Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

407sw Terre de cassel

Recommended Posts

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Děkuju. Dřevo taky nemusim ale k tej béžovej si toho moc jinýho neumim představit :myslim Ale mě to k sobě sedí :D:D

Odesláno

Podstatné je, že se to líbí Tobě ;) Já uvažoval o béžové do 508, ale nikde jsem to neviděl live, tak jsem raději zvolil šedou, které ve Francii říkají černá :)

• O 2 týdny později...
Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Dneska konečně vyměněno těsnění sání na motoru. Práce docela dobrá. Pořídil jsem pár foto ale nic moc. Při výměně žárovek jsem zjistil že pravé světlo pořádně nesedí a kompletně ten předek byl špatně spasovanej, tak jsme se tomu podívali na zoubek a mám fakt radsot. Konečně můžu v klidu spát :)

IMG_0389mini.jpg

IMG_0391mini.jpg

IMG_0402mini.jpg

IMG_0404mini.jpg

IMG_0405mini.jpg

IMG_0407mini.jpg

• O 4 týdny později...
Odesláno

Koukal jsem na tvoje kola jsou to 17 nebo 16 a maj středovou díru? Mam doma Tyhle dva disky z bouranýho auta a uvažoval jsem jetli dva nedokoupit na zimáky ale trápí mě že nemaj středovku jinak 407 moc slušej:super

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Děkuju :) Ty liťáky jsou origo 17\" a středovou díru maji. Je tam poklička která u mě drží na silikon :) V jednom servise měli problém je vyvážit ale jinde to udělali bez problémů. Jen nevim jak dobře se ti budou dva schánět

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Znak už na autě neníííííí :D :D :D Už jsem se na to nemohl dívat :mad: Znaky mám doma a utírám pod nima prach.. Nechal jsem tam jen tu placku černou na kterej byl znak přilepen a vypadá to lépe.. Časem možná seženu ten novej znak. Takže kdyby někdo chtěl dva znaky na 407 mám je doma :)

• O 2 měsíce později...
Guest Chozeluizskuner
Odesláno

1040484_4956876889458_647165292_o.jpg

Tady jedna z Chorvatska :) Moc příležitostí na focení nebylo :/

Autíčko ujelo dohromady 1700km a jak jinak než bez problémů. Jediné co se mi stalo tak že talčítko (kolečko) u RT3 přestalo reagovat na stisknutí. Ale rádio pujde ven kvuli čištění tak uvidim zda se s tim dá něco dělat. Ještě že jde potvrzovat na páčce pod volantem :) Takže díky Pežoute ;)

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

965956_4956898970010_1393957679_o.jpg

A tady jedna z ranní cesty. Před tunelem 10°C, za tunelem 19°C a odpoledne 30°C :)

• O 3 měsíce později...
Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Tak a je tu první problém, kterej mě včera dosti neštval. Po zaslepení EGRu auto tahá jako blázen... A už si toho všimla i spojka :( A to jsem měl takovou radost jak ten muj Pažoutek jede :grr

Přitom spojka je tam stará ani ne dva roky. Ještě že máme toho Badisaka s tak krásnýma cenama. Už začínám šetřit.

Na rozjezdy neklouzne, ale jakmile chci předjíždět, tak si hezky poklouzne :mad:

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

jj právě i se setrvákem. Včera sem jel z Nemecka, nalepil se na mě kamion div mě nedrknul do strouhy, tak sem mu chtěl uject, ale co to? klouzačka :( nemá třeba 2.2hdi stejnou spojku ale pevnější?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...