Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Přimrzají mi u 406ky dveře, to vyřeším glycerinovým olejem nebo tak něco. Co ale s přimrzáním klik? Mám ráno obavu, abych je neulomil.

Odesláno

Já používám silikonový olej,ale používám to na gumy ve dveřích.Protože se mě už několikrát stalo,že jsem se nemohl někde u obchodáku dostat do auta..:D

Odesláno

Letlampa? :myslim:D:D

Včera večer už jsem musel taky opatrně. Odpoledne to malinko povolilo na slunku a pak přimrzlo. :grr O bezrámovejch oknech ani nemluvě.

[upravil dne 7/12/12 19:05 od Dave_k]

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Já gumy nemažu.Před vstupem do auta pobouchám dveře kolem dokola a do auta se dostanu čistej :) na 406 mi kliky nezamrzali.Ale u 407 jak to má jiné kliky tak je to děs.Taky by mě zajímalo jak to lidi řešej.Už se vidim jak tam stříkám olej a pak budu mít auto od oleje :D

Odesláno

Já do toho asi zkusím nastříkat glykosol, ale myslím že to vyteče a bude to stejně k ničemu. Teď jsem zkusil dvoje těsnění namazat glycerínem a dvoje nechat, tak uvidím ráno, jestli je to k něčemu. Ale jak říkám - těsnění nějak vyřeším, ale ty kliky mě štvou. Bojím se aby neruply.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...