adun Odesláno 6. prosinec 2012 Odesláno 6. prosinec 2012 zdravim, viem ze je to trochu mimo misu tohto fora,ale neviem najst servis na moju elektricku pilu peugeot, najlepsie v bratislave. vie mi niekto poradit ? budem hodne vdacny. Citovat
Edison Odesláno 6. prosinec 2012 Odesláno 6. prosinec 2012 Heh??? No fak dobrej dotaz... ;-) Snad někdo bude vědět... Co tomu je? Krom toho, že \"to je lozbitý...\" Citovat
adun Odesláno 6. prosinec 2012 Autor Odesláno 6. prosinec 2012 no nenasiel som ziadne forum o elektrickych pilach tak ma napadlo sem mozno ste ani nevedeli ze pežot robi aj elektricke pily potrebujem vymenit vec co drzi list, sa ulomila, vlastne cele to vlozenie na com to drzi. [upravil dne 6/12/12 14:28 od adun] Citovat
Edison Odesláno 6. prosinec 2012 Odesláno 6. prosinec 2012 Mě se ti doma rozbil takový henten... na tom... na mlejnku na pepř... Nevěděl by někdo, co s tím? :-DDD Neee... sri... Mě tak napadlo, co všechno by se tu dalo opravovat... :-) Přeju hodně štěsí... Třeba fak někdo ví, kam s tím zajít. Ale možná by to opravil bějaký běžný servis podobného nářadí, ne? Citovat
Tantor-BN Odesláno 6. prosinec 2012 Odesláno 6. prosinec 2012 možno do peugeotu ? keďže to je peugeot možno by vedeli... no to bude sranda tam prisť a pýtať sa na pílu Citovat
P607Olda Odesláno 6. prosinec 2012 Odesláno 6. prosinec 2012 Měl by ses obrátit na prodejce, který sdělí adresu servisu, anebo servis zařídí (především v záruce). Možná se bude jednat o servis ve Francii. Podstatné je zadefinovat, o jaký typ jde a co se pokazilo - což jsi tady v diskusi zásadně neuvedl. Uveď typ výrobku, vyfoť co se pokazilo. Na dílu bude možná také vylisované výrobní číslo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.