Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

406-odkud mi kape chladící kapalina? Snad vyřešeno!!! VYŘEŠENO !!!

Recommended Posts

Odesláno

Původný příruba, pohled shora. Po odmontování jsem nenašel žádnou trhlinku a nebo poškození, které by bylo patrné pouhým okem. Použil jsem i lupu + baterku, ale nic se neobjevil:nevim.

Po namontování nové příruby jsem dolik nemrznoucí chld. směs a zahřál motor, až se spustili sahary. Samozřejmě, že jsem ovzdušňoval + doléval kapalinu. Zdá se, že je vše v pořádku. Tak uvidíme časem. Jinak těsnění jsem dal nové, které jsem kupoval nové, jako první.

post-7387-14109628485776_thumb.jpg

Odesláno

jak tak koukám na tu slevu, tak jsem pěknej vůl. zapoměl jsem to používat a to jsem tam dneska byl v tom autokelly.

Ach jo. Neni to poprvý co si to řikám.

Odesláno
jak tak koukám na tu slevu, tak jsem pěknej vůl. zapoměl jsem to používat a to jsem tam dneska byl v tom autokelly.

Ach jo. Neni to poprvý co si to řikám.

:D:D:D:D:D:o:o:o:super:super:super:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk

Odesláno

jee jsem trouba, omlouvám se. Je super že už to maká . Aspon se ví , kde hledat jádro pudla. Jen si nedovedu představit duvod prasknutí té příruby.

Odesláno

antik: nevím na 100% zdali to bylo ono. To ukáže až čas. A zrovna na schvál je takové počasí, že se to jentak nezjistí, jelikož bude kapat voda ze sněhu a pod.:(

Odesláno

Hoj,

důvodů že příruba praskne je spoustu,je to časem dost vyhřáté od teplot jaké tím prochází a tím pádem je to celé křehké.

jinak jsem taky zvědav zda to bylo ono nebo ne,podle mne tu musíš poznat,jestli to tam někde kolem vlhne,držím palce.:super

Odesláno

Nevím o tom, že by se hadice sundavala. To by mohl zodpovědět jedině Straki007.

Jinak dneska se mi stala nepříjemná věc a to, že mi v podzemní garáži v OC Nový Smíchov se uvolnila spona od hadice k chladiči:grr:(. Ferry ví, jaká. Vyteklo asi 2,5 litru chladící kapaliny. Na závadu jsem po otevření kapoty ihned přišel. Musel jsme trošku olejem (z měrky mot. oleje) namáznout přírubu hadice a ta tam pak zajela nádherně zpět do chladiče a sponou jsem ji zajistil. V Tesku jsem koupil destilovanou vodu, odvzdušil a odjel zět domů. Po celou dobu pohoda a ni kapička okolo hadine. :super

Bohužel nevím, jaká byla příčina toho, že spona povolila a chl. kapalina vytekla. Před jízdou jsem vše vyzkoušel a bylo to v pořádku. Holt, je to záhada. To se mi už stalo dříve několikrát. Ted už to dlouho nebylo ( 2,5 roku) od doby, kdy jsem vyměnil starý chladič za nový.

Odesláno

Zatím vše v pořádku, tak se zdá, že už je 406 v pohodě a nebude zlobit!! Řekl jsem jí přímo do očí ( do světel), že pokud bude zlobit, tak půjde ............................ A pak že nemají auta duši:D.

Odesláno

čoveče, taky ti po natlakování chladící kapaliny pšouká víčko ? mě i vrčí. je prostě slyšet že vzduch se skrze mokrou věc protlačuje.

Mě to moc normální nepřijde.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...