Stejsn Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 Přimrzají mi u 406ky dveře, to vyřeším glycerinovým olejem nebo tak něco. Co ale s přimrzáním klik? Mám ráno obavu, abych je neulomil. Citovat
Guest luke20 Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 Já používám silikonový olej,ale používám to na gumy ve dveřích.Protože se mě už několikrát stalo,že jsem se nemohl někde u obchodáku dostat do auta.. Citovat
Dave_k Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 Letlampa? :D Včera večer už jsem musel taky opatrně. Odpoledne to malinko povolilo na slunku a pak přimrzlo. O bezrámovejch oknech ani nemluvě. [upravil dne 7/12/12 19:05 od Dave_k] Citovat
dyno Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 me to jde otevrit ale pak se to nechce zavrit musim parkrat bouchnout dverma aby se to odlepilo a dvere zustaly zavreny Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 8. prosinec 2012 Odesláno 8. prosinec 2012 Já gumy nemažu.Před vstupem do auta pobouchám dveře kolem dokola a do auta se dostanu čistej na 406 mi kliky nezamrzali.Ale u 407 jak to má jiné kliky tak je to děs.Taky by mě zajímalo jak to lidi řešej.Už se vidim jak tam stříkám olej a pak budu mít auto od oleje Citovat
Stejsn Odesláno 8. prosinec 2012 Autor Odesláno 8. prosinec 2012 Já do toho asi zkusím nastříkat glykosol, ale myslím že to vyteče a bude to stejně k ničemu. Teď jsem zkusil dvoje těsnění namazat glycerínem a dvoje nechat, tak uvidím ráno, jestli je to k něčemu. Ale jak říkám - těsnění nějak vyřeším, ale ty kliky mě štvou. Bojím se aby neruply. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.