Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

MENIL SOM CIEVKU ZAPAĽOVANIA. (nakoľko tá pôvodná mala nalomený konektor a motor vynechával) Po výmene cievky sa jeho chod o poznanie zlepšil a skultivoval. Stále ale ostalo niekde v pozadí také mierne trhanie. Preto som usúdil, že si ECU zrejme musí zvyknúť na vlastnosti vymeneného komponentu. Každopádne, nech je to ako chce, vyskúšal som postup uvedený hore vyššie a zabralo to.

Otáčky po jemnej ale i po prudšej akcelerácii sa pekne vrátia na voľnobeh ca. 750 rpm a už sa nehompáľajú okolo 700 - 600 ako predtým.

Keď som to včera skúšal cez dia, asi všetko neprebehlo tak ako malo, pretože motor nemal predpísanú teplotu pod 30°C (čo som sa niekde dočítal až neskôr) a teda nová adaptácia bola zkreslená.

Každopádne vďaka tomuto fóru za nasmerovanie. Prajem veselého Silvestra a všetkým všetko dobré :papa

• O 2 roky později...
Odesláno (upraveno)

Trochu bych oživil tohle starší téma dneska jsem vyměnil ŘJ motoru postup byl takový že když jsem odpojil původní jednotku tak jsem předtím odpojil baterku poté jsem připojil "novou" a potom baterku,po nastartování se otáčky asi minutu drželi na 3000 a 4000 na střídačku poté na 2000 a pak normální volnoběh celkově auto lépe startuje a jde mnohem více za plynem dokonce při rychlostech kde běžně motor skoro dusilo to jde tedka zcela normálně a ještě to má snahu i zrychlit ale potíž je v tom že po vyhození kvaltu nebo při brzdění spíše až po zastavení jdou otáčky nahoru rozmezí 1000-1500 když šlápnu na plyn třeba na 2000 tak se tam chvíli drží i když mám nohu z plynu a pak to zase drží jak má po nastartování s vyhozeným kvaltem volnoběh normální když přidám plyn a otáčky jdou poté zase po puštění dolů tak to začne zase lítat mezi těmi hodnotami co jsem napsal výše je možný že si to nějak sedne po dobu konfiguračního režimu nebo jsou třeba v jednotce chyby a je potřeba je smazat ?

Jinak jednotka naprosto stejná a trefil jsem i na stejný rok výroby...

Upraveno uživatelem Nick406

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...