Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj

Jelikož za 7 měsíců bude v rodině náš první potomek a když bude jezdit v limuzíně tak musí mít pěkné pohodlí sem si řekla ale hnedka u základny isofixu sem se podivoval a nejen já nad tímto provedením:

IMG_5625.jpg

Platforma je v zadní části cca 8 cm nad sedákem??

Buďto sháním blbou platformu nebo je to prostě dobře?

Jak to bylo u Vás kdo jste to používal??

Díky:myslim

[upravil dne 3/12/12 18:55 od Pan_Vetvicka]

Odesláno

Noo právě že to přímo narvané v těch okách. Ty oka jsou umístěné právě takto vysoko...

Není to tam jen tak položené je to opravdu nacvaknuté a drží to jak prase jen to prostě je ve vzduchu...

Edit: Kdyby někdo nevěřil jak to tam sem to došel vyfotit :D

Klíče jako měřítko a u spodní strany klíčů je sedačka pevně sešitá s opěradlem.

IMG_5633.jpg

[upravil dne 3/12/12 19:24 od Pan_Vetvicka]

Odesláno

Je to naprosto dobře, já mám Romer sedačku, jak malý vajíčko, tak teď větší, obě ještě s opěrnou nohou, a sedačka byla téměr komplet ve vzduchu - drží to fest, a zbytečně se neopírá o sedák - u koženejch sedaček celkem výhoda.

Odesláno
Je to naprosto dobře, já mám Romer sedačku, jak malý vajíčko, tak teď větší, obě ještě s opěrnou nohou, a sedačka byla téměr komplet ve vzduchu - drží to fest, a zbytečně se neopírá o sedák - u koženejch sedaček celkem výhoda.

Mě to právě přijde správně, když jsem nastavil opěrnou nohu, zaklapl do držáku mohl jsem na tom skákat abych to donutil se někam hnout. Akorát mě rozhodilo osazení prodejny nikomu se to moc nezdálo tak jsme poslaly fotky na prodejce ale podle mě napíše co říkáš ty.

Uvidíme :D

Odesláno

Mám je stejně, přesně jako ty, jen jsem si dokoupil zaváděcí oka - takový větší plasty, který se zaháknou do oka isofixu a pak se tam snáž zasunuje sedačka - aby nedošlo k poškození potahu. I když se nevyndavá až tak často (ale někdy je potřeba uklidit bordýlek po děcku, ale to až když je starší).

Odesláno

Co je na tom pravdy ze auta s kozenym calunenim nemaju isofix? Ja napriklad nemam a ked som sa bol pytat v peugeote tak mi povedali ze kedze mam kozu tak tam nie je.

Odesláno

Takže dneska sem měl telefonát od prodejců této platformy s tím že oni to nepovažují za správné uchycení dle jejich servisních techniků a nařkli mě že to nejsou oka isofixu :D

Tak můžou prd vědět takže ještě ze srandy asi zkusím Peugeot servis co mě na to řeknou chlapy tam.

Podle manuálu je to jasně vidět že tam isofix je:

V%25C3%25BDst%25C5%2599i%25C5%25BEek.JPG

Nicméně výrobce píše v manuálu že se mám držet pokyny výrobce sedaček :D

V%25C3%25BDst%25C5%2599i%25C5%25BEek.JPG

Takže asi budu pátrat ve smyslu zda výrobci platformy uvádí 607ku v produktových listech ;)

Odesláno

Já bych to až tak neřešil, pokud sedačka 100% drží. Ono 607ma má zadní sedáky hodně zkosený a proto zřejmě jsou ty oka umístěný výš, aby byla sedačka v rovině. Já měl pro nejmenší sedačku Römer BabySafe Plus a kdyby měla kopírovat zkosené sedáku, tak je strašně dokopce. Takhle uchycená v isofixu byla víc v rovině, což je vidět i na tvé první fotce.

[upravil dne 5/12/12 17:02 od Charlie 607]

Odesláno

Mě to právě přijde správně, když jsem nastavil opěrnou nohu, zaklapl do držáku mohl jsem na tom skákat abych to donutil se někam hnout. Akorát mě rozhodilo osazení prodejny nikomu se to moc nezdálo tak jsme poslaly fotky na prodejce ale podle mě napíše co říkáš ty.

Uvidíme :D

Odesláno
Ahoj

Jelikož za 7 měsíců bude v rodině náš první potomek a když bude jezdit v limuzíně tak musí mít pěkné pohodlí sem si řekla ale hnedka u základny isofixu sem se podivoval a nejen já nad tímto provedením:

IMG_5625.jpg

Platforma je v zadní části cca 8 cm nad sedákem??

Buďto sháním blbou platformu nebo je to prostě dobře?

Jak to bylo u Vás kdo jste to používal??

Díky:myslim

[upravil dne 3/12/12 18:55 od Pan_Vetvicka]

Odesláno

Ono tohle je taky přesně v mezeře mezi sedákem a opěradlem, jen sedák je u opěradla vyvýšený a až pak navazuje opěrák, níž žádná mezera není. Zřejmě máš nějaký jiný typ sedaček, já mám přesně to samé co Pan_Vetvicka a mám r.v.2004 tedy ještě před FL. Zítra se ještě podívám, kde všude ty oka mám, vzadu je určitě za spolujezdcem.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...