Toxi5 Odesláno 19. listopad 2012 Odesláno 19. listopad 2012 Zdravim,mám vuz peugeot 406 1.9 TD a je v něm budík s hodinami..pořídil jsem si nový budík s otáčkoměrem,lze jej jednoduše vyměnit?děkuji!!! Citovat
Ferry Odesláno 19. listopad 2012 Odesláno 19. listopad 2012 lze, pokud maji vzadu konektory stejne barvy (tedy zluty a modry) stav km ale bude takovy, jaky je v tech druhych budicich, co jsi sehnal Citovat
Toxi5 Odesláno 19. listopad 2012 Autor Odesláno 19. listopad 2012 ahaa, a když bude rozdílná tak nejde... takže neni nikde uvedeno jestli je to v autech nachystáno? Citovat
Ferry Odesláno 19. listopad 2012 Odesláno 19. listopad 2012 kdyz bude rozdilna barva konektoru, tak je to z jineho rocniku s jinou elektrikou signal otacek bude fungovat urcite Citovat
regius Odesláno 20. listopad 2012 Odesláno 20. listopad 2012 kdyz bude rozdilna barva konektoru, tak je to z jineho rocniku s jinou elektrikou signal otacek bude fungovat urcite a na tom mojim pujde otáčkoměr když seženu se stejnyma konektorama ale místo hodin otáčkoměr. Mám toto Citovat
Ferry Odesláno 20. listopad 2012 Odesláno 20. listopad 2012 ano jit by to melo, muzes se podivat, zda mas ve zlutem konektoru na pozici c.23 drat c.426 Citovat
regius Odesláno 20. listopad 2012 Odesláno 20. listopad 2012 ano jit by to melo, muzes se podivat, zda mas ve zlutem konektoru na pozici c.23 drat c.426 Ta pozice na konektoru to je očíslovany nebo jak poznám poz. 23 drát426. Měl jsem to rozdělany někdy na jaře a nějak jsem to nezkoumal protože jsem měnil žárovky Citovat
miroja Odesláno 21. listopad 2012 Odesláno 21. listopad 2012 Ferry ti tym chcel naznacit, ktorym vodicom ide signal na otackomer. Ak ho v kabelazi ku pristrojovke (zlty konektor, pin 23) nemas, tak ti samozrejme otackomer fungovat nebude. Cislo vodica byva na samotnom vodici, cislo pinu by si mal najst na konerktore. Byva oznaceny cislom sptravidla prvy a posledny pin. Citovat
regius Odesláno 21. listopad 2012 Odesláno 21. listopad 2012 To jsem chtěl vědět tak moc dík až to budu rozdělávat tak na to mrknu:super a ta palubka s otáčkoměrem dá se sehnat nebo se to blbě shání ? Citovat
Toxi5 Odesláno 26. listopad 2012 Autor Odesláno 26. listopad 2012 Tak můžu potvrdit, budík je na místě a vše ukazuje jak ma,díky za vyřešení problému. Citovat
regius Odesláno 10. březen 2013 Odesláno 10. březen 2013 Tak jsem včera přehodil budiky místo hodin za otáčkoměr a paráda funguje jak má Mám radost:super hlavně chci poděkovat Ferrymu za radu :super:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.