Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Mohyho francouz 2.2HDi -NA PRODEJ- PO SERVISU

Recommended Posts

Odesláno

Nevim presne, kdyz si na to vzpomenu podivam se a napisu to sem :)

Ale jsou to 15, 18 bych na 306 ani nenarval :D

Odesláno

Dnešní skore:

- klimatizace v autě nechladí ale topí -> fakt žůžo cesta

- na poště jsem si vyzvedl dva výherní poukazy na dvě pokuty od městské policie -> jel jsem v Praze 55 a 57 kmh ... jsem to ale pirát silnic co..

- přisel mail od ředitele že byl na \"inspekci\" ...a všeci máme pokutu, docela jsme to posrali.

Copak se jeste dneska pekneho stane?

BTW takze to vypada ze servis vozu probehne driv nez jsem cekal..a 100% se opravi i klapka klimy. Takze cena je 100% pevná a mozna se mirne zvedne. A hl kupec bude mit auto bez JAKYCHKOLI investic. Dalsi level je FAP off a CHIPTUNING on :cool::D

A veeeeelice zvazuji variantu ze si auto necham. Protoze to vypada ze mi ho nikdo nezaplati...lidi nemaj rozum a neoceni investice.

[upravil dne 18/4/13 20:40 od Mohy]

Odesláno

tak jsem nalil do nadrze CELEJ VIF na protažení vstriku..a ejhle... behem 200km cesty mi DLOUHODOBA spotreba (měřena z 5,5tkm) spadla o 0,3l...:D Pomáhá to. :papa

Odesláno
tak jsem nalil do nadrze CELEJ VIF na protažení vstriku..a ejhle... behem 200km cesty mi DLOUHODOBA spotreba (měřena z 5,5tkm) spadla o 0,3l...:D Pomáhá to. :papa

No tak doufej ať neskončíš v nouzáku jako já :mrk

Odesláno
a jak poznam nouzak? :D a v cem je problem a jak se to pak dalo dohromady?

Čištění vstřiků TEC2000, DRV do Ultrazvukové čističky a výměna pal. filtru... Doporučuju co nejvíc naředit naftou...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...