Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mam v aute imobilizer na kod klavesnica ,ale ostali mi svietit na nej cervene a zelene svetlo , mam peugeot 406 2.0 turbo benzin , v peugeote mi povedali ze sa zablokovala RJ , da sa to ? je mozne ze sa zablokuje RJ kvoli tomu ze zblbol imobilizer ?Dakujem

[upravil dne 7/12/12 07:01 od Leito]

Odesláno

jednoducho na vačkovej remenice som dal koli a zaistil a na klukovej remenice je otvor a do otvoru som dal koli a ked som koliky vybral a siel skusit otacat take neslo ventily sa stretavali , tak som remenicu z klukovky dal dolu a na ozubenom koliesku kde je rozvodovy remen je znacka ale neviem ku comu mam ju otocit lebo na bloku neviem najst znacku

Odesláno

tak pokud neni remenice s gumovou vrstvou a neni protocena a ma v sobe aretacni diru, tak nasadit na kliku jde podle me pouze jednim zpusobem a to na kolicek na klice a pak uz musi sedet aretacni dira (pokud je na remenici a neni treba na setrvacniku)

to jsi tu remenici pred tim, kdyz jsi aretoval vacku nearetoval nebo jak ? Znacky sis mel pak udelat pro jistotu jednak na remenicich kliky a vacky a pak na bloku motoru, pripadne i na stary remen a nastavit to pak podle toho

EDIT, no takze to vypada, ze ta remenice ma gumovou vrstvu na tlumeni vibraci, ta bude 100% protocena, takze ted nesedi ta aretacni dira (ale to jsi mel zjistit uz pred demontazi) ted jedine sehnat dobrou remenici (obj. cislo ma 0515 H6) a nastavit to s ni a pak ji pripadne zase vratit na prodejnu

[upravil dne 2/12/12 21:22 od Ferry]

Odesláno

ked mas na remenici otvor tak tym otvorom sa to aretuje ze strcis kolik do tej diery az do bloku (v bloku je dierka)a tym remenicu zafixujes najpr sa fixuje kluka a potom vacky, respektive vacka v tvojom pripade bo mas 8 ventil ,musis mat zaistenu kluku aj vacku a potom remen zhodit a menit a dobre je si poznacit aj pocet zubov na starom remeni napr od vacky po kluku a potom si ten pocet zubov poznacit na novy remen a tak ho nasadit bo novy remen este neni vyahany a ked budes montovat ta ti to moze o zub skocit v pohode

PS-ked ferry pise ze mas tu nestastnu odpruzenu remenicu tak bud sprav ako ti radi alebo sa to da aj inak len musis zistit ako casuje ten rozvod kolko stupnov pred hornov uvratov a potom to nastavit cez uhlomer

tu sa mozes inspirovat

a da sa to este jednoduchsie nastavit ak ti motor casuje ako u 16ventil 1.8 a asi aj 2.0 cize 90 stupnov pred hornov uvratov tak ti staci dostat vsetky piesty do tej istej vysky zaroven to znamena ze staci ti hlbkomerom cez otvory sviecok nastavit 1 a 2 piest alebo 3 a 4 do tej istej vysky aby boli v rovine ale pozor daju sa nastavit dve roviny ty musis nastavit tu spravnu tak ze po nastavani tej roviny piestov ta dierka na remenici bude priblizne blizko aretacnej dierky v bloku,zalezi o kolko sa ti remenica pretocila na tej gume (mne sa pretocila priblizne o 1 cm) u mna na 1.8 je ta dierka po zaaretovani priblizne na 11 hodinach a potom nejako zaistit kluku aby sa uz nepohla a mas to ale to plati len pre 4 valec co casuje 90 stupnov pred hornov uvratov

[upravil dne 2/12/12 21:54 od krtek 2]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...