání a několika nahraných app se to začlo sem tam při přechodech kousat, teď tam mám nahranou nejnovější ROM s Jelly bean a po zásecích ani památky :). Tak jsem si říkal, jestli se něco podobného nekonalo u ACERU

Odesláno

MirekCC: Jo tak :) No možný to je :) Upřímně řečeno já si myslím, že to zabili vlastním grafickým rozhraním. Z tohoto pohledu není nad nexus, který běží na čistým androidu. Mám Nexus od Samsungu a před tímto acerem jsem zkoušel i Nexus 7. Oboje chodí naprosto skvěle. Ale nexus 7 mi nevyhovoval velikostí. Tak jsem zkusil tohle, ale není to ono :) Prostě malý poměr ceny/využití pro mě.

Odesláno

MireCC: 7\" pořád vezmeš ještě do jedné ruky. To je jediná výhoda. Zkoušel jsem Note 10.1 a to je moc krásná věc .. ale za tu cenu ...:( No, možná bych zkusil počkat na Nexus 10, který se brzy objeví i u nás. Premiéra už proběhla. Pokud to bude fungovat stejně jako nexus 7, pak by to byla myslím dobrá volba ;)

Odesláno

Já jsem našel jeden zánovní kousek s 3G za cenu modelu wifi, do nového bych nešel. Na Nexus 10 jsem už koukal na ebay, vypadá hooodně dobře :), Na ebay se pohyboval okolo 13tis se mi zdá, takže u nás to bude pořádná petarda.. :o

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...