Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím.Měl bych takovej dotaz včera se mi stalo že auto které stálo přes noc venku na mrazu cca-12° tak když jsem do něho odpoledne sedl a nastartoval tak jsem nemohl vyřadit jedničku.

Poté jsem jí silo vyřadil ale páka vůbec nešla do polohy pro neutrál a šlo to hrozně ztuha zpátečku jsem tam dal opět jen silou a po delším přemlouvání.

Chtěl bych se zeptat zda nevíte čím by to mohlo být v létě mi měnili spojku.Když jsem pak auto rozhejbal tak po nějaký době běhu motoru se to v celku uvolnilo ale šlo to ztuha.Po cestě cca 20km už to funguje normálně.Dnes ráno už to taky šlo ale bylo jen -3°.Díky za rady.Jde o P307 1.6HDi 80kw r.v. 2006

Odesláno

to se stava :D ze zniceho nic se objevi zavada ;) razeni je reseno pres dva lanovody tudiz kdyz se ti do kterehokoli dostane vlhkost vyvzlina tam voda tak v mrazech to udela sve stava se to same i u rucni brzdy nekdo tam napriklad nastrika injekcni strikackou nemrzku do chladice :papa (ja ji napajcoval do bovdenu rucky a zatim klid )

Odesláno

Ze sibiře ne ale na severu občas taková zima bývá :-)

No uvidíme nechám to být a uvidím až bude zase kosa co to bude dělat.Ručku už jsem taky řešil a v zimě jí radši nepoužívám.

Když čtu co ty máš za vůz DYNO tak jak se zbavím EGR ne že bych s ním měl problémy ale zajímalo by mě to.Fapp u mě šel už mám venku ten šel hned po koupi když začal zlobit.Díky za info.

Odesláno

no mas jinej motor a jinou rj tak musis zagoooglit a kouknou jestli je uprava softu pro tvuj typ ale urcite jo neni to o tom jen to zaslepit ale prehrat rj jinak nouzak a tak ;) ten obrazek co mam v profilu je zaslepka po egru striknul jsem to zinkem :D

Odesláno

Teď je otázka jak zjistím kolik toho je v té převodovce???Nevím kudy se to vypouští ani kde se to pak zase napustí a do servisu se mi nechce.Poradí někdo???

Odesláno

řešit teď množství oleje v převodovce nebude snadné--musel by ses válet po zemi (sněhu)...,radši dej auto na noc do tepla a pak uvidíš, jak půjde řazení rychlostí, v mrazech musíš počítat s tím, že do zahřátí olejů to lehce nepude

ten olej ti změří v servise na zvedáku za 15 minut, nebude to tak drahé :myslim

Odesláno

Jak říkám teď když je kolem nuli nebo lehce pod jde vše v pohodě.Ale překvapilo mě to když bylo -12° a já jsem nemohl vyřadit.Když se to pak ohřálo tak to šlo.Teď mi jde jen o to abych veděl čím to je.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...