Guest Chozeluizskuner Odesláno 3. březen 2013 Odesláno 3. březen 2013 A jelikož mi to nejde vkládat tak jinak Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 3. březen 2013 Odesláno 3. březen 2013 Děkuju. Dřevo taky nemusim ale k tej béžovej si toho moc jinýho neumim představit Ale mě to k sobě sedí :D Citovat
hawkey Odesláno 3. březen 2013 Odesláno 3. březen 2013 Podstatné je, že se to líbí Tobě Já uvažoval o béžové do 508, ale nikde jsem to neviděl live, tak jsem raději zvolil šedou, které ve Francii říkají černá Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 17. březen 2013 Odesláno 17. březen 2013 Dneska konečně vyměněno těsnění sání na motoru. Práce docela dobrá. Pořídil jsem pár foto ale nic moc. Při výměně žárovek jsem zjistil že pravé světlo pořádně nesedí a kompletně ten předek byl špatně spasovanej, tak jsme se tomu podívali na zoubek a mám fakt radsot. Konečně můžu v klidu spát Citovat
rhinos Odesláno 18. březen 2013 Odesláno 18. březen 2013 nevim jestli se to smi ,ale kolik si za ni dal?Pripadne pokud je to faux pas a mas chut tak klidne do SZ;) Ale ja krasna Citovat
bajza206 SW Odesláno 14. duben 2013 Odesláno 14. duben 2013 Koukal jsem na tvoje kola jsou to 17 nebo 16 a maj středovou díru? Mam doma Tyhle dva disky z bouranýho auta a uvažoval jsem jetli dva nedokoupit na zimáky ale trápí mě že nemaj středovku jinak 407 moc slušej:super Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 14. duben 2013 Odesláno 14. duben 2013 Děkuju Ty liťáky jsou origo 17\" a středovou díru maji. Je tam poklička která u mě drží na silikon V jednom servise měli problém je vyvážit ale jinde to udělali bez problémů. Jen nevim jak dobře se ti budou dva schánět Citovat
lukaro Odesláno 14. duben 2013 Odesláno 14. duben 2013 Parádní 407ka....a znak pasuje nádherně! Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 14. duben 2013 Odesláno 14. duben 2013 Znak už na autě neníííííí :D Už jsem se na to nemohl dívat Znaky mám doma a utírám pod nima prach.. Nechal jsem tam jen tu placku černou na kterej byl znak přilepen a vypadá to lépe.. Časem možná seženu ten novej znak. Takže kdyby někdo chtěl dva znaky na 407 mám je doma Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 4. červenec 2013 Odesláno 4. červenec 2013 Tady jedna z Chorvatska Moc příležitostí na focení nebylo :/ Autíčko ujelo dohromady 1700km a jak jinak než bez problémů. Jediné co se mi stalo tak že talčítko (kolečko) u RT3 přestalo reagovat na stisknutí. Ale rádio pujde ven kvuli čištění tak uvidim zda se s tim dá něco dělat. Ještě že jde potvrzovat na páčce pod volantem Takže díky Pežoute Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 4. červenec 2013 Odesláno 4. červenec 2013 A tady jedna z ranní cesty. Před tunelem 10°C, za tunelem 19°C a odpoledne 30°C Citovat
Judes Odesláno 4. červenec 2013 Odesláno 4. červenec 2013 Dobré foto, vybral si si pekné pozadie. Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 26. říjen 2013 Odesláno 26. říjen 2013 Tak a je tu první problém, kterej mě včera dosti neštval. Po zaslepení EGRu auto tahá jako blázen... A už si toho všimla i spojka A to jsem měl takovou radost jak ten muj Pažoutek jede Přitom spojka je tam stará ani ne dva roky. Ještě že máme toho Badisaka s tak krásnýma cenama. Už začínám šetřit. Na rozjezdy neklouzne, ale jakmile chci předjíždět, tak si hezky poklouzne Citovat
HonzaZ Odesláno 26. říjen 2013 Odesláno 26. říjen 2013 Tak to je docela brzy, po dvou letech. Byl dělaný i setrvák? Někdy bývá problém v setrváku, ne ve spojce. Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 26. říjen 2013 Odesláno 26. říjen 2013 jj právě i se setrvákem. Včera sem jel z Nemecka, nalepil se na mě kamion div mě nedrknul do strouhy, tak sem mu chtěl uject, ale co to? klouzačka nemá třeba 2.2hdi stejnou spojku ale pevnější? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.