Pan_Vetvicka Odesláno 3. prosinec 2012 Odesláno 3. prosinec 2012 Ahoj Jelikož za 7 měsíců bude v rodině náš první potomek a když bude jezdit v limuzíně tak musí mít pěkné pohodlí sem si řekla ale hnedka u základny isofixu sem se podivoval a nejen já nad tímto provedením: Platforma je v zadní části cca 8 cm nad sedákem?? Buďto sháním blbou platformu nebo je to prostě dobře? Jak to bylo u Vás kdo jste to používal?? Díky:myslim [upravil dne 3/12/12 18:55 od Pan_Vetvicka] Citovat
jofo Odesláno 3. prosinec 2012 Odesláno 3. prosinec 2012 Isofix by sa mal zacvakavat do takych drziakov co su schovane pod operadlom sedacky. Na tom obrazku to vyzera ze to nie je uchytene nikde. Citovat
Pan_Vetvicka Odesláno 3. prosinec 2012 Autor Odesláno 3. prosinec 2012 Noo právě že to přímo narvané v těch okách. Ty oka jsou umístěné právě takto vysoko... Není to tam jen tak položené je to opravdu nacvaknuté a drží to jak prase jen to prostě je ve vzduchu... Edit: Kdyby někdo nevěřil jak to tam sem to došel vyfotit Klíče jako měřítko a u spodní strany klíčů je sedačka pevně sešitá s opěradlem. [upravil dne 3/12/12 19:24 od Pan_Vetvicka] Citovat
Charlie 607 Odesláno 3. prosinec 2012 Odesláno 3. prosinec 2012 Je to naprosto dobře, já mám Romer sedačku, jak malý vajíčko, tak teď větší, obě ještě s opěrnou nohou, a sedačka byla téměr komplet ve vzduchu - drží to fest, a zbytečně se neopírá o sedák - u koženejch sedaček celkem výhoda. Citovat
Pan_Vetvicka Odesláno 3. prosinec 2012 Autor Odesláno 3. prosinec 2012 Je to naprosto dobře, já mám Romer sedačku, jak malý vajíčko, tak teď větší, obě ještě s opěrnou nohou, a sedačka byla téměr komplet ve vzduchu - drží to fest, a zbytečně se neopírá o sedák - u koženejch sedaček celkem výhoda. Mě to právě přijde správně, když jsem nastavil opěrnou nohu, zaklapl do držáku mohl jsem na tom skákat abych to donutil se někam hnout. Akorát mě rozhodilo osazení prodejny nikomu se to moc nezdálo tak jsme poslaly fotky na prodejce ale podle mě napíše co říkáš ty. Uvidíme Citovat
Pan_Vetvicka Odesláno 3. prosinec 2012 Autor Odesláno 3. prosinec 2012 Mimochodem má ty oka někdo jinde než já?? Citovat
Charlie 607 Odesláno 3. prosinec 2012 Odesláno 3. prosinec 2012 Mám je stejně, přesně jako ty, jen jsem si dokoupil zaváděcí oka - takový větší plasty, který se zaháknou do oka isofixu a pak se tam snáž zasunuje sedačka - aby nedošlo k poškození potahu. I když se nevyndavá až tak často (ale někdy je potřeba uklidit bordýlek po děcku, ale to až když je starší). Citovat
jofo Odesláno 4. prosinec 2012 Odesláno 4. prosinec 2012 Co je na tom pravdy ze auta s kozenym calunenim nemaju isofix? Ja napriklad nemam a ked som sa bol pytat v peugeote tak mi povedali ze kedze mam kozu tak tam nie je. Citovat
pyrone Odesláno 5. prosinec 2012 Odesláno 5. prosinec 2012 jofo: mam taky dojem ze od roku 2006 vsetky nove auta musia mat ISOFIX. pan_vetvicka: co hovoris na maxi-cosi? [upravil dne 5/12/12 08:39 od pyrone] Citovat
Charlie 607 Odesláno 5. prosinec 2012 Odesláno 5. prosinec 2012 Já mám v autě kůži a isofix samozřejmě taky, takž je to nesmysl. A auto koupený nový v ČR. Citovat
Pan_Vetvicka Odesláno 5. prosinec 2012 Autor Odesláno 5. prosinec 2012 Takže dneska sem měl telefonát od prodejců této platformy s tím že oni to nepovažují za správné uchycení dle jejich servisních techniků a nařkli mě že to nejsou oka isofixu Tak můžou prd vědět takže ještě ze srandy asi zkusím Peugeot servis co mě na to řeknou chlapy tam. Podle manuálu je to jasně vidět že tam isofix je: Nicméně výrobce píše v manuálu že se mám držet pokyny výrobce sedaček Takže asi budu pátrat ve smyslu zda výrobci platformy uvádí 607ku v produktových listech Citovat
Charlie 607 Odesláno 5. prosinec 2012 Odesláno 5. prosinec 2012 Já bych to až tak neřešil, pokud sedačka 100% drží. Ono 607ma má zadní sedáky hodně zkosený a proto zřejmě jsou ty oka umístěný výš, aby byla sedačka v rovině. Já měl pro nejmenší sedačku Römer BabySafe Plus a kdyby měla kopírovat zkosené sedáku, tak je strašně dokopce. Takhle uchycená v isofixu byla víc v rovině, což je vidět i na tvé první fotce. [upravil dne 5/12/12 17:02 od Charlie 607] Citovat
Pan_Vetvicka Odesláno 5. prosinec 2012 Autor Odesláno 5. prosinec 2012 Já to už moc neřeším jen mě udivuje tupost \"specializované prodejny\". Stačilo chvilku hledat: Pošlu jim to zpátky ať to okomentují Citovat
Charlie 607 Odesláno 5. prosinec 2012 Odesláno 5. prosinec 2012 No jsem zvědavý co odpoví, prodejci někdy vůbec neví oč běží, což je celkem smutné. Citovat
Agrafik Odesláno 5. prosinec 2012 Odesláno 5. prosinec 2012 Já to u sebe nenašel, alespoń ne za řidičem Citovat
josse Odesláno 5. prosinec 2012 Odesláno 5. prosinec 2012 Je to naprosto dobře, já mám Romer sedačku, jak malý vajíčko, tak teď větší, obě ještě s opěrnou nohou, a sedačka byla téměr komplet ve vzduchu - drží to fest, a zbytečně se neopírá o sedák - u koženejch sedaček celkem výhoda. Mě to právě přijde správně, když jsem nastavil opěrnou nohu, zaklapl do držáku mohl jsem na tom skákat abych to donutil se někam hnout. Akorát mě rozhodilo osazení prodejny nikomu se to moc nezdálo tak jsme poslaly fotky na prodejce ale podle mě napíše co říkáš ty. Uvidíme Citovat
josse Odesláno 5. prosinec 2012 Odesláno 5. prosinec 2012 ahoj. ja to mam dole. to znamena ze medzi operadlom a sedakom.presne v tej medzere. sedacka sedi presne nic nieje vo vzduchu. Citovat
josse Odesláno 5. prosinec 2012 Odesláno 5. prosinec 2012 Ahoj Jelikož za 7 měsíců bude v rodině náš první potomek a když bude jezdit v limuzíně tak musí mít pěkné pohodlí sem si řekla ale hnedka u základny isofixu sem se podivoval a nejen já nad tímto provedením: Platforma je v zadní části cca 8 cm nad sedákem?? Buďto sháním blbou platformu nebo je to prostě dobře? Jak to bylo u Vás kdo jste to používal?? Díky:myslim [upravil dne 3/12/12 18:55 od Pan_Vetvicka] Citovat
josse Odesláno 5. prosinec 2012 Odesláno 5. prosinec 2012 tie drziaky by mali ist polohovat .coze vytiahnut do predu a polohovat smerom dole aj hore .aspon mne to tak ide na autosedacke Citovat
Charlie 607 Odesláno 5. prosinec 2012 Odesláno 5. prosinec 2012 Ono tohle je taky přesně v mezeře mezi sedákem a opěradlem, jen sedák je u opěradla vyvýšený a až pak navazuje opěrák, níž žádná mezera není. Zřejmě máš nějaký jiný typ sedaček, já mám přesně to samé co Pan_Vetvicka a mám r.v.2004 tedy ještě před FL. Zítra se ještě podívám, kde všude ty oka mám, vzadu je určitě za spolujezdcem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.