Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Já to mám stejně jako Pe.Tr, mám pod napětím bez klíčku jak tu na sedačce řidiče, tak tu v kufru.

Aj u mna to iste,tu v kufri pouzivam na kompresor,ked detom fukam gumy na bicykloch :D

Odesláno

No pójdem vyskúšať, či to aj ja tak mám. Mne sa tak zdá že mi to nejde. Alebo si to mýlim s 206 SW, to som tu raz riešil pred rokom ako spojazdniť zásuvku v kufry aby šla bez zapnutého kľúčika. :myslim

Odesláno

No ja mám zásuvku už len na prístrojovke. Oni to asi postupne zredukovali :(. Ked som objednával auto v popise bola zásuvka aj v kufri ale ked doslo tak tam bola len záslepka ::bojim

V kufri by sa mi zisla....a ta na prístrojovke sa vypína s klúčom.

Odesláno

Asi tak urobím - pozrem na to cez víkend. Pozeral som poistku a tá tam je ( ta čo je v návode označená že istí zásuvku v kufri ) aj keď možno istí aj dačo iné...no skúsim pozisťovať :myslim

Odesláno

Marko,Marko,preco si s tym zacal?:bojim Ja som sa do toho pustil a uz to lutujem.No konecne mozem napisat/povedat HOTOVO.Dnes som kupil ziarovky a sup do toho.Ten popolnik bola teda malina oproti zasuvke zapalovaca.Ten cierny valcek,kde je ziarovka vobec nechcel ist dole zo zasuvky.Je tam sice kolajnicka,ale iba na polovicke.Druha je napevno nacvaknuta.Tak som to vypacil,valcek vyskocil a bac do stredovej konzoly,no kua:grr Musel som teda zo strany spolujazdca vypacit kryt kadial fuka vzduch na nohy spolujazdcovi.Nakoniec som ten valcek nasiel a vytiahol,ale ruky mam doskriabane do krvi :blicismajlik Ked som uz konecne mal ten valcek v ruke,nemohol som za toho svateho vytiahnut ziarovku von.Trvalo to dost dlho,skoro som ten valcek rozlomil,no nakoniec to vzdal a ziarovka bola von,ale aj z tej objimky to islo tazko.Vsetko som potom pri baterke poskladal.Vsetko uz svieti,ale celkom lutujem,ze som sa do toho dal.:myslim

[upravil dne 23/11/12 19:15 od xpetrix]

Odesláno

Ty si z toho spravil, ale vedu :D Tebe spadol iba ten valček do konzoly, ale mne sa raz zdrbkal šrób do veka ventilov na vačky. Bolo to na mojej ex 306, to bol pôrod :D

Odesláno

Xpetrix...:potlesk.. No tak teraz už len začať fajčiť a slávnostne si pripáliť podsvieteným zapaľovačom a odklepnúť popol do podsvieteného popolníčka...:D

Odesláno
Ty si z toho spravil, ale vedu :D Tebe spadol iba ten valček do konzoly, ale mne sa raz zdrbkal šrób do veka ventilov na vačky. Bolo to na mojej ex 306, to bol pôrod :D

:D:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...