adam.bogocz Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 ahojte, pár týdnů jsem nebyl na fóru a zrovna jsem narazil na toto téma... hoši s češtinou od raizera nic není, funguje jak na RT4 tak na RT5.. nevím jakou češtinu má baffy, ale veřím že jen udělal to co se mělo udělat s Raizerovou češtinou aby šlapala... celý fígl se zprovozněním češtiny od Raizera je v tom, že je třeba poupravit stažený archiv... RT5 používá větší rozlišení displaye než RT4 a tak se inženýři z Magneti Marelli rozhodli že zdroje(ikony,obrazky,texty) rozdělí tím, že vytvoři složku \"800x446\" ze které si SW čte data když je v HR(vysoké rozlišení)... chcete-li na RT5 rozjet Raiserovu RT4 češtinu tak stačí do rozbaleného archivu přidat složku 800x446 a do ní přesunout složku EN.. a je to upravený balík tady nehrávat nebudu protože čeština je Raiserova a nemám právo ji šířit, hezké svátky! Citovat
uepepe Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 perfecto, dobre vediet kedze nemam RT5 ale RT4 a bol som v omyle, ze staci len nahrat ako mne do RT4 [upravil dne 9/12/12 18:19 od uepepe] Citovat
baffy Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 Takže se podařilo,velký DÍK patří baffymu který mněl trlpělivost a nervy a nakonec to dokázal do takového stavu, že čeština funguje :potlesk:potlesk:potlesk Som rád,že si rád a že to všetko šlape tak ako má . Ano adam, máš v podstate pravdu,ako jednoducho to znie ,keď vieš čo s tým treba.Skoro rok som vyzvedal prečo tie preklady čo sú tu na fore nešlapú na RT5 a nikto nič.Jedinú odpoveď som dostal,že to je všetko funkčné a že to musí ísť.Nakoniec som si do svojho auta nechal nahrať slovenčinu za eurá,som spokojný, no a ďalej som špekuloval prečo to nejde až som sa dopracoval k výsledku.Takže ti ďakujem za vysvetlenie ako na to. Citovat
adam.bogocz Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 Já jsem nad tím taky chvíli špekuloval .. trvalo to pár hodin než jsem na to přišel, naštěstí RT5 má USB a tak to byla hračka přehodit... on se dá udělat univerzalní balík, nechají se tam verze jak HR tak SR, ale jak říkám je to raizerova čeština a nebylo by fér kdybych to tu uploadnul upravené ale toto jsem tu psal tak před půl rokem( jak zmiňoval bart.lbc ), je alespoň vidět že to fórum přestává být přehledné( anebo lidi nehledají a nečtou ) Citovat
chuck11 Odesláno 9. prosinec 2012 Autor Odesláno 9. prosinec 2012 adam.bogocz -proto jsem založil toto téma,ať je jasno baffy - ještě jednou dík Citovat
baffy Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 O tento problém som sa dosť zaujímal a myslím si že som čítal všetko.Ale je to už pre mňa nepodstatné:D [upravil dne 9/12/12 19:37 od baffy] Citovat
bart.lbc Odesláno 9. prosinec 2012 Odesláno 9. prosinec 2012 Děkuji adamovi, že se tu ozval a nám všem to objasnil co udělat aby čeština fungovala i těm co vlastní RT5, ikdyž sám mám jen RT3 díkes. :papa;) [upravil dne 9/12/12 20:27 od bart.lbc] Citovat
adam.bogocz Odesláno 10. prosinec 2012 Odesláno 10. prosinec 2012 no podle reakce baffyho si teď nejsem jistý zda-li si ze mě bart.lbc nedělal prču Citovat
freeco_ho Odesláno 11. prosinec 2012 Odesláno 11. prosinec 2012 Zdravím, mám dotaz, chci se zeptat, jestli při updatu z 8.11 na 8.2, musím potom znovu instalovat mapy? Zůstanou zachovány nebo ne? Díky Citovat
adam.bogocz Odesláno 11. prosinec 2012 Odesláno 11. prosinec 2012 zůstanou... ale když jsem udělal update, tak jsem raději vždycky vymazal disk komplet(mapy, jukebox) Citovat
uepepe Odesláno 11. prosinec 2012 Odesláno 11. prosinec 2012 adam.bogocz je nato nejaky rozumny dovod? Ja som to nerobil ani raz a updatoval som uz 2X, zatial vsetko funguje spravne Citovat
adam.bogocz Odesláno 11. prosinec 2012 Odesláno 11. prosinec 2012 no pokaždé ta navigace obsahovala asi 6-8 CD z roku 2008... takže jsem dělal formát a dohrával nové, bylo to rychlejší než to děla jednotlivě a navíc jsem to chtěl mít všecko na čisto, jelikož to nebyly moje auta tak jsem nechtěl riskovat že tím že si to nenakopčil ten 8.20 sám by něco dělalo problém, takže nemám na to žádný argument jiný než \"proč ne?\" ... pokud to vše fakčí tak ok... já ale dělal update třeba z 7.x na 8.20 a jednoduše jsem nechtěl aby za mnou ten člověk jel znovu zbytečně Citovat
freeco_ho Odesláno 11. prosinec 2012 Odesláno 11. prosinec 2012 Teď sem to dokončil včetně češtiny a vše ok :-) navíc (nepočítal sem stím) mi po instalaci 8.2 najel i bluetooth, takže max spokojenost :-) Ještě se chci zeptat, v 8.2 by mělo být i nějaké nové info, co se týče informací ohledně teploty vody a oleje? Jak se k tomu dostanu? Díky :-) Citovat
adam.bogocz Odesláno 11. prosinec 2012 Odesláno 11. prosinec 2012 Toto je přídavná OBD obrazovka, dá se aktivovat přes Mirascript Citovat
uepepe Odesláno 11. prosinec 2012 Odesláno 11. prosinec 2012 adam takze tomu mam chapat tak ze si vybral HDD z RTx a sformatoval ? ak mozes tak upresni ako si to robil Citovat
adam.bogocz Odesláno 11. prosinec 2012 Odesláno 11. prosinec 2012 no stáhl jsem poslení mirascript(3.60) pro 8.20 a po spuštění jsem na otázku \"Format?\" odpověděl \"Yes\", pak se mě to ještě ptalo jestli vše(myslím), pokud dáš ne, tak se tě zeptá zda-li smazat oddíl s mapama a po tom ještě na jukebox... je to snadné Citovat
bart.lbc Odesláno 11. prosinec 2012 Odesláno 11. prosinec 2012 no podle reakce baffyho si teď nejsem jistý zda-li si ze mě bart.lbc nedělal prču Já si ji nedělal jen jsem ti poděkoval za ostatní co to neuměj. Jsem rád, že vím co jsem nevěděl a takové věci se mi hodí vědět rád se ve všem štourám, myslím jako v navigacích a pc . Citovat
adam.bogocz Odesláno 11. prosinec 2012 Odesláno 11. prosinec 2012 Tak to potom jo tak to nemáš zač Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.