Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

caute chalani dneska som nalieval naftu do nadrze a dal som tam 22 litrov a ash po hrdlo vysla ale zapnem klucik a nadrz iba polka,vobec nechapem a pritom pred nalievanim som mal stvrtku nadrze ani nie stvrtku

Odesláno
no uplne som stoho jelen :D myslis ze plavak je zaseknuty?

Asi bude niekde nejaká špinka na plaváku alebo niečo podobné musíš vedieř kolko si nabehal Km na predchádzajúcu nádrž a či ti to aspon trochu sedí s minutou naftou

Odesláno

No, říkáš, že jsi měl čtvrtku nádrže, do ní jsi dolil 22 l. Kolik tedy je v nádrži? Čtvrtka nádrže je cca 16 l plus 22 je 38l. Nádrž má asi 66l. Takže něco přes půlku by odpovídalo. Spíš máš asi horší odvzdušnění nádrže, že to vypadalo nalité až po hrdlo. Doufám, že se bavíme o 407mě.

Odesláno

Ještě pro jistotu si zkontroluj jestli ti nezůstala v potrubí do nádrže viset zpětná klapka je asi 10 cm od okraje víčka pokud si přisvítíš např. telefonem tak je i vidět i okem, mě se zasekla při přeplnění nádrže. Stačí ti na uvolnění kousek klacíku nebo drátu a lehce zatlacíš směrem do nádrže a ona spadne je to jako víko na popelnici vzhůru nohama.

Odesláno
jo je tam pol nadrze a je to plne,vytieklo mi toho dost von...este dodam ze ked som pred chvilkou otvoril nadrz zasicalo znej....P407 sw 2,0 hdi r.v 2007/3
Podla mňa jednoznačne chyba v ovzdušnení nádrže.To sičanie spôsobuje podtlak čo sa tam kvôli tomu utvoril.Preto si ani nemohol natankovať napriek tomu že nádrž nebola plná.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...