Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

servisní interval

Recommended Posts

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Přijde mi že si tento interval dělá co chce.Když sem ho kupoval bylo tam 27 000km. Pak sem byl v peugeotu na načtení klíčku druhého, což se nepovedlo kvuli tišťáku v klíčku a najednou sem tam měl jen 8000km a dnes ráno nastartuju a ukázalo mi to klíček a -100KM... co tomu hrabe?

Odesláno

Některý to počítaj i podle doby kdy byl naposledy měněn,ale nevim jestli to umí i 407.Kdy si naposledy menil olej,možná to je vic jak dva roky,proto ti řiká at dáš novej :)

Odesláno

Je to zajímavé. Už se to tu několikrát probíralo. Bohužel jsem se s tím nesetkal. Bylo by zajímavé co je na dia. Jano, jaký máš nastaven časový interval?

Odesláno

Už sa to nastavovalo aj v servise (myslim už 3x) ,naposledy keď som bol na výmene brzdovej kvapaliny pred STK (august) a aj tak sa to po...o .Asi treba spraviť reset bsi a motora a znovu nastaviť. Inak si to neviem vysvetliť odkiaľ si to berie tie data.Na aute sa robí cca 1000km mesačne odkedy na ňom lieta mladý.

Odesláno

Je to zajímavé, já se s tím za těch pět let co mám 407mu nesetkal a nikdo kdo byl u mě na dia si na to nestěžoval, takže opravdu nevím co s tím. Jenom mě napadlo, jestli nemáš nastaven časový interval na nějakou krátkou dobu. Že by se nechal někde nastavit nějaký flexibilní interval, v závislosti třeba na jízdních podmínkách, nevím.

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Interval je nastavenej prej na 30 000. (což je mooooc) ale když sem si auto bral tak ´byl měněněj olej před nějakýma 3000 při repasu turba. než sem ho bral tak to asi ukazovalo dobře, ale najednou tomu asi jeblo.No nic.Lísteček v zrcátku to bude jistit :)

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Peugeot se prostě nezapře :D Já už se fakt ničemu nedivim... Ale když ho miluješ, neni co řešit :aut

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

S takovouto kravinou ho nechci obtěžovat. Maximálně pokad to pujde nastavit interval na 15tisíc km. Treba se to srovná.Ještě mě napadlo jestli to nedělá telefon. Když si hodim na orazovku telefon tak mi to ukazuje jiné datum než je.Třeba si to veme nějaké chybné datum a pa kto blázní.Ale je to jen spekulace.. Spíš si to zas vynuluju a hodl po výměně oleje (což bude příští tejden) znova vynuluju a budu čekat a pozorovat..

Odesláno

Von se boí přijet, abych ho nekáral jak s tím jezdí.... naposledy jsem se vztekal když mí říkal, že 2500 otáček je podtočených a řekl jsem mu, že si měl koupit turbo benzín :D:D:D

Ten interval mám nastavený na pevný - 15 tis, nicméně třeba při častém popojíždění nebo startování ubere místo 100 km z intervalu 200... mě to nevadí já jsem rád, že už můžu zase vymněit olej :aut

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Pouze nechci otravovat s maličkostma.Ale vždy když přijedu tak odjíždim spokojený :) myslel sem to tak že ten motor snad nikdy nevytočila. Jestli to nevadí tak se rád stavim.Jen ten čas mi nepřeje

Odesláno

ja som sice nepochopil co je na tom zle, pretoze odpocet sa prepocitava aj skrz dobu vymeny oleja ktory je navoleny v DIA.

ja mam 20tis km a 24 mes. a jednotka si to odpocitava sama, niekedy spravim par km po meste a odoberie to aj 100km.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...