pluton19 Odesláno 25. listopad 2012 Odesláno 25. listopad 2012 Potřebuji poradit. Když přepnu z potkávacích světel na dálková, vždycky mi svítí jenom jedna žárovka ve světle. Nedá se s tím v noci jezdit. Dálková svítí stejně jak potkávací, možná ještě hůř. Co s tím ??? Díky moc za rady Citovat
hlina23 Odesláno 25. listopad 2012 Odesláno 25. listopad 2012 to máš světla H7 H7 vid? to by me také zajímalo máme v rodině dvě 206 a obě mají stejná světla H7 H7 ale jednomu když přepnete na dálková tak svítí oboje, jak potkávací tak dálková a v druhém autě je to ten samý případ co popisuje tady pluton19, zajímalo by mne jak to tedy má být správně. Citovat
podolak2 Odesláno 25. listopad 2012 Odesláno 25. listopad 2012 tak zajet někam do peugeotu nebo požadat někoho kdo má diagnostiku a přepne ti to tam ... taky mi to tak svítilo a šel jsem s tim do peugeotu kde to napichli jen na počitač a za 5 minut jsem odjižděl s pořizenou (a svítí ti to tak proto že to auto nejspíš mělo stare světla H4 a někdo to předělal na ty nové H7+H7 a zapomněl to jaksi i nastavit v jednotce ) Citovat
ChouLu Odesláno 25. listopad 2012 Odesláno 25. listopad 2012 Plutone dej VIN... to nastavení jde jen u multiplexu... u nemuxu se dávají redukce.. mám je doma, tak bych ti je prodal hlina: maj svitit obe paraboly... plati co jsem napsal výše [upravil dne 25/11/12 22:45 od ChouLu] Citovat
ChouLu Odesláno 26. listopad 2012 Odesláno 26. listopad 2012 máš multiplex, takže to aktivovat jde. Ale neudělá ti to kdejaký servis, protože na tohle je potřeba diagnostika přímo pro Peugeot. Hodně lidí tady na fóru má diag, ale od náchodska nevím kdo, zkus se poptat třeba v pokecu... nebo pak dojít do peugeotu... tam záležá na domluvě. Někdy počítají celou hodinu (cca 1200Kč), někdy půlhodinu... někdy se domluvíš s technikem, že ti to udělá bokem za 500ku a méně... práce je to na 10 minut i se zapnutím notebooku Citovat
pluton19 Odesláno 26. listopad 2012 Autor Odesláno 26. listopad 2012 Moc děkuji Zkusím se pozeptat kde to udělají :-) Citovat
pluton19 Odesláno 27. listopad 2012 Autor Odesláno 27. listopad 2012 Ještě mám dotaz. Je opravdu nutné to nastavovat na diagnostice v jednotce ? tady jsem se dočetl že se to spíná pomocí relátka....... Citovat
MJSytic Odesláno 27. listopad 2012 Odesláno 27. listopad 2012 No nevím to na 100%, ale relátka tam dávají ti, co nemají multiplex. Ti kdo ho mají, tak to řeší přes diagnostiku Citovat
Edison Odesláno 27. listopad 2012 Odesláno 27. listopad 2012 To má fakt dvoukomorová světla z výroby a zhasínaj potkávací při dálkách? To je divný, ne? Tak to maj v emejrice (pokud vím). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.