lukaro Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 Vím, že se to tu asi někde řešilo, ale nic mi funkce \"Hledání\" nenašla... Vím, že někdy nenajde to, co potřebuji, ale k věci. Chci si vyčistit škrtící klapku, jenže u svého motoru nevím, kde ji přesně najdu a jak to vypadá. A mám strach, že když ji rozeberu, tak budu muset asi vyměnit to těsnění, ale nové nemám, tak bych chtěl použít to co tam již je, než koupím nové. Děkuji za odpovědi Citovat
lukaro Odesláno 9. prosinec 2012 Autor Odesláno 9. prosinec 2012 Přikládám fotky motoru... Začínám tušit, kde klapka je, zakroužkoval jsem to na jedné fotce ale je to jen moje tušení... [upravil dne 9/12/12 17:30 od Lukáš_307] Citovat
KingSpade Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 né že bych byl expert..ale to zakroužkované na první fotce je držák motoru a klapka musí být zákonitě na konci vzduchového sání do motoru ps: ikdyž ti asi kecám...já to mám jinak na motoru..ale řekl bych že to bude pod tím plastem uprostřed motoru, jak vede roura od airboxu [Edited on 9/12/12 17:40 by KingSpade] Citovat
lukaro Odesláno 9. prosinec 2012 Autor Odesláno 9. prosinec 2012 Já nevím, vím, že to drží na pár šroubech a je to podobného tvaru, takže asi teď vypadám jako hlupák, že jsem zakroužkoval něco úplně jiného.. Snad mi někdo poradí kde klapku najdu. Protože mi auto hlásí Antipolution fault a DIA nenašla nic. A někde jsem četl, že to může být klapkou a ta nebyla podle mě ještě nikdy čištěná.. Citovat
KingSpade Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 joo..dyť logicky...klapka je tam kde končí plynové lanko...takže bude pod tím plastem [Edited on 9/12/12 17:46 by KingSpade] Citovat
lukaro Odesláno 9. prosinec 2012 Autor Odesláno 9. prosinec 2012 Super, já věděl, že bude schovaná díky moc... Ještě si musím někde nastudovat, jak se správně čistí, u čeho si dávat pozor, když ji budu demontovat a pak zase montovat. Nerad bych potom zničil půlku motoru a podobně Citovat
KingSpade Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 no hlavně si pamatovat jak se demontuje, abys ji potom správně namontoval nazpět Citovat
Vergilius Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 V mem pripade to nebyl velky problem. (a to nejsem zadny mechanik) Klapku jsem mel vprostred zhruba v mistech, kde je nadobka na brzdnou kapalinu a dvirka od pyloveho filtru (mezi). Stacilo odmontovat stahovaci spony z hadic, torxovym klicem povolit vsechny 3 srouby a odpojit jediny konektor. Tesneni bylo v pohode. Stacilo klapku vycistit cisticem na motory. (koupis treba v OBI) Klapka se da vycistit z obou stran a neni problem se samotnou klapkou i pohnout (vrati se ti zpatky do polohy kde byla). Poradne jsem ji nechal vyschnout a pro jistotu jeste vytrel do sucha. Nasledna montaz je opacnym postupem demontaze. Hlavne je potreba odpojit akumulator. (od te doby starty v pohode) pokud ti pocitac hlasi antipollution fault, bude pravdepodobne jeste potreba navstivit jakykkoli servis, kde ti pres wago smazou chyby. Nekdo tvrdi, ze staci odpojit akumulator na 24hodin a smaze se to samo, nebo ujet 30km a vse bude ok, ovsem v mem pripade to nepomohlo. Po smazani chyb se mi pri prvnim a druhem startu ozyval zvlastni zvuk zpod kapoty (automaticke serizeni klapky), je to normalni jev. Citovat
lukaro Odesláno 9. prosinec 2012 Autor Odesláno 9. prosinec 2012 Díky moc!!! Super, o víkendu se do toho pustím, protože jindy nestíhám, pracuji do večera a potom bych na to prd viděl Citovat
Michal.x Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 jenom upozornim ten plast se opravdu blbě sundavá je tam klasocká stahovací páska ake musí se povolit ze strany od sací hadice z airboxu je tam taková dirka Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.