marko306 Odesláno 22. listopad 2012 Autor Odesláno 22. listopad 2012 Ja tam mám pár medenákov. Tango, zaz až tak oslepujúco to nesvieti, ale keď to má svietiť tak nech to svieti. Citovat
kovactoma Odesláno 22. listopad 2012 Odesláno 22. listopad 2012 Nasiel som! Tak o tejto som vobec nevedel. Na chladnicku? Citovat
Pe.Tr Odesláno 22. listopad 2012 Odesláno 22. listopad 2012 nabíjím tam druhej telefon , ale mam ji posunutou a neni v sedacce ale v konzoli mezi sedackama pod deklem pro cd menic Citovat
marko306 Odesláno 22. listopad 2012 Autor Odesláno 22. listopad 2012 Je to jediná zásuvka z troch ktorá má šťavu aj keď je kľúč vypnutý. Citovat
Pe.Tr Odesláno 22. listopad 2012 Odesláno 22. listopad 2012 tu zadni mam taky furt pod napětim Citovat
Bigbadjohn Odesláno 22. listopad 2012 Odesláno 22. listopad 2012 Já to mám stejně jako Pe.Tr, mám pod napětím bez klíčku jak tu na sedačce řidiče, tak tu v kufru. Citovat
Milan+ Odesláno 22. listopad 2012 Odesláno 22. listopad 2012 V kufru mám,pod sedačkou nic a ta na palubce prý jde v BSI zapnout nastalo,nevíte někdo zda to lze opravdu. Citovat
xpetrix Odesláno 22. listopad 2012 Odesláno 22. listopad 2012 Já to mám stejně jako Pe.Tr, mám pod napětím bez klíčku jak tu na sedačce řidiče, tak tu v kufru. Aj u mna to iste,tu v kufri pouzivam na kompresor,ked detom fukam gumy na bicykloch Citovat
marko306 Odesláno 23. listopad 2012 Autor Odesláno 23. listopad 2012 No pójdem vyskúšať, či to aj ja tak mám. Mne sa tak zdá že mi to nejde. Alebo si to mýlim s 206 SW, to som tu raz riešil pred rokom ako spojazdniť zásuvku v kufry aby šla bez zapnutého kľúčika. Citovat
Antonius Odesláno 23. listopad 2012 Odesláno 23. listopad 2012 No ja mám zásuvku už len na prístrojovke. Oni to asi postupne zredukovali . Ked som objednával auto v popise bola zásuvka aj v kufri ale ked doslo tak tam bola len záslepka : V kufri by sa mi zisla....a ta na prístrojovke sa vypína s klúčom. Citovat
marko306 Odesláno 23. listopad 2012 Autor Odesláno 23. listopad 2012 Podri či nemáš naťahané káble s konektorom a ak hej, tak kúp nejakú zásuvku z vraku a máš to vyrišené. Citovat
Antonius Odesláno 23. listopad 2012 Odesláno 23. listopad 2012 Asi tak urobím - pozrem na to cez víkend. Pozeral som poistku a tá tam je ( ta čo je v návode označená že istí zásuvku v kufri ) aj keď možno istí aj dačo iné...no skúsim pozisťovať Citovat
marko306 Odesláno 23. listopad 2012 Autor Odesláno 23. listopad 2012 Ja som zas zistil, že mne tá zásuvka vzadu nejde vôbec. Tiež na to budem musieť kuknúť. Citovat
xpetrix Odesláno 23. listopad 2012 Odesláno 23. listopad 2012 Marko,Marko,preco si s tym zacal? Ja som sa do toho pustil a uz to lutujem.No konecne mozem napisat/povedat HOTOVO.Dnes som kupil ziarovky a sup do toho.Ten popolnik bola teda malina oproti zasuvke zapalovaca.Ten cierny valcek,kde je ziarovka vobec nechcel ist dole zo zasuvky.Je tam sice kolajnicka,ale iba na polovicke.Druha je napevno nacvaknuta.Tak som to vypacil,valcek vyskocil a bac do stredovej konzoly,no kua:grr Musel som teda zo strany spolujazdca vypacit kryt kadial fuka vzduch na nohy spolujazdcovi.Nakoniec som ten valcek nasiel a vytiahol,ale ruky mam doskriabane do krvi Ked som uz konecne mal ten valcek v ruke,nemohol som za toho svateho vytiahnut ziarovku von.Trvalo to dost dlho,skoro som ten valcek rozlomil,no nakoniec to vzdal a ziarovka bola von,ale aj z tej objimky to islo tazko.Vsetko som potom pri baterke poskladal.Vsetko uz svieti,ale celkom lutujem,ze som sa do toho dal. [upravil dne 23/11/12 19:15 od xpetrix] Citovat
parlament Odesláno 23. listopad 2012 Odesláno 23. listopad 2012 No ale ako Ti to potom bude parádne svietiť...ako bludička.Tiež mi to v lete nedalo.A výsledok snahy vidieť len v noci.heh:D Citovat
xpetrix Odesláno 23. listopad 2012 Odesláno 23. listopad 2012 Nikdy viac,nabuduce sa na take nieco vy******. Citovat
marko306 Odesláno 23. listopad 2012 Autor Odesláno 23. listopad 2012 Ty si z toho spravil, ale vedu Tebe spadol iba ten valček do konzoly, ale mne sa raz zdrbkal šrób do veka ventilov na vačky. Bolo to na mojej ex 306, to bol pôrod Citovat
Juve Odesláno 23. listopad 2012 Odesláno 23. listopad 2012 Xpetrix..... No tak teraz už len začať fajčiť a slávnostne si pripáliť podsvieteným zapaľovačom a odklepnúť popol do podsvieteného popolníčka... Citovat
xpetrix Odesláno 23. listopad 2012 Odesláno 23. listopad 2012 Ty si z toho spravil, ale vedu Tebe spadol iba ten valček do konzoly, ale mne sa raz zdrbkal šrób do veka ventilov na vačky. Bolo to na mojej ex 306, to bol pôrod :super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.