Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Digitální zoom u Samsung galaxy S advance

Recommended Posts

Odesláno

Pichni dva prsty do displeje a roztahni je od sebe:P

Jinak ale digitalní zoom je k ničemu, fotku si mužeš zvětšit nasledně jak v telefonu tak v PC a bude možná i kvalitnější

Aha, tak tady pišou že ho nemá - http://www.svetandroida.cz/samsung-galaxy-s-advance-i9070-povedeny-utok-na-stredni-tridu-recenze-201207

Takže na tom tvym odkaze kecaj

Ačkoliv považuji digitální zoom za zbytečnost, většinou se s ním v aplikacích pro focení setkáváme. Zde ovšem chybí.

]

[upravil dne 19/11/12 18:12 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Aha... tak Radku dík......už sem si myslel že bych byl až taková TURBOlopata.......;);):D , mě to bylo hned divné.....

šlo by jen o nepatrné přiblížení....nic extra

[upravil dne 19-11-12 18:20 od Přema]

Odesláno

tak uz len nenasrat jeziska... :D

inak chvalim ten duos... trocha laborovania s tym fungovanim dvoma sim a je to velmi gut...

skoda toho procaku mohlo to byt sviznejsie... ale som sa zzil a max. spokojnost. :)

dnes mi z dx dosla folia a zadny kryt gumovy... za total amount 5$:D

Odesláno

No tak displej je nejspiš s Nexusu, procesor je sice dvoujadrový ale jede na 1Ghz u SII je na 1,2Ghz. Neřikam že je to špatnej telefon, ale je to udělaný jako mezičlanek mezi SI a SII, zřejmě kvuli cenovýmu rozdílu kdy SII byla za cca 14000,- Jako sam jsem měl SI a tohle myslim by nebyl špatnej nastupce, ale ted už do něj nepujdu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...