Guest Chozeluizskuner Odesláno 4. prosinec 2012 Odesláno 4. prosinec 2012 Tak to jsem popravdě ani nevěděl nechystám se nikam bourat v současnej době samozřejmně si dělám srandu [upravil dne 4/12/12 20:30 od Chozeluizskuner] Citovat
Přema Odesláno 4. prosinec 2012 Odesláno 4. prosinec 2012 Většinou jsou 7 airbagové......ale i 9ti:D:D:D Citovat
pežotík Odesláno 5. prosinec 2012 Odesláno 5. prosinec 2012 Hele kluci,tak tohle mi hlava nebere,hodte mne do obrazu:D. \"Kolega\" Chozeluizskuner ma vybavu dle Serviceboxu HS Pack,ale to ja mam taky. A rozdil je tam tedy velky (vid. foto), ja mam asi HS Pack pro \"chude\":D. neni HS Pack,jako HS Pack? Jen mne to zajima,dekuju. Citovat
Mohy Odesláno 5. prosinec 2012 Odesláno 5. prosinec 2012 me to mimo kuze prijde stejne, ne? A kuze byla mozna priplatkova, je to mozny? Citovat
pežotík Odesláno 5. prosinec 2012 Odesláno 5. prosinec 2012 Asi jo,fakt nevim:myslim. Ja nemam ani ty roletky na zadnich oknech, ani bocni airbagy na zadnich dverich,ale treba sem si vsimnul,ze on zase nema na stredovem panelu, tlacitko na detskou pojistku a ja zase jo:) Citovat
Mohy Odesláno 5. prosinec 2012 Odesláno 5. prosinec 2012 ja si nemuzu pomoct ale jak na ty introse koukam, tak se mi strasne nelibi ten drevenej dekor:bojim Do sportovne ladene limuziny se mi vuuuubec nehodi Citovat
pežotík Odesláno 5. prosinec 2012 Odesláno 5. prosinec 2012 Na mne zase pusobi ta imitace kovu \"chladne\",mne a pritelkyni se libila naopak ta imitace dreva,ale je to o vkusu kazdeho z nas,kazdemu se libi neco jineho:papa Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 5. prosinec 2012 Odesláno 5. prosinec 2012 Osobně se mi také to dřevo nelíbí.Ale k béžovce si nic jinýho ani představit neumim Citovat
ozzy1 Odesláno 5. prosinec 2012 Odesláno 5. prosinec 2012 Pěkné auto a ten světlý interier vypadá moc pěkně. Citovat
OK406 Odesláno 5. prosinec 2012 Odesláno 5. prosinec 2012 Taky jsem viděl na živo!! Moc pěkné, ale .......... ! Ale je moc špinavé;-):grr:blicismajlik:ticho!! Přeji ti mnoho kilometrů a spokojenosti s 407 SW !!! Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 10. prosinec 2012 Odesláno 10. prosinec 2012 Oldo to jsi měl vidět auto když sem dneska po 400KM přijel do Písku to byl hnus. Ale auto dorazilo k opraváři, a koncem tejdne budou topit konečně obě strany ať už je zas doma Citovat
Mohy Odesláno 11. prosinec 2012 Odesláno 11. prosinec 2012 pak mi dej vedet co to stalo, mam stejny problem:myslim:papa Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 14. prosinec 2012 Odesláno 14. prosinec 2012 Dnes jsem si byl pro svoji lásku v Písku a auto konečně topí jak má.Jen když sem viděl kabinovej filtr, tak sem se málem Klapka spolujezdce byl zlomená v té hřídelce, a řidičova měla před sebou tak měsíc života.. Klapky co prodává Peugeot jsou již zesílenené.Origo byli hooodně ošizené! Vůbec se nedivim žře odcházejí Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 24. leden 2013 Odesláno 24. leden 2013 Tak autíčko jezdí parádně. Už se těšim až bude mít Straki cestu kolem Jen jsem dneska zjistil že i můj Peugeot kouří Citovat
Jitka+Jirka Odesláno 24. leden 2013 Odesláno 24. leden 2013 také dodatečná gratulace ke krásnému autíííí Citovat
davidekcz Odesláno 24. leden 2013 Odesláno 24. leden 2013 Tak já taky grat. A jinak super, že je tady další černý swéčko :papa Citovat
Judes Odesláno 24. leden 2013 Odesláno 24. leden 2013 Len tá cigareta v papuli leva sa nehodí, fuj (možno preto že som nefajčiar ). Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 24. leden 2013 Odesláno 24. leden 2013 Děkuju On pujde na odvykačku. Místo něj nastoupí jojo pežout Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.