kajvet Odesláno 22. listopad 2012 Odesláno 22. listopad 2012 Poradím dle konkrétních případů (potřebuji znát variabilní symbol případu a RZ uvedenou v daném případu). Při oprávněnosti nároku kanceláře pojistitelů dokonce dokážu zmírmit až o polovičku danou platbu a případ nadobro uzavřít. Vše můžete sledovat online na www.bezpojisteni.cz/vyzva Více přes SZ, mail, či mobil
Charlie 1 Odesláno 22. listopad 2012 Odesláno 22. listopad 2012 To je jen pro cleny klubu?ja ze svagr ma neco platit za auto mesic to nebylo pojisteny,ale jeste mu nic z kancelare pojistitelu neprislo...
kajvet Odesláno 22. listopad 2012 Autor Odesláno 22. listopad 2012 nejenom pro členy klubu, takže se můžeme mrknout i na případy vašich známých... Nejlépe, když v tom ještě nikdo nepodnikal nějaké kroky...
straki007 Odesláno 26. listopad 2012 Odesláno 26. listopad 2012 Hm. Pozde. Ted jsem jim posilal 8960- Bohuzel ma pojistovacka udelala blbost a v dobe stehovani mi posilali vyzvy k zaplaceni pojistky na starou adresu a frajerka mi v praci rekla ze mi zrusili pojistku z duvodu nezaplaceni. Tak hned jsme udelali bovou no v dobe nezaplacene pojistky to brali jak nepojistene auto. Nemel jsem ani chut tam s nima telefonovat (kord kdyz jsem s nima protelefonoval silene penize protoze to maji spoplatnene)a dohadovat se protoze tyhle lidi za to nestoji.:bacha:bacha Znam nekolik kluku kteri jim platili ne male castky. Ano je to dobre ze tohle udelali.Ale ne vytahovat na lidi veci stare nekolik let.
kajvet Odesláno 26. listopad 2012 Autor Odesláno 26. listopad 2012 takže jsi se nijak nebránil a poslal? škoda tohle se dalo zařídit za daleko menší poplatek... kdy zase někomu něco přišlo nebo tobě, tak dej hned vědět než se v tom začne vůbec něco dělat.
Koča Odesláno 29. leden 2013 Odesláno 29. leden 2013 Čau. Je možnost zjistit jestli nemám nějaký dluh na pojistném? Když jsem skutra přihlasoval tak vznikla prodleva asi dva dny! SPZ 7B2014 Dík:papa
kajvet Odesláno 29. leden 2013 Autor Odesláno 29. leden 2013 Ahoj, tohle nemám u kanceláře pojistitelů šanci momentálně zjistit. povinné ručení máš uzavřeno u Kooperativy od 11.10.2012, tak bych to neřešil.
Koča Odesláno 29. leden 2013 Odesláno 29. leden 2013 Pojistku mám u ČPP. Jde mi o to že v techničáku mám uvedeno do provozu 9.10.2012 takže dva dny nejsou zaplacené
Péťa Odesláno 29. leden 2013 Odesláno 29. leden 2013 Jak Ti to mohli přihlásit nepojištěné? U nás na úřadě chtějí vidět pojistnou smlouvu (na VIN) a pak teprve přihlásí vozidlo.
kajvet Odesláno 18. červenec 2013 Autor Odesláno 18. červenec 2013 stále aktuální. Již několik případů vyřešeno k maximální spokojenosti
Recommended Posts