HonzaZ Odesláno 26. říjen 2013 Odesláno 26. říjen 2013 Takže to klouže na vyšší kvalt, že? Pokud vím, tak u 2.2 HDI je to jiné, jedině mrknout do SB. Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 26. říjen 2013 Odesláno 26. říjen 2013 Přesně tak... Hlavně bych nerad vyměnil spojku a za rok jí zas oddělal. Asi za to může víc věcí. Určitě moje těžká noha, čip, a moje drahá polovička. Za druhé nevim co tam bylo dáno za spojku, a jestli to byl starline, tak se nedivim že to dopadlo takhle Citovat
HonzaZ Odesláno 26. říjen 2013 Odesláno 26. říjen 2013 Já nechal dělat spojku a setrvák na 407 cca v 90k a když jsem ji prodával v 155k, tak byla spojka OK. Dělal mi to člen pp205 a asi věděl co tam dát aby to vydrželo. Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 26. říjen 2013 Odesláno 26. říjen 2013 Dneska byl krásnej den, a Pažouty dostal tří hodinovou oživovací kůru kůže. Vypadá to skvěle! Škoda že už neni moc světlo abych vyfotil. Ale brzy fotky pořídim. Na čištění jsem použil svuj přípravek, kterej mě nikdy nezklamal, a na zvláčnění modrou indulonu. Dlouho jsem přemejšlel čim kůži nasytit, a na kamarádovo doporučení jsem zkusil tuhle variantu. A výsledek je perfektní Konečně kůže nevrže a tak v ní nekloužu jako když jsem jí předtim pouze vyčistil a dál neošetřil Tak doufám že i on mě podrží a spojka ještě nějakej čas vydrží Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 27. říjen 2013 Odesláno 27. říjen 2013 Tak přidávám fotky z očisty Zde je ochutnávka.... a tady je celé album: http://ch0ze.rajce.idnes.cz/407_Terre_de_cassel [upravil dne 27/10/13 11:05 od Chozeluizskuner] Citovat
tomik1987 Odesláno 27. říjen 2013 Odesláno 27. říjen 2013 krásne krásne =) čím bola čistená ta koža? resp. akým spôsobom? Citovat
chuck11 Odesláno 27. říjen 2013 Odesláno 27. říjen 2013 To je nás víc.O té induloně jsem taky uvažoval jen se bojím, že pak budu mít masné oblečení od sedaček. Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 27. říjen 2013 Odesláno 27. říjen 2013 K čistění jsem použil přípravek RICO multi clean. Jen se nedá normálním způsobem sehnat. \"Pujčil\" jsem si ho v práci, kde ho používáme na dekontaminace. Kdybych nafotil první čištění, tak asi všem spadne brada. Neskutečnej rozdíl. Nalil jsem ho \"panáka\" do rozprašovače a dolil vodou. Nastříkal na sedačku a pomocí kartáčku (koupil jsem si s dřevěnou rukojetí pač je o dost jemnější než klasickej plastovej) krouživejma pohybama načal, a takovou papírovo textilní utěrkou (vždy čistym kusem!) stíral špínu. Jde to dolu samo. Jen u té béžové čim víc čistíš, tim víc špíny vidíš Proto jsem to musel včera opakovat. Co se týče indulony, tak jsem maximálně spokojenej! Ihned po očistě jsem na suchej bílej hadr nanes indulonu, rozpatlal po hadru at je pořádně nasáklej mastnotou, a pak jsem aplikoval na sedačky a pořádně vtíral. Dnes jsem zopakoval, a kůže je krásně hebká a voňavá. Hodně toho kůže nasákla, takže až bude hezky, zopakuju ještě jednou. Také jsem se bál že budu umaštěnej, ale opak je pravou. Opravu super. Hlavně indulonu jsem použil uplně novou, aby nebyla zvodnatělá. Citovat
brutall Odesláno 28. říjen 2013 Odesláno 28. říjen 2013 Prohlížel jsem si tvoje sedačky po vyčištění a vypadají pěkně. Škoda, že nejsou fotky před čištěním. Citovat
tomik1987 Odesláno 30. říjen 2013 Odesláno 30. říjen 2013 no ja musím nejako vyčistiť a oživiť kožu v 607 a celkom ma to zaujalo a indulonu tiež asi použijem =) a ak to dobre vsiakne tak si myslím že by nemalo zanechávať fľaky na oblečení. Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 16. listopad 2013 Odesláno 16. listopad 2013 Dnes proběhla již podruhé výměna PP čidla ABS, a jak jinak než ztátou peněz a času V tejdu jedu do peugeotu znovu na DIA. Věřte nebo ne, ale dost mě to přestává bavit. Už byl i pokus o natáhnutí nových kabelů od čidla k jednotce ABS, a jak jinak než taky k ničemu. Pracovník v Peugeotu mě straší výměnou jednotky ABS (elektrické části) Tak doufám že toho nebude zapotřebí. Co mě ale dostává, tak po připojení dia ELM, mi to nevypisuje už žádné chyby. Nevěřim, že by se mi sám od sebe spravil ventil v chladící soustavě, který přepouští vodu, a že by se opravil EGR Dělá si to ze mě dobrý den:mad: Citovat
HonzaZ Odesláno 16. listopad 2013 Odesláno 16. listopad 2013 No a v jakém stavu máš magnetický terčík na ložisku? Není zanesený nečistotami nebo poškozen? To by jsi mohl měnit čidla pořád. Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 16. listopad 2013 Odesláno 16. listopad 2013 Nevim jak to poznám. Po odvrtání jsem nakukoval baterkou, otáčel kotoučem a přitom sem vatičkou do uší namočenou v lihu čistil to málo co se tam otáčelo. Svaté abs na 406 Citovat
HonzaZ Odesláno 16. listopad 2013 Odesláno 16. listopad 2013 Ty jsi to čidlo odvrtával? Nepoškodil jsi ten terčík? To by pak bylo na výměnu ložiska. Citovat
koblih69 Odesláno 16. listopad 2013 Odesláno 16. listopad 2013 Ty jezdíš akové věci řešit do Pežo? Pokud je to HS auto tak můžeš rovnou měnit libovolně a vyjde to tak na stejno... Jednotka ABS teď byla na Aukru a neprodala se za 2000,- takže můžeš majiteli napsat. Ale to bude to poslední co bych řešil. Kontrola kabeláže a pokud OK tak bych to viděl spíš na problém ložiska. Nečistota (rez) jak píše Honza to může být klidně taky. Vycházím z toho, že dáváš kvalitní, nové, čidlo. Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 16. listopad 2013 Odesláno 16. listopad 2013 Označil jsem si izolepou dálku čidla na vrtáku u akuvrtačky, a dával jsem pozor. Špičku čidla jsem musel vyšťourávat šroubováčkem, takže bych řekl že jsem nic nepoškodil. Kabeláž jsem propípal i o kostru a v pořádku. Jak tam najdu ten terčík? Bylo mi tvrzeno že je vše v ložisku a nic na tom neuvidim... Před Jízdou do Chorvatska jsem rozebíral brzdu pač hodně hřálo kolo, po zásahu bylo vše ok. ale po příjezdu do ČR mi vvyskočila chyba poprvé a to auto stálo nastartované na místě. Po umytí auta od much zhaslo a rozsvítílo se zas druhej den. Po DIA a výměně čidla v pořádku. Ale jen na měsíc. Už mi svítí snad dva měsíce Citovat
koblih69 Odesláno 16. listopad 2013 Odesláno 16. listopad 2013 Je to součástí ložiska. To čidlo bylo měněné bez demontáže těhlice? Po zkušenosti s tím jak šlo ven to moje pochybuju, že by se ti to podařilo vyšťourat celý a poku dtam zůstaly nějaký kousky tak klidně mohly to čidlo poškodit. Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 17. listopad 2013 Odesláno 17. listopad 2013 Bez demontáže. A ven jsem dostal opravdu všechno. Při vrtání jsem jsem vytahoval štourátkem do uší plastové šponky, a špičku čidla jsem opatrně vytáhl šroubováčkem. Vnitřek jsem vyčistil lihem. Musim na tu DIA, aby mi pověděla více... Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 6. prosinec 2013 Odesláno 6. prosinec 2013 Ano. LP čidlo se ukázalo špatné. Zejtra to budu řešit připojenim zkušebního čidla... Ještě jednou ti děkuju! Ono komu by se chtělo pomoci v pátek v sedum večer. Servisman nezklamal! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.