honzicek82 Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 ahoj, mám dotaz, strašně mi praskají H7, jde se tomu nějak ubránit? a ještě jeden dotaz... někdo mi rozbil PP mlhovku (možná odražený kamínek)... musím koupit celou mlhovku, nebo stačí jen to sklo? popřípadě kdyby někdo měl nějakou na prodej... díky Citovat
Edison Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 Ostatní žárovky držej? Zkontrolovat nabíjení. Citovat
koblih69 Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 Kupuješ kvalitní žárovky nebo nějaký noname. Sklo se dá na molhovce přelepit, ale neprodává se, tkaže třeba na vrkáči nebo v inzerci koupit za pár šupů mlhovku s ulomenými držáky. Citovat
antik Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 Mlhovky budu schanet. nemam zadny, jen zaslepky Citovat
qmysak Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 kámoš má na 406 ve světle koupené nějakou propoju a v ní je odporový drát takže žárovka nedostane hned náraz má to tam od začátku a pohoda a H7 drží dělá se to na škodovky ale přesný název nevím pej to stojí něco okolo 200kč Citovat
Edison Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 Tak jinak: Pokud praskaj žárovky, je někde nějaký problém. Jakoukoli fičurinou se problém jen maskuje a posléze vede jen k prohloubení a rozšíření problému. Je nutno řešit příčinu, nikoli důsledek! Já mám pořádný žárovky a častěji, než jednou za dva roky žárovky fakt neměním... Citovat
antik Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 takze to znamena promerit voltage na zarovkach , jestli neni nahodou neco proslehlyho ze ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.