deny.zb Odesláno 3. prosinec 2012 Odesláno 3. prosinec 2012 Zdravím.Měl bych takovej dotaz včera se mi stalo že auto které stálo přes noc venku na mrazu cca-12° tak když jsem do něho odpoledne sedl a nastartoval tak jsem nemohl vyřadit jedničku. Poté jsem jí silo vyřadil ale páka vůbec nešla do polohy pro neutrál a šlo to hrozně ztuha zpátečku jsem tam dal opět jen silou a po delším přemlouvání. Chtěl bych se zeptat zda nevíte čím by to mohlo být v létě mi měnili spojku.Když jsem pak auto rozhejbal tak po nějaký době běhu motoru se to v celku uvolnilo ale šlo to ztuha.Po cestě cca 20km už to funguje normálně.Dnes ráno už to taky šlo ale bylo jen -3°.Díky za rady.Jde o P307 1.6HDi 80kw r.v. 2006 Citovat
Stosun Odesláno 3. prosinec 2012 Odesláno 3. prosinec 2012 Asi bych vyměnil v prvé řadě olej Total Transmission BV 75W-80 a pak můžes badat dál pokud to nepomůže Citovat
deny.zb Odesláno 3. prosinec 2012 Autor Odesláno 3. prosinec 2012 jj jen vůbec nevím kudy se tam ten olej leje ani kolik je ho potřeba??? Citovat
MirekCC Odesláno 3. prosinec 2012 Odesláno 3. prosinec 2012 http://public.servicebox.peugeot.com/ddb/ třeba Citovat
wojtěch Odesláno 3. prosinec 2012 Odesláno 3. prosinec 2012 přimrzly ti lanka řazení taky se mi to stává jak je víc jak -20.. někde tu je o tom vlákno.. Citovat
deny.zb Odesláno 3. prosinec 2012 Autor Odesláno 3. prosinec 2012 To je nějaký divný mám to auto 3 roky takže už to nějakou zimu zažilo a bylo i -30° a nikdy se mi to nestalo. Citovat
dyno Odesláno 3. prosinec 2012 Odesláno 3. prosinec 2012 to se stava ze zniceho nic se objevi zavada razeni je reseno pres dva lanovody tudiz kdyz se ti do kterehokoli dostane vlhkost vyvzlina tam voda tak v mrazech to udela sve stava se to same i u rucni brzdy nekdo tam napriklad nastrika injekcni strikackou nemrzku do chladice (ja ji napajcoval do bovdenu rucky a zatim klid ) Citovat
deny.zb Odesláno 3. prosinec 2012 Autor Odesláno 3. prosinec 2012 Ze sibiře ne ale na severu občas taková zima bývá :-) No uvidíme nechám to být a uvidím až bude zase kosa co to bude dělat.Ručku už jsem taky řešil a v zimě jí radši nepoužívám. Když čtu co ty máš za vůz DYNO tak jak se zbavím EGR ne že bych s ním měl problémy ale zajímalo by mě to.Fapp u mě šel už mám venku ten šel hned po koupi když začal zlobit.Díky za info. Citovat
dyno Odesláno 3. prosinec 2012 Odesláno 3. prosinec 2012 no mas jinej motor a jinou rj tak musis zagoooglit a kouknou jestli je uprava softu pro tvuj typ ale urcite jo neni to o tom jen to zaslepit ale prehrat rj jinak nouzak a tak ten obrazek co mam v profilu je zaslepka po egru striknul jsem to zinkem Citovat
pehaf Odesláno 3. prosinec 2012 Odesláno 3. prosinec 2012 Môžu to byť zamrznuté dva lanovody, zhrdzavené tie 4 kĺby na konci lonovodov, alebo ako som mal ja 3,5 l oleja v prevodovke namiesto 1,9l Citovat
deny.zb Odesláno 4. prosinec 2012 Autor Odesláno 4. prosinec 2012 Teď je otázka jak zjistím kolik toho je v té převodovce???Nevím kudy se to vypouští ani kde se to pak zase napustí a do servisu se mi nechce.Poradí někdo??? Citovat
ozzy56 Odesláno 4. prosinec 2012 Odesláno 4. prosinec 2012 řešit teď množství oleje v převodovce nebude snadné--musel by ses válet po zemi (sněhu)...,radši dej auto na noc do tepla a pak uvidíš, jak půjde řazení rychlostí, v mrazech musíš počítat s tím, že do zahřátí olejů to lehce nepude ten olej ti změří v servise na zvedáku za 15 minut, nebude to tak drahé Citovat
deny.zb Odesláno 4. prosinec 2012 Autor Odesláno 4. prosinec 2012 Jak říkám teď když je kolem nuli nebo lehce pod jde vše v pohodě.Ale překvapilo mě to když bylo -12° a já jsem nemohl vyřadit.Když se to pak ohřálo tak to šlo.Teď mi jde jen o to abych veděl čím to je. Citovat
ozzy56 Odesláno 4. prosinec 2012 Odesláno 4. prosinec 2012 je to vodou v lankách řazení--vyfoukat vzduchem, nastříkat dovnitř třeba nemrzku Citovat
deny.zb Odesláno 4. prosinec 2012 Autor Odesláno 4. prosinec 2012 A dostanu se k nim v pohodě??? :-D Citovat
ozzy56 Odesláno 4. prosinec 2012 Odesláno 4. prosinec 2012 ano, v pohodě na servisním zvedáku Citovat
deny.zb Odesláno 4. prosinec 2012 Autor Odesláno 4. prosinec 2012 Tak ten opravdu nemám :-D ale nějak na rampě bych se k tomu mohl dostat no uvidíme. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.