Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý deň. Poprosím niekoho o info. Pravdepodobne mi skončila životnosť tohoto dielu. Mechanické ramienko na prenos pohybu z nápravy ostáva zamrznutá a pri prejazde cez nerovnosti to vydáva škrípajúce zvuky. Dá sa to nejako zrepasovať, alebo kúpiť nový. Ak nový, kde sa dá kúpiť. Ďakjem.

Odesláno

mne robilo presne to iste rozhybalo som to s WDeckom a vstrikol do toho olej a rucne rozchodil tu packu a do teraz to vsetko fici a nevrzga a funguje ked si kupis druhu taktiez sa ti zahadze s bordelom a zakoroduje a za pol roka mas to iste :super

Odesláno

ano, dá se to rozhýbat,ale je to na chvilku, nový vydrží mnohem déle, jinak WDčko po nastříkání sežere vše z pryže (gumy),takže takto ,,opravený\'\' zátěžák odejde opravdu rychle...,lepší je ho rozebrat (pokud už není opravdu řádně zarezlý), rozhýbat a promazat novou kapalinou a hlavně dát novou prachovku na ovládací tyčku :myslim

Odesláno

Pozeral som po obchodoch, pýtajú za nový cca 190.- ečok. :myslim:bojimTakže najskor zvolím repas podľa vašich poznatkov, ak sa nepodarí tak to budem musieť vymeniť za nový. :grrĎakujem.

• O 3 roky později...
Odesláno

Tipuju,že se tu mluví o rozdělovači brzdné síly.Myslím,že jde o nanicovatou součástku.Pustí do zadních brzd víc kapaliny až po zatížení nápravy.A pak nemají odcházet zadní kotouče,když to pořádně nebrzdí.

Odesláno

Řešeno na 405ce, dal jsem tam zátěžák od ATE (před šesti lety asi 2500,- i s poštou z automedik.cz) a fungoval po dobu pěti let co jsem auto ještě provozoval.

PS: V té době za něj v AK chtěli nějakých 3400,- za stejný model. :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...