Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Poradím dle konkrétních případů (potřebuji znát variabilní symbol případu a RZ uvedenou v daném případu).

Při oprávněnosti nároku kanceláře pojistitelů dokonce dokážu zmírmit až o polovičku danou platbu a případ nadobro uzavřít.

Vše můžete sledovat online na www.bezpojisteni.cz/vyzva

Více přes SZ, mail, či mobil

Odesláno

nejenom pro členy klubu, takže se můžeme mrknout i na případy vašich známých... Nejlépe, když v tom ještě nikdo nepodnikal nějaké kroky...

Odesláno

Hm.

Pozde.

Ted jsem jim posilal 8960-

Bohuzel ma pojistovacka udelala blbost a v dobe stehovani mi posilali vyzvy k zaplaceni pojistky na starou adresu a frajerka mi v praci rekla ze mi zrusili pojistku z duvodu nezaplaceni.

Tak hned jsme udelali bovou no v dobe nezaplacene pojistky to brali jak nepojistene auto.

Nemel jsem ani chut tam s nima telefonovat (kord kdyz jsem s nima protelefonoval silene penize protoze to maji spoplatnene)a dohadovat se protoze tyhle lidi za to nestoji.:bacha:bacha:bacha

Znam nekolik kluku kteri jim platili ne male castky.

Ano je to dobre ze tohle udelali.Ale ne vytahovat na lidi veci stare nekolik let.

Odesláno

takže jsi se nijak nebránil a poslal? škoda tohle se dalo zařídit za daleko menší poplatek... kdy zase někomu něco přišlo nebo tobě, tak dej hned vědět než se v tom začne vůbec něco dělat.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Čau. Je možnost zjistit jestli nemám nějaký dluh na pojistném? Když jsem skutra přihlasoval tak vznikla prodleva asi dva dny! SPZ 7B2014 Dík:papa

Odesláno

Ahoj, tohle nemám u kanceláře pojistitelů šanci momentálně zjistit. povinné ručení máš uzavřeno u Kooperativy od 11.10.2012, tak bych to neřešil.

Odesláno

Pojistku mám u ČPP. Jde mi o to že v techničáku mám uvedeno do provozu 9.10.2012 takže dva dny nejsou zaplacené

Odesláno

Jak Ti to mohli přihlásit nepojištěné? U nás na úřadě chtějí vidět pojistnou smlouvu (na VIN) a pak teprve přihlásí vozidlo.

• O 5 měsíců později...
  • O 2 měsíce později...
  • O 2 týdny později...
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...