Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

407sw Terre de cassel

Recommended Posts

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Tak to jsem popravdě ani nevěděl :) nechystám se nikam bourat v současnej době :roker samozřejmně si dělám srandu :D

[upravil dne 4/12/12 20:30 od Chozeluizskuner]

Odesláno

Hele kluci,tak tohle mi hlava nebere,hodte mne do obrazu:D. \"Kolega\" Chozeluizskuner ma vybavu dle Serviceboxu HS Pack,ale to ja mam taky. A rozdil je tam tedy velky (vid. foto), ja mam asi HS Pack pro \"chude\":D. neni HS Pack,jako HS Pack? Jen mne to zajima,dekuju.

post-36940-14109628392217_thumb.jpg

Odesláno

Asi jo,fakt nevim:myslim. Ja nemam ani ty roletky na zadnich oknech, ani bocni airbagy na zadnich dverich,ale treba sem si vsimnul,ze on zase nema na stredovem panelu, tlacitko na detskou pojistku a ja zase jo:)

Odesláno

ja si nemuzu pomoct ale jak na ty introse koukam, tak se mi strasne nelibi ten drevenej dekor:bojim Do sportovne ladene limuziny se mi vuuuubec nehodi :roll

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Osobně se mi také to dřevo nelíbí.Ale k béžovce si nic jinýho ani představit neumim :myslim

Odesláno

Taky jsem viděl na živo!! Moc pěkné:super, ale .......... ! Ale je moc špinavé;-):o:grr:blicismajlik:ticho!! Přeji ti mnoho kilometrů a spokojenosti s 407 SW !!!:papa

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Oldo to jsi měl vidět auto když sem dneska po 400KM přijel do Písku :D to byl hnus. Ale auto dorazilo k opraváři, a koncem tejdne budou topit konečně obě strany :) ať už je zas doma :grr

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Dnes jsem si byl pro svoji lásku v Písku a auto konečně topí jak má.Jen když sem viděl kabinovej filtr, tak sem se málem :blicismajlik

Klapka spolujezdce byl zlomená v té hřídelce, a řidičova měla před sebou tak měsíc života.. Klapky co prodává Peugeot jsou již zesílenené.Origo byli hooodně ošizené! Vůbec se nedivim žře odcházejí

• O 1 měsíc později...
Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Tak autíčko jezdí parádně. Už se těšim až bude mít Straki cestu kolem :) Jen jsem dneska zjistil že i můj Peugeot kouří :roll

post-25291-14109629067614_thumb.jpg

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Děkuju :aut On pujde na odvykačku. Místo něj nastoupí jojo pežout

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...