Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Je to tak, zkoušel jsem to a měnič hraje pořád stejně... Takže reproduktory to nebude. Kdyby se jednalo alespoň o stejné rádio, ale jsou to různé modely a dokonce i od různých výrobců... Zajímavé. :myslim

Odesláno

neviem, či sa namýlim ale nemá rt4 reguláciu hlasitosti podľa rýchlosti či hluku v kabíne:myslim

niečo sa mi marí, že som to nastavoval, to by potom vysvetľovalo kolísanie či zmenu hlasitosti:roll

Odesláno

tak či potom nebude problém tam,neviem, na akom princípe to funguje, či od hluku v kabíne alebo v závislosti od rýchlosti upravuje hlasitosť rt4...:myslim

Odesláno

hlasitost ovplyvnovana rychlostou je v nastaveniach radia po stlaceni stredneho tlacitka OK.

da sa to uzivatelsom zapnut/vypnut. ma to aj RD4.

Ak to tam nieje, je potrebne funkciu zviditelnit diagnostikou.

Odesláno

Rt4/5 mají na HDD jedinečný soubor, který se generuje ve fabrice při montáži, který obsahuje co to je za radio, auto, jestli má JBL, počet repro,couváky pípání atd. Proto jsem se ptal , jestli do toho někdo nevrtal scriptem nebo něčím podobným.

Stačí vyměnit RT4 z něčeho jiného a je problem.

Odesláno
hlasitost ovplyvnovana rychlostou je v nastaveniach radia po stlaceni stredneho tlacitka OK.

da sa to uzivatelsom zapnut/vypnut. ma to aj RD4.

RD4 tú funkciu má ale navoluje sa v menu \"nastavenia hudobného komfortu\" pod tlačítkom \"nota\" ;).

Odesláno

urcite? :-)

zajtra sa kukni :aut

pod tlacitkom nota sa nastavuju parametre ekvalizera, basov, vysok, fader...

pod tlacitkom OK sa nastavuje cd text, rds, auto volume ;)

podotykam ze nie kazdemu to ide, ja som to napriklad nemal, az cez dia som si to povolil...

Odesláno

Zajtra to nafotím, ja to mám pod tlačítkom nota. Pod tlačítkom OK mám ten RDS, REG, a šete niečo ale teraz mi to nezapína že čo.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...